Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Na megvan, szóval jobb oldalra egy Cradle kell egy WorkPad C500-nek(meg az nyilván), és kész is az anyahajó.

baloldalra semmi jó nincs csak a DVD.
Illetve. Google image találatok közül, eBay nem adja ki... És ott egy másik is nem tudom melyik a jó.
(#108639) HSM: Igen ebben igazad van, az Intel lehet jobb low powerben esetileg. Ezért csináltam a táblázatot a különönöző energia fogyasztás beállításokkal. Notebookcheck tesztjeit összehasonlítva van jó pár olyan feladat ahol az Intel jobb lesz aksin, mert jobb és agresszívabb a leszabályozása. Viszont ezt lehet kompenzálni a sima Win energia profilokkal, és szerintem összességében jobb üzemidő kihozható így AMD-vel. Mivel összességében kevesebbet fogyaszt AMD, így nagyon nehéz azt elképzelni, hogy valamiben ne legyen takarékosabb összességében.
Amúgy ha a Ryzen Controllert életre lehet kelteni valahogy, akkor lehet mindent állítani mint Intelnél, és nagyon jól be lehet lőni.
Azt még hozzátenném, hogy Day0 BIOS van még minding és nem jött 1db frissítés se, pedig augusztusra nagyon ígérgették, így szerintem jó pár dolog változni fog idővel. Pl. a venti vezérlésével nagyon nem vagyok elégedett, azt nagyon túlpörgeti indokolatlanul Intelhez képest. Összességében a szabályozás nem jó, vagy túl meleg, vagy szabályosan hideg...
Túl agresszív.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ASUS Zenbook UX425EA
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Túl agresszív.