- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Google Pixel topik
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
vicze #103260 üzenetére
Nekem eddig egy ilyen sérült cuccom sem jött online rendelésből. Igaz én nem rendelek olyan nagy tételben, mint ti kukaccal. Nekem inkább olyan problémáim voltak csak rendelésnél, hogy nem azt küldték, ami ki volt írva vagy egyáltalán nem jött meg a cucc, de dispute-ot nyitva mindig visszakaptam a pénzem eddig. Szóval olyan rossz tapasztalatom nincs. Vagyis volt egy proci, ami hazavágta az alaplapot, de az lehetett az alaplap hibája is, nem a procié, fizikailag az sem volt sérült, jól becsomagolva, épségben jött meg.
A képen az a gáz egyébként, hogy látszik rendesen be volt csomagolva, normális doboz, habszivacs belső, antisztatikus zacsi, magyarán nem a kézbesítés közben hajolt el, hanem még a csomagolás helyén tették bele ezt a görbült gyönyörűséget. Eladók ugyanis észrevették, hogy vannak olyan emberek, akik vásárlási kényszerből vagy készletfenntartásból rendelgetnek, és a rendelt cuccoknak egy jó részét csak besuvasszák a szekrénybe, vagy raktárra, és nem ellenőrzik, nem bontják ki. Mire meg valaki észreveszi, rég késő.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Triton 300 gamer laptop, i7-11800H, RTX 3060, makulátlan állapotban
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest