- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
Estet!
Holnap mar tenyleg nem leszek rohadt betenni a 2x8 giga memoriat a W520-ba.
Van valami sorrendje a slotoknak? -
soldi3r
veterán
válasz
iampeterteac #74133 üzenetére
Arra valaszoltam, amire valaszoltal
Ha van ra keret T400, ha nincs akkor Inteles T61. Az alatt mar ne vegyel gepet.
-
soldi3r
veterán
válasz
iampeterteac #74131 üzenetére
Igaza van, higyj neki.
-
soldi3r
veterán
válasz
iampeterteac #74122 üzenetére
De akkor miert nem T61? T4X-et biztos elfelejtenem mar (ha nem kell parhuzamos port, en is azert tartom a D800-at)
-
soldi3r
veterán
Ezt most igy mibol allapitottatok meg?
U.gy. tolto, lehet nem is foldelt.
-
soldi3r
veterán
válasz
tothjozsi96 #73925 üzenetére
Csak nezd meg jol, mert abbol is volt silany.
-
soldi3r
veterán
válasz
tothjozsi96 #73915 üzenetére
Ha lenyegesen jobb kijelzot akarsz, akkor gondold at a T/W500-at. En eddig 14"-ban csak a legujabb szeriakban lattam szep kijelzot.
-
soldi3r
veterán
Az E6330 jelenleg jobban birja, mint anno T61 tette. 2 ev alatt csak a diszcsik kopott le, meg nehany karcolas. A T61-nel ilyenkor mar elrepedt az LCD burkolat.
Ami hihetetlen meg, hogy a FuSi S7010 mit kibirt. A vegen mar nem volt rajta ep burkolati elem, de soha nem allt meg. -
soldi3r
veterán
En maradok a Precision vonalon vagy a 6-os szerianal. Nem hiszem el, hogy egy ultrabook kibirna azt, amit tolem kaphat.
-
soldi3r
veterán
válasz
Tikakukac #73711 üzenetére
Nekem ugy remlik, hogy az ujakban levo 14-es FHD AHVA IPS paneleket is az AUO gyartja, az pedig boven jobb, mint eddig barmelyik noti panel.
(#73719) HSM, Nezd meg pl a BlackBerry paneljeit, jobb, mint nehany IPS.
(#73721) HSM Szerintem sem lenne kotelezo a premium panel, de egy alaparon 300 ezres gepben egy szintet azert ussunk mar meg. Ezt nagyjabol a TN panelek kozott egyedul a 15-osokben levo LG panel teszi.
-
soldi3r
veterán
válasz
Lankadatlan #73671 üzenetére
Sajnos ez itt nem az a topik. Itt olyan tanacsot fogsz csak kapni, hogy add el es vegyel egy ThinkPadot
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #73553 üzenetére
Aprosagokat leszamitva ugyanaz.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #73548 üzenetére
W520-rol van szo
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #73546 üzenetére
Vidd el inkabb az 520-am es beszerzek magamnak egy Precit
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #73540 üzenetére
Nem probaltam, nem kellett.
A Latik hutesetol szerintem is jobb a T-s TPk hutoje. Illetve volt, a 30-as Dell szeriaval csak jo tapasztalaom van ezugyben. De a Preci ugy latszik mas kategoria. Csak el kellett volna hoznom az M4700-at is
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #73528 üzenetére
Az M4500-ban meg ugyan azon a heatpipeon volt mindketto es nem cserelheto VGA-s, Igaz, az W510 konkurencia. A kesobbieken viszont mar kulon hutest kapott.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #73500 üzenetére
Ott a pont! Szoval ...nem egy hidegveru...
Ma mar nem iszok tobbet. -
soldi3r
veterán
Azer' ez az 520-as egy egy hidegveru masinka. Az M4500 huvosebb/halkabb volt egy kis CAD alatt.
-
soldi3r
veterán
válasz
Dhampir #73411 üzenetére
Passz, de ennyibe belefer egy T520. Attol pedig csak dragabb gep volt nalam, sokkal jobb nem.
Hasznalni mar nem vennem meg, gyujteni meg inkabb ez.(#73412) lhurgoyf, Azt nem tudom miert, de artani semikepp nem art, ha legalabb 2 eve nem volt megcsinalva. Nem ismerem a kepessegeid, de ha nem vagy teljesen analfabeta, akkor meg tudod csinalni. Ez csak egy laptop es raadasul a szerelhetobb fajta.
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
Egy barati jotanacs: lehet kicsit eros volt a hangszororacsot fektisztitoval kimosni, de (most igy fel doboz utan) legalabb szep feketen csillog
(#73256) somasz, A specko szerint nem is szereltek, csak i7-2620M-mel (35W). A i7-2620M (45W) erezhetoen melegebb lesz. En ezert szedtem ki a QM-et a Precibol, na meg gyorsabb sem volt.
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
A Flextronicsnal olyan gepek vannak, amik amiken Win fut, ha jol tudom most ok gyartanak a Lenovonak.
Egyebkent egy jo ideig Debianoltam, most is tennem, ha nem kellenenek bizonyos szoftverek, amiknek nincs alternativajuk, majd a LinuxCNC fel fog kerulni az oreg Dellemre. Sajnos ipari hasznalatra (IT kivetelevel) altalaban alkalmatlan. -
soldi3r
veterán
W520-ban van valami memoria slot sorrend? Melyiket erdemes eloszor feltolteni?
-
soldi3r
veterán
Juhej! Sikerult a kijelzocsere, Samu helyett LG-t kaptam, nem reklamalok
Azert a beepitett kalibraciot meg lehet raengedem.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #73076 üzenetére
Nekem a W520-on el sem indult.
-
-
soldi3r
veterán
válasz
tibyke #72856 üzenetére
Epp most beszeltem a smartserviceszel gar kiterjesztes ugyben. Szerintem hivd fel oket, amugy is nagyon kedves hangja volt a holgynek
Sajnos nekem kicsit tobbet mondtak 3-rol 4 evre torteno hosszabbitas eseten, igaz mas gep. Ugyhogy nekem teljesen mindegy, hogy a lenovo honlapjan vagy rajtuk keresztul veszem meg. -
soldi3r
veterán
Kit erdemes garhosszabbitas ugyben keresni?
-
soldi3r
veterán
válasz
kraftxld #72732 üzenetére
Azt ne mondd, hogy arrafele nem lehet talalni olyat
Igaz, en W520-as hirdetest nem talaltam, de ha jo aron van, akkor megeri, bar egy infosnak nem tudom mennyivel tobb egy W mint egy T. Nalam a SolidWorks egeszen maskepp jelenik meg ezen a VGA-n. Mondjuk nekem is feleslegesen eros kiepites, az M4500 is kiszolgalta az igenyeim, de nagyon keveset kellett rafizetnem a cserere.
(#72737) HSM, Engem nem kulonosebben erdekel ez a resze. Nem kimelem az SSD-t. Ugyan ugy hasznalom mint a HDD-t. 3 ev mulva mar 1 terrasat szeretnek (ugyanennyiert).
-
soldi3r
veterán
válasz
Francia91 #72671 üzenetére
A CAD foleg jobban dolgozik a merevlemezrol. Ha egy osszeallitasi rajzbol nyitsz meg egy alkatreszt, ott nagyon eszreveheto az SSD hianya. A ceges Preci (Xeon, 32GB, HDD) es a W520 (i7, 16GB, SSD) kozott mar tenyleg nem tudnek kulonbseget tenni, csak hogy az egyikben nincs SSD es 6x annyiba kerult. Az M4500 meg azert lassabb volt.
-
soldi3r
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest