Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz Wolfskin #104279 üzenetére

asszem megvan a bűnös...
    a csavargatással függ össze. mivel bnőm még nem üzemelte be 100%-osan, csak itt ott hevert az ágyán, ide tette, oda tette, gondolom a sarkánál emelve és egyszer csak stabilizálódott a kontakt hiba.

ellenkező irányba csavarva kijött, és bebootolt. talán ha az asztalkán használja, akkor ez a veszély nem fenyegeti. de lehet megcsinálom, csak tudnám mi lehet. el van repedve az alaplap...?

sajnos befürödtem vele, itta fórumon vertek át. valahonnan zalából postán küldte el, és arra hivatkozott, hogy nem tesztelte a gépet, csak bekapcsolta, hogy bootol-e. de képeket, videót küldött róla. 45 ezer Ft miatt nem autózok le oda meg vissza, hogy megnézzem. most ne menjünk bele a termékszavatosság kérdésébe se, küldtem neki is jogszabályokat, hogy mennyire vissza kéne vegye, de lepattant. most vagy megyek a rendőrségre, bíróságra és 45 ezer Ft-ért egy évig pereskedek és ráköltöm a többszörösét, vagy benyelem egy részét bukóba és kihozok belőle valamit

ha elbontom, a kijelzőkért 25-t kérnek, és nekem amúgy is kéne egy, mert eltörtem a hordozható monitorom, amiben ilyen FHD panel volt, a töltő 10 (gyári, 170W), a billentyű magyar és szinte új (8?),. a 2x4GB ram is még eladható, meg a 4 magos hűtő is. szóval a 45-t még meg is érné, amúgy elég fullos a gép. és még az is lehet, hogy egy alaplap cserét megérne. ha tényleg a baja.

• donjohnson

addikt

válasz Wolfskin #104279 üzenetére

vedd ki az akksit. akksi nélkül is el kéne indulnia, ha jó lenne. de szerintem ez alaplaphibás lett. valahol volt egy (hajszál)repedés, ami mostanra elérte azt az állapotát, hogy már nem érintkezik.

Új hozzászólás Aktív témák