- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urak!!
A T410-esem minden bekapcsolásnál bekapcsolja a bluetooth-t. Nem lehet ezt valahol offolni??? Már unom a minden start utáni FN-F5 nyomkodást.THX!!
-
..........kifejezetten balkezes TP rajongóknak
-
válasz
FoxiestFox #53448 üzenetére
....tehát akkor ha több van abból többet tud használni? Így érdemesebb 8GB-al operálni mint csak a felével?
-
Köszönöm, nagyon sajnálom.
Pedig milyen jó lett volna.
Egyébként a T410-es video memória nagyságát lehet állítani a fizikai mem-ből? Van valami állítási lehetőség? Nem nagyon találtam a BIOS-ban. Esetleg befolyásolja a VGA MEM méretét, h a gépben 4, vagy 8 GB RAM van??
-
....na most aztán jó rápörögtem erre a WUXGA TFT-re. Létezik ilyen nagy felbontású a T410-hez is? No meg az csak egy dolog h, a panel tudja a Full HD felbontást, de vajon a noti VGA is ki van hegyezve erre a felbontásra?
-
válasz
donjohnson #53407 üzenetére
műűűűködik!!!
THX!!! -
Ahoj!!
Továbbra is nyaggatlak bennetek T410-es ügyben.
Van az ujjlenyomat olvasóban egy apró pici zöld led, ami akkor világol ha kikapcsolom a masinát. Van ennek valami jelentősége?, vagy csak annyi, h sötétben is megtaláljam a gépet.
THX!!
-
Sziasztok!!
Szerintetek ez jó a T410-be???
http://hardverapro.hu/apro/elado_mobil_intel_i7740qm_293_ghzTHX!!
-
Ahoj!!
Megtaláltam a T410-esem touchpad melegedésének okát. Az ODD helyén lévő HDD folyamatosan megy, hozzáér a magnéziumházhoz, ami szépen elvezeti a hőt. Ha kiveszem, semmi melegedés. Nincs valami beállatás, h ne menjen állandóan??, teljesen fölöslegesen "zörög" ha nincs használatban.
üdv:
-
...jól látom, h az X220, 230-asba nincs ODD? Ezek szerint nem lehet beléjük erőltetni második HDD-t?
Pedig nagyon tetszenek, szívesen cserélném a T410-esem valamelyikre.
-
Köszönöm a segedelmet!!!!
Az akku gyári, 6 cellás 3 éves 110 ciklussal és még mindig 93%-os, mondjuk ezen nagyon csodálkozom. Most vettem egy 9 cellás SANYO gyártmányt, amiről nem sok jót írtok, hát kíváncsi leszek, meddig fogja bírni. Az újratelepítés nem jutott eszembe.
THX!!!
-
Urakok!!
Valamiért nem marad meg a beállítás a Power Manager-ben.
Hiába állítom be, a töltés módnál a 40 és 90%-közötti értéket, amint kilépek a setup-ból, rögtön visszaáll valamiért az automatikus optimalizálásra. Valahol kell még állítani valamit?THX!
-
Sziasztok!!
Vásároltam egy új 9 cellás akksit a T410-esemhez. Kell-e valamit tennem mielőtt használni szeretném? Vagy valami extra beállítás? Érdemes a notiban hagyni, vagy vegyem ki és csak akkor tegyem vissza, ha használni akarom?
Üdv:
-
Sziasztok!!
A tapipad melegedése nagyban csökkent, ne kérdezzétek, h miért nem tudom. Viszont segítséget szeretnék kérni a T410-esre nemtom Win8-alá feltelepíteni a zujjjelnyomatost. Valami érthetetlen hibát ír. Nektek ez biztos mond valamit de nekem sajna nem sokat, egyszerűen nem találok semmi kézzelfoghatót, pedig a gúgli nekem is barátom.
Ez a hibaüzi: "To use this product, Windows Biometric Framework must be enabled"THX!!!
-
..szerintetek a T410 tapipad melegedése normális? Mi lehet alatta?? Érdekes módon csak a pad meleg, mellette a burkolat egyik oldalon sem.
-
válasz
donjohnson #52925 üzenetére
http://ark.intel.com/products/49666, ez van benne, de mint néztem ez sem zabál többet az általad linkeltnél. Akkor igyekszem 90 alatt tartani.
THX!!
-
Sziasztok!!
Kell valami különleges beállítás a TPfancontroll-hoz?? Mi a Smart mód? No, és mennyi a kritikus hőfok a CPU-nál?
Ja, a noti egy T410-es
THX!!!!!!!!!!!!!!!
-
válasz
tamas.nick #52905 üzenetére
THX!
-
.....lassan kezd összeállni a T410-esem. Tudnátok abban segíteni, h a "ThinkVantage" gomb szoftverét honnan tudnám letölteni??? Létezik egyáltalán????
THX!!
-
valakinek olcsó KB???
http://viewitem.eim.ebay.hu/100-x-Lenovo-Tastatur-fr-T410s-T510-W510-X220-T420-T520-W520-45N2153/360743484332/item -
bár nemtom mikor tekinthető késznek a rendszer, de nekem bizony közel egy perc, ebben sajnos benne van a pass beírás is, de nem vagyok lassú kezű.
-
-
válasz
parkasz #52813 üzenetére
Látnia kell SIM nélkül is, csak a csatlakozáshoz vagy a GPS-hez kell a kártya. Tedd fel a "Acces Connections 6"-ot, ott ki és be lehet kapcsolgatni a kékfogat, a Wifit és a GPRS modemet. Ha viszont az eszközkezelőben sem látod, akkor a kártya nem jó a gépedbe, ellenőrizd az FRU számát.
-
.....nem kicsit vagyok elkeseredve. A nejem T410-ére szemet vettetem, cseréltünk az én kisebb SL300-asomra. Hát nem igazán volt jó csere. Az SL300-ba SSD-volt ami átkerült a T410-be. Most látom, h csak SATAII-nek kezeli a gép, ellenben a 300-as SATA III-ként. A kicsi gép úgy nyitogatta a programokat mint a buborék. Gyorsan betöltött a Win, szóval öröm volt használni. A 410-es meg valahogy úgy viselkedik mintha be lenne húzva a kézifék. Plusz két mag a prociban, gyorsabb mem, újabb chipset, maga a noti is fiatalabb, és ez az eredmény???!!!! Vagy valamit én nem jól állítottam be rajta? Próbálkoztam az Intel oldaláról a legfrissebb drivereket alá tenni, de mindhiába. Vagy talán a Win 8.1-et nem szereti? Most azon gondolkodom, h mégsem kell ez nekem.
-
Szerintetek a T410-esnek a coolerét ki lehet valahogy kapcsolni? A másik kérdésem, h e típuson valakinek Win8-alatt műkszik a "kék" gomb??
-
Szerintetek érdemes ezzel foglalkozni, költeni rá?
http://viewitem.eim.ebay.hu/Lenovo-ThinkPad-T410-Drivers-Recovery-Restore-Resource-Utilities-78XPVista-CD/400555876214/item -
köszönöm a segítségeteket, lassan haladok. Már csak a "kék" gombot kellene életre keltenem és az ujjlenyomat olvasót, az utóbbi állandóan valami biometrikus framework bekapcsolását kéri, na meg a systemupdate sem akar, ott egyszerűen nem tudom továbbléptetni a telepítést.
-
válasz
FoxiestFox #52656 üzenetére
...akkor ha jól értem a Win7-es driverek kellenek a nyolcas alá?
THX! -
Sziasztok!!
Valaki telepített már T410-re Win 8,1-et? Nekem nem igazán sikerül csont nélkül.
üdv:
-
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem abban, h egy T430-ason a mikrofon némítás gomb mellett van egy másik (jobb szélső), kicsi süllyesztékben van. Mi a szerepe és hogy lehet használatra bírni?Köszönettel:
-
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, h a GPRS modemet hogy tudnám munkára fognom egy SL300-asban? Connection Failed hibát kapok. Ha a részleteket megnézem, azt látom, h valami "service provider not found" Error code: 043
fogad. Nem értem, telepítettem már újra a meghajtóprogit, olvastam valamit arról, h futtatni kellene a mobil broadband aktivátort, de az meg nem látja a szolgáltatót és szintén hibára fut, majd leáll.THX: Joe
-
Sziasztok!!
Segítséget kérnék, tudna valaki abban segíteni, h SL 300-hoz hol kaphatnék "palmrest"-et?Köszönettel: Joe
-
Sziasztok!!
Segítséget kérnék Tőletek. Van egy SL300-asom és ha akkuról használom, minden figyelmeztetés nélkül lehibernál ha merült az akksi. A Power Manager sem mutat rendes értéket, mert szerinte van még vagy 40-50perc. Azt szeretném megkérdezni, hol és miként lehet beállítani valamiféle jelzést, h lássam mielőtt lekapcsol, és mi okozza a fals információt??
THX -
Még jó, h észnél vagytok!! Nagy segítség a magamfajta kevésbé rutinos felhasználóknak!! THX & és nagy respect!!
-
Sziasztok!
Régóta keresek T410-et, fontos nekem a 14"-os kijelző, sokáig azt hittem, a T420 az 15"-os. Most kiderült, az is 14-es. Mi a kardinális különbség a két típus között?THX!!
-
Sziasztok!
Találtam egy üzletet ahol kapható IBM T410 és Lenovo T410. Mi a különbség a kettő között?
http://www.nbookhasznaltlaptop.hu/ibm-hasznalt-laptop/ibm-t410
http://www.nbookhasznaltlaptop.hu/lenovo-ibm-hasznalt-laptop/lenovo-t410
THX! -
válasz
FoxiestFox #40252 üzenetére
THX!!
-
Sziasztok!
T410 vásárlása előtt állok és találtam olyat ami intel VGA-s és olyat ami ATI val van. Szerintetek melyiket érdemes megvennem?
THX!!
-
Sziasztok!!
Tudna valaki segíteni abban, h T410-hez milyen 3G-s modemet vegyek?
Ezt találtan, de nem vagyok benne biztos:
http://viewitem.eim.ebay.hu/Qualcomm-Gobi2000--HSDPA-EVDO-WWAN-CARD-60Y3263-60Y3183-for-Lenovo-Thinkpad/221131445148/item
esetleg nincs valakinek eladó sorban??THX!
-
Sziasztok!
Van egy SL300-am, amit nagyon szeretek (4GB RAM, 4GB turboMen, ADATA 128 SSD, T9400 CPU stb.), de ma láttam közelről egy T410-et és szerelembe estem!Szerintetek mennyit adhatnak az SL-ért és honnan tudnék hozzájutni a 410-hez??
-
-
Sziasztok!
Megosztom veletek a tapasztalataim.Beraktam egy SL300-ba 4Gb turbo memóriát, és lássatok csodát....semmivel sem lett jobb, gyorsabb.
Sőt még ütközik is az Intel Rapid Storage T-vel. Tehát vagy egyik, vagy másik.
Üdv: -
Ahoj!!
Szerintetek létezik SL300-hoz világítós bill.???
thx! -
-
Sziasztok!!
Elnézést attól aki már unja, de lenne még egy kérdésem az SL300 témában.
Szerintetek érdemes SATA3 SSD-t venni bele, vagy csak a SATA2-őt tudja kezelni? A két SSD között sebességben szinte dupla a különbség, csak nemtom, h noti megbirkózik-e vele?THX!
-
Sziasztok!!
Elnézést a sok láma kérdésért, de továbbra is szenvedek egy SL300-al. Szerintetek a memóriákat tudja kezelni duálba? Érdemes két egyformát venni? No, és mekkora, 667, vagy 800 MHz?
THX -
Sziasztok!
Van egy SL300-am. Szeretném bővíteni a lehetőségek függvényében. A gyári spec szerint max. 4GB RAM-ot tud kezelni, de az Intel oldalán a chipset 8GB-ot ír. Szerintetek merjek vásárolni 150EUR-ért 2x4gigát? Érdemes a turbo mem szlotba is tenni valamennyi memóriát? Továbbá az ODD helyére szeretnék egy keretet amibe lehetne még egy vinyót tenni, a régi helyére meg egy SSD-t, létezik ilyen keret még valahol?Köszönettel: Joe
-
válasz
^Clown #29264 üzenetére
2 giga van most benne, Win 7/32-vel, tervezek még 2 gigát vásárolni, de az ebay-en elég jó áron vannak a 2GB-os intel turbók, csak ezért gondoltam. Foglalkozom az SSD-vel, de még Q...va drága. No meg akkor az ODD-t is ki kellene dobni, és helyette valami keret(amiről írtatok már itt a fórumon) kellene egy másik nagyobb HDD-nek. A nejemé volt a gép ás nagyon megtetszett, az asztalit már nem is használom, teljesen rá vagyok kattanva.
Pedig ez nem is olyan jó masinaTP-k közül. -
"29182" senki????
-
Sziasztok!
Szerintetek egy SL300-ba érdemes turbó memóriát belerakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest