- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Colonel993 #57358 üzenetére
Ööö, legutóbb asszem láttam listában igaz későbbi gépekbe 20k körül. Még annál is jobban elment az eszed ha ilyet veszel, mint én az x200-akkal
-
Tikakukac
titán
válasz
Robo sapiens #57280 üzenetére
TP touchpad 3 hónap után is simulgat, no para. Amelyik tetszik azt vedd, én jelen állapotában inkább vennék Dellt, a már bizonyított gari miatt és mert tartják a szintet.
-
Tikakukac
titán
válasz
SPeti1984 #57118 üzenetére
Filmnézés közben úgy, hogy minden 3. mozdulatra nézek le szerintem komplett lapcsere hűtés újrakenegetéssel is megvan 15 perc alatt, nyugodt tempóban. Igaz én átléptem a 3 számjegyes határt lap ki és beszereléssel is.
Amúgy passz, a szervizes manuallal amit ide belinkeltek már százszor max 2 óra szerintem elsőre is.
-
Tikakukac
titán
válasz
Colonel993 #56963 üzenetére
Osztogatni plusz egy baszakodás, plusz ha használod rendesen bizony meríti rendesen.
A kérdés, sikerül-e megetetned magaddal, hogy a sz@rabb jobb. Nézegetem néha betévedve mikor a vásárló győzködi az eladót 10 év háttérrel maga mögött dolgokról, rá kell hagyni, ennyit nem ér.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #56933 üzenetére
Hát, asztaliban tudok csak mondani tutit, ott nagyon kedveltük régen, mert tuti volt. Vállald be ha érzed az erőt és jóccaka
Max eladod valamibe, vagy sütögetsz biost és egyebek, az már csuklógyakorlat
Amúgy most jött a telefon, boldog tulajdonosa lettem kőkemény 27k-ért egy 100%-os akksis, multitouchos x200T-nek, valamint 23k-ért egy x200-nak. Szép nap lesz a mai is
-
Tikakukac
titán
Honnan tudod, hogy lelke van a gépnek? Kéri a törődést. Ma reggel pittyogással például, hogy szeretne egy kis szeretetet, így 2 órányi vergődés után kapott új elemet. Nagyon cukorka, még szerencse van itthon tonna alaplap és tudtam cserélgetni, hogy tényleg erre rinyál-e.
-
Tikakukac
titán
Az na, igen, azóta tolják a hulladékot.
westlake: Amit én eddig néztem, az mind 1. olyan árban volt, hogy magam alá vizeltem
2. Ha írva is volt, már a képről megmondtam, hogy nem az. Új matricával pana cellás akksit nem láttam, szerintem más sem. Végignéztem kb. az össze nagykert meg akármit ahonnan notis cuccokat lehet hozni.Ha valaki berendel és összevetjük az akksikat, akkor talán, lehet. De mondom, elviekben nem gyártódhat pana cellás akksi, mert mindent a sanyo visz.
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #56900 üzenetére
Érdekes? Nem érdekes. A pana sokkal jobb, ezt tudjuk, cserébe ugye felvásárlás volt, és azóta minden Sanyo lett, ennyi a titok.
Chaser: Felesleges is. Matrica elárulja, találtam 3 ilyen akksit egész ebayen anno, ritka, nagyon, főleg ezekhez a gépekhez. T60 és társaihoz van, az nem gond.
metal01: Hát sok mindent nem szabad ott se találnod, max az alufóliát és cső.
-
Tikakukac
titán
Genuine-original vitához: vadásszatok ebayen akkor pana cellás akksit, na azon nem fogtok vitatkozni, mert szimplán nem lesz
westlake: x200
Én is tudok hozatni gyári akksit, de cellára nem tudom miként tudnánk szűrni, főleg úgy, hogy pana cellás akksi már nincs, ugyanis Sanyo lett belőlük
-
Tikakukac
titán
Már ez sem fényes, mert ugye a matt fóliát megkapta
Meglátom mi mennyiért megy most, lehet még egy utolsó szoppantásfaktort ráküldök és bevállalom
xcds+ Fifi: Megesik, ez van ha bonyolult nickeket kreálsz
abacsx: Amúgy igen, tehát kikevert üvegszálas lökösjavítóval, esetleg rendes gyanta+üvegszál kombóval is, vagy akár 2 komponenses ragaccsal olyan dolgokat lehet csinálni, hogy kész. Anyagában lehetne színezni, aztán egy kis textúrát adni neki, szinte gyárira lehetne hozni minden palmrestet/bezelt. De így is jó, tart. mint a beton.
-
Tikakukac
titán
Ha nem akarsz szobrot építeni akkor szerintem 1-nél meg tudsz állni, alapból egy közepesen leharcolt gépem volt, de már is vastagon ütötte a szintet
fordfairlane: Végülis igen, bár 1 gépem mindig van fixen, a maradék 2-3-4 gép ami néha előkerül fiókból meg polcokról az ilyen grátisz, de ha lenne egy rendes fedlapom, akkor abbahagynám. Ez az x200tablet még jó dolog, ha hozatnék belőle még egyet és átcsereberélném a jobb cuccokat egybe, talán az is maradna... ilyen ez, anonim x200 gyűlést kéne tartani
-
Tikakukac
titán
Épp tegnap beszélgettem olbaidhun kollegával aki a nagysikerű milyen vásárlótípusok léteznek cikket bővítgeti, hogy lenne pár ötlete meg nekem is, mik nincsenek még benne. Bár lehet ez a mostani már beleesik egy másikba, franc se tudja. De jó olvasni ilyeneket is, ne mindig én rinyáljak, hogy megint vettem egy x200-at
-
Tikakukac
titán
válasz
Colonel993 #56737 üzenetére
Nos, örülhetsz, a piacon lévő összes T500 sütögetve lett, királyság! Amúgy fizetsz egy rekesz sört, ha fotózok neked még 3 ilyet garantáltan nem basztatott gépekről?
Jahj.
-
Tikakukac
titán
válasz
BalazsKKa67j #56700 üzenetére
Üdv a klubban, komplett LCD kábel csere, vagy követve példámat, barkácsolsz egy keveset, utóbbi azért elég pepecs munka.
-
Tikakukac
titán
Na szétborítottam a gépet utoljára még egy kicsit, pasztázás volt. Kereken 20 fokot hozott basszus alapjáraton. Most 32 fokos a 25 fokos szobában a proci, az eddigi 50-55 helyett, nem semmi...
-
Tikakukac
titán
Azt is, hogy milyen jó dolog 10-15eFt-ért külön dokkolót vásárolni
Azt is meglehet magyarázni, hogy van olyan ökör aki 10-15k-ért vesz dokkolót csak a digitális kimenet miatt
Nekem meg sok másra is kell a dokk, és kőkemény 4500 forintért vettem gyári kulcsokkal, meghajtóval, zacskósan. Akkor ennyit errőlA gesztusokat a kezemmel illetve az arcommal szoktam elvégezni. Ha a számítógépen kell olyan dolgokat csinálni amihez gesztusok kellenének akkor beülök a 27" elé, előveszem az egeret és billzetet, mert lehet sajtreszelővel is kielégülni, de azért na, nem olyan
-
Tikakukac
titán
Havi 4 gép van nálam, mind touchpaddal. A buszon megdöglesz 1 ujj ide, 1 ujj oda, bár lehet ezek a távolsági buszok ennyire spéciek, hogy nem fér el a kezem, de egyébként szopó. Ágyban szétfetrengve dettó szivacs.
Arról most szó nem volt, hogy mekkora állati touchpadek vannak, az x200-akból nem hiányzik, nagyon nem.
-
Tikakukac
titán
Beszállok én is ha lehet:
1. Minek. Kinek. Nekem sem kéne erősebb.
2. Dokkon kell a digitális egyébként nem, oly8
3. Akkor jönnöd kellett volna hozzám ventiértSSD-vel fájdalmasan nem tudom sokszor, hogy akkor most bekapcsolva hagytam a masinát avagy sem.
4. Akkor már Haswell, ott egy akármilyen vacak gép is szutykosra veri a nagyjából bármit régebbről. A többi az nagyon semmis az áráért cserébe.
5. WWAN a legnagyobb módi, SSD vastagon elég, adatok itthon vannak, nem HD gyűjteményre kell a 12" gép.
6. KukábaA WWAN az azért nagy okosság, mert 1k a sim duplázás (nem kell másik előfizu) és úgy tudod használni a gépet, hogy nem kell az 1500mah akksis telódról osztani a netet és zabáltatni nonstop szegényt ami amúgy is akkubank veszélyes.
De nyilván ezek az én igényeim.
-
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD #56023 üzenetére
A Dell tudott még nálam valamit: kussolt. Tehát ha ököllel vertem is kussolt. Ellenben ahány 30-as TP elém keveredett mindegyik vagy keményen illesztési hibás volt, vagy ropogott, vagy valami takony volt benne. Az az NBD gari pedig olyan plusz, amit pontosan amiatt választanak az emberek, mert retek drága gépet vettek munkára, hogy legyen pénzük, amiből megtérül a gép is. Nem hobbiból. Igenis kopogtasson a kollega és cserélje ki a fél gépet 48 órán belül ha kell, az infoparkba menjen az aki tanulni is akar, a'la én pölö, fél milla körül jár a fenéktörlés nyelvvel azt hiszem.
Én ha engedek valamiből az a minőség, pénzért. Az ár jelenleg stagnál, a minőség esik, ergo itt valaki átkurjant engem, ez nekem veri a csőrömet, pedig én aztán fanboy vagyok, ezekbe az x200-akba belevertem vagy fél millát szerintem.
btudos: Hát, ha ilyen szórás lesz minőségben akkor hamarosan megtudjuk milyen a levonó féle NBD gari
-
Tikakukac
titán
válasz
buvartacsko #56005 üzenetére
Ugye? Tőlem megkérdezték mit vinnék most a boltból, ha végtelen pénzem lenne: notiból nem nagyon tudnék mondani egyet sem, a felhozatal enyhén szólva gyászos.
-
Tikakukac
titán
válasz
Dhampir #55864 üzenetére
Nem, azok t530-ak és t430-ak voltak. Volt ott kijelző körüli műanyag huplizás, kegyetlen recsegés fedlapból (mint nálam is) meg hasonló trehányságok.
A konkrét illesztési hibát egy már eleve hibás gépen szúrtam ki, a tulaj nyilván vaksi vagy csak nem érdekli, engem azért 430.000Ft-ért érdekelne, hogy miért ilyen fosos.Sima boltos gépek, magánoknak.
-
Tikakukac
titán
válasz
Giovanny #55827 üzenetére
Hát nem tudom, ha abban is olyan a panel, mint a simában, akkor első körben az csere valamire.
Utána meg szépen ki kell tömködni a recsegős részeket, mert eddig ahány 30-as TP volt nálam mindegyik elnyírta a minőség=Thinkpad legendát.
Igen, mindig van valami, de ezeknél nagyon, t530 a felső billzet illesztésnél úgy el volt mászva, hogy csak lestem
-
-
Tikakukac
titán
Na, akkor most pedig lesz egy x200t-m is egy ideig.
Ez így akkor lehet lassan betegség is?
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
netseft #55630 üzenetére
Millió meg egy van, egészen az autójavítók által használt üvegszálas kittől kezdve a sima 2 komponenses ragasztóig.
Nekem nem sikerült még átnyomnom a résen, szimplán kicsit tartani kell, míg taknyosodik és aztán el is engedheted, 1-2 perc.
A faragás azért kell, hogy legyen felület a kötéshez, különben sokat nem ér. Ha csak egy csöpp fogja az egészet az nem sok, ha van területe összefogni akkor magabiztosabb.
Próbálkozni kell, én is lassan kezdtem neki, ma meg már lökhárítót is tudok javítani, jók ezek a vackok
-
Tikakukac
titán
válasz
netseft #55627 üzenetére
Üvegszálas kencefixe esetleg hasonlóból ragacs van ilyen 2 komponenses cucc is. Kis dremeles faragás a másik oldalról nagyon finoman, hogy legyen hogy kötni és csákolom. X200 palmrestből 3-at toltam eddig hasonló módszerrel, beton mindegyik, kívülről nem látszik, csak az egyik, de ott rendesen anyagot is kellett pótolni.
-
Tikakukac
titán
válasz
BalazsKKa67j #55494 üzenetére
266MHz különbségről tudok nyilatkozni sl9300 vs 9400-nál. SSD-vel 2,5 másodpercet jelent egy teljes reboot utáni chrome indulás 6 lappal.
A helyes válasz tehát: ha hdd-d van akkor főleg mindegy, nem ez az a szint ahol hátba fog vágni a tempó.
-
Tikakukac
titán
válasz
simonjoe #55372 üzenetére
érezhetőnek kell, h legyen.
Add ide a gépet, én cserélgetem benne a ramot. 5 alkalomból 3-szor meg kell tudnod mondani, hogy gyorsabb-e. Ha nem sikerül, enyém a gép. Be mered vállalni?
Az Isten szerelmére, ki ne adj már érte pénzt, gondolom jó vastagon mérik árban is. Semmi értelme nincs, mondj el 2 miatyánkot és menj el moziba asszonnyal, sokkal jobb helyen lesz az a pénz.
-
Tikakukac
titán
válasz
btudos #55368 üzenetére
Felőlem akár ciánkapszula üzemmód is lehet a 8.1-ben, letojom ívesen, dugják le a torkán annak, aki erre vevő, én már próbáltam, nem ment. És így tizensok év után habár sohasem gondoltam volna, de main oprendszernek csakis a nagy konkurenst.
Az külön üdítő, hogy a szoftverezettség úgy lepusztult win8 alatt, hogy ihaj.
-
Tikakukac
titán
válasz
csubuka #55355 üzenetére
SL9300-tól egészen 4700MQ-ig végigpróbáltam mára tésztát, 3 másodpercen belül voltunk mindig, vinyóval és SSD-vel is, ami bőven hibahatár, nem pedig dupla sebesség.
igy meg kell szokni
Na meg a nagy lófütyit
Asztalira jön a 100%-os OSX messiásként, x200s-en marad a Win7, a többiek nyugodtan küzdjenek, nem érint
-
Tikakukac
titán
válasz
tototos #55243 üzenetére
Ugyanezt játszottam el a szétesős képpel. Én is beszartam, aztán kiderült csak eddig nem volt ennyire háklis a 2 ram egymásra. Mindig van új, mindig kell a teszt
simonjoe: Nagy kiszerelésben kell venni MX2-t. Úgy olcsó, apróról 5k-ért vettem 3 éve, most fogyott el, pedig toltam az ipart rendesen.
-
Tikakukac
titán
válasz
Gondwana #55231 üzenetére
Mondom, nyírja a panel a qrva anyját. Én szolidban kis vattát raktam a mostani alá és fölé, így a tuti.
Nos amúgy ismét gyarapszik a nyáj egy kőkemény 21k-s vétellel megint lett egy új gépem. Ha a fedlap tuti, amiben reménykedem, akkor elviekben és gyakorlatban is kész a csodagép
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Akkor valami egyéb baja lesz, ha tényleg jó a gép hardveresen és szoftveresen, akkor marad a tpfancontrol. Egyszer felrakod, smartra állítod és kész, gondod megoldva. Itt legalább erre van lehetőség, máshol erre sincs.
Francia91: Az a baj, hogy kevés a kraft, 8 képenként szoktam méretezgetni és most jön majd a videós rész is, 90k körül egyszerűen annyira gyenge notik vannak csak, hogy értelme semmi, hogy megint azt vegyek. Plusz azért az a Haswell asztaliban kicsit modernebb anyag, mint a core vagy első genes i sorozat mobilban
-
Tikakukac
titán
Kicsit azért nyilván érzed, hogy belenyúltál a méhkasba és erre húzol rá hibásan egy ideológiát. Ha nem hát nem. Ettől függetlenül még mindig nagyobb eséllyel szívod be a konzumer a géppel, akár hiszed akár nem. Mióta egyenlő a business class az elromolhatatlannal és tökéletessel?
Én egyszer vettem romlott tejet, soha életben többet tejet. Ugyanez.
Ha szerinted a tucatgépekkel jobban jársz és azoknál ilyen nem lesz, ráadásul sokkal nagyobb eséllyel, akkor bizony buta vagy.
-
Tikakukac
titán
válasz
Dhampir #54987 üzenetére
Nekem megvan mindenem, így nem kell megvenni nulláról a vackokat, csak lap-ram-proci
Kábel most is tonnaszám van, 2 notin csüng vagy 30 kanóc, bőven nem releváns.
USB kellett, plusz HDD hely kellett, és a második ethernet is, szóval dokk nélkül halálos lenne ez a gép.
Nekem nem, mert csak asztalinak használom, kész cuccokat viszek vagy félkészeket csak, oda elég kisebb gép is, viszi a tök ezt a nagy valamit a 3 kilójával.
A mobilitás meg zsír, de nem érint, abszolút nem ebben a formában. A szünetmentes is opció, de itt pesten én még nem láttam áramszünetet, ha fontos dolgokat csinálok úgyis nonstop mentés van, vagy notin fut
-
Tikakukac
titán
válasz
Dhampir #54980 üzenetére
Hát a HP dokkal együtt konkrétan centire annyi helye foglal alapterületben, mint egy mATX lapos kis házban egy gép
És arra lehet pakolni is
Notim meg van tehát semmitől sem esek el.Sajna nem opció a kis képernyő és felbontás, nagyon sok képszerkesztés meg tonna tabos böngészésnél agyam kiolvad. Az meg tényleg arcon vágott, hogy 3 év teljes garival boltból tudok 75k-ból kirakni egy gépet ami oda-vissza pucolja a notik nagyon-nagy részét. Jelen esetben meg ugye az OSX miatt ez megint előny, nincs más, erre notit tartani ökörség
-
Tikakukac
titán
válasz
Dhampir #54975 üzenetére
Jelen esetemben ez mind csak korlátozottan igaz. Monitor eddig is kellett, mert megvakulok 14-15"-on.
Egér bill egyebek megint, hangfal megint, 5 éve megvettem a jó tápot mai napig muzsikál, azzal nem kell foglalkozni, meg kb. semmi mással sem. Lap-ram-proci. Ennyi kell és kész, minden más adott. Fogyasztásban +20W teljesítményben +300%. Ez a nagyon nem mindegy. A másik, hogy van vízhűtésem házi blokkal amit mindig méretre tudok fogatni, így gyakorlatilag full némán tudom veretni 100%-on is a gépet télen nyáron, ami egy notinál bajos és hangos, és nem updatelhető.
Mobilitás kilőve, a HP havonta egyszer lett levéve dokkról akkor is takarításra. Semmi értelme erre notit tartani. Ezért mondtam, hogy esetemben zéró értelme van asztalinak notit tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyaralás topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest