-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
donjohnson #66605 üzenetére
De, tervezett kapacitas, valosaghoz szerintem nem sok koze van.
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz
scarbantia #66500 üzenetére
Kossz. CAD/CAM megy rajta, nagyreszt. Ugyhogy a szinter nekem nem erteknovelo tenyezo, de persze nem hatrany. Meglatjuk mennyiert szamoljak be az M4500-at, nagyon sokat nem vagyok hajlando rafizetni. £750-re tarja az elado.
-
soldi3r
veterán
Saccoltok nekem erre egy arat? Ha beszamitja az M4500-at, lehet, hogy elcsabulok.
W520,
Intel Quad Core i7-2720QM
NVIDIA Quadro 2000M 2GB
16GB RAM
1600 x 900 (HD+) -
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66474 üzenetére
12"-on is keves.
-
soldi3r
veterán
válasz
#90933760 #66407 üzenetére
Tobbek kozt vizes is, illetve az olajkenesu dugattyus kompresszoroknal olaj is kerul a levegobe, plane ha a levego elokeszito is nyomja meg hozza. De egy tobb millios csavarkompresszor is vizes levegot fuj hutveszarito nelkul. Egyebkent en is inkabb arra tippelnek, hogy viz, olaj kerul a gepbe, vagy mint ahogy emlitve lett a venti valamennyit visszataplal az alaplapra, bar azert az ujabbaknal talan meg nem sporoljak le azt a nehany diodat.
-
soldi3r
veterán
válasz
sketchifun #66349 üzenetére
Leginkabb a T400/T500 feliratra
T61 mar kicsit oreg konstrukcio.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66328 üzenetére
Akkor ezt kiprobalom, de mar most is 50 fok korul mozog az i5. Egyebkent Cooler Master.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66326 üzenetére
Mi a baj a "feher szarral"? En is olyannal raktam ossze a Precit. Igaz, most vet(et)tem MX4-et, de nemigen van okom ujrakenni.
-
soldi3r
veterán
válasz
bitpork #66218 üzenetére
Pedig szerintem igen, van egy kivezetes epp a huto ala, a bal felso sarokban. Gyanitom nem veletlen.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66198 üzenetére
Ez nem kerdes. Szerintem mar az M4600 is jobban sikerult. Az azt hiszem az 520-szal jott ki.
-
soldi3r
veterán
válasz
beloadjoker #66083 üzenetére
Ubuntu szinten Debianra epul. Nekem volt fenn sokfele rajta, Mint, Suse, Debian, Ubuntu aztan most pedig Kubuntu van. Igaz, a funkcio gombokat en nem nagyon hasznalom, csak a fenyero es a hangero allitast. Akku ido valamivel talan kevesebb, mint Win7-tel, de nem szamottevo.
Nekem egyedul a Broadcomos wlan kartya okozott kellemetlen pillanatokat. Illetve a hangero kisebb. -
soldi3r
veterán
válasz
CharlieDrop #66013 üzenetére
Amikor utoljara a kezemben volt egy, akkor a gyari listaara 207k+fa/db volt, de nyilvan olcsobb a szurkeimportos. A baj az, hogy sok idot toltok autoszervizben es latom, hogy miket lehet rakolteni egy ujabb darabra. De mindenhol ugyanez megy, nezz alaplapot egy X230-ba, amikor felresikerult a BIOS update, nekem is leesett az allam.
Ooo, messze nem ermegaz enyem annyit, sajnos mostanaban nem igen van lehetosegemkolteni rafoglalkozni vele. -
soldi3r
veterán
válasz
Tikakukac #66008 üzenetére
Valami azert ott nem kerek, ha folyamatosan javitani kellett.
Egyebkent itt 2 egyidos autorol van szo, az egyik a durvan fapados kategoria, a masik a luxus szintet kepviseli. Erdekes lenne, ha egy 7-es BMW fenntartasa annyiba kerulne, mint egy MK3 Swifte.(#66009) Chaser, Igen, nekem FHD ment vele a TV-n.
-
soldi3r
veterán
válasz
Tikakukac #66006 üzenetére
Nagy kulonbseg, te egy veterannak nevezett roncsrol beszelsz, en meg egy szakszeruen karbantartott autorol.
2 evvel ezelottig napi 130km-t tettem bele a '87-es BMWbe, heti 5, de inkabb 6 alkalommal.Inditottam, mentem, soha nem hagyott ott sehol. A 20 evvel fiatalabb Astram sem tartom tobbre, mert nem jobb, pedig meg azzal sem volt gondom. A penzbeli kulonbsegnek (uzemanyag, szervizkoltseg, fenntartas) inkabb ne szamolj utana, meglepodnel, hogy hosszutavon megsincs nagy kulonbseg a ketto kozott. Ez a sajat tapasztalatom az elmult 2 evrol. Az auto ertek csokkenese pedig kompenzalja a fogyasztas beli kulonbseget (ami egyebkent max 2 liter). Gondolom azzal tisztaban vagy, hogy egy ujabb autoba 1-1 foalkatresz milyen arban van. ~1db PD elem arabol megcsinaltam a motor generalt es nem azert mert kellet, hanem azert mert az ugy van jol. Epp ezert fog sok mindenki CPU-t, palmrestet cserelni, ha kicsi, repedt, torott, egyesek meg a FPR fetise miatt -
soldi3r
veterán
válasz
Tikakukac #65987 üzenetére
Akkor nem erted a veteran autozas lenyeget. Igaz, az enyem meg nem veteran, csak 27 eves (4-5 evig volt napi hasznalatban, 30-40k km-t mentem vele es sehol nem hagyott ott), az arabol vehettem volna egy uj Suzukit, de ez kit erdekel? Bar annyi igaz, hogy Ladara en sem koltenek.
Az mennyivel racionalisabb, ha veszel egy uj gepet / autot es 1 ev alatt 30-40%-ot csokken az erteke. Valoszinuleg nagyobb a bukas, mint egy T500 eseteben.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #65526 üzenetére
a TP-on szebb piros
. Vrt a nagy dilemmam, egy vizes M4600, ne lenne ilyen messze... Egyszer mar eladtak £280 korul.
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz
laszak #65255 üzenetére
A kerdes jo, egyik sem rossz, de a valasz erosen fugg az artol, konfigtol, illetve a felhasznalastol. Ha lehet nezd meg eloben mindket gepet.
A T430 kicsit muanyagabb, az E6x30 masszivabb.
A kepernyo szerintem mindket gepben hasonlo minosegu, egyik miatt sem fogsz hasra esni. A billentyuzet jobb a Dellben, a trackpoint a TPban. Az mSATA csak a Lenovoban mukodik, de ultrabay mindharom eseten van. -
soldi3r
veterán
A W520 mar eleg korrekt, eleg siman futott rajta a CATIA, ellentetben pl egy VAIO-val. Nem tudtam, hogy egy kaszni.
Az otthoni CAD szuksegleteim jelenleg boven kielegiti az M4500, £150-ert nem lehetett otthagyni. Jelenleg csere csak W520-ra, de inkabb M4600-ra lenne. Viszont sokat nem vagyok hajlando rakolteni. -
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz
atomanti19 #65160 üzenetére
Kellene bele meg egy kis memoria. 8.1 basic (most raktam egy acer netbookra, nem hittem el milyen gyors), XP (nekem meg van fenn egy peldany, regi, de potolhatatlan.) vagy 7 starter. Esetleg az emlitett Lubuntu, ezek kozul ez lenne a leggyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest