- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
1,5v-os, két oldalas, oldalanként 8 chipes ahogy a képen is van, frekvencia lehet 1600mhz is, 1066-on fogja járatni a ram vezérlő
Bdanyy esélyes h megtört a szalagkábel
szerk:
HSM az okos megoldás a pwm free vezérlés lett volna, nem fényerő csökkentett panel - bár az biztos nem szándékos, kötelezőt hozza, többi senkit nem érdekel kb -totron a világos oldalt ajánlanám, 8460/70p...8560/70-ből legtöbb pwm free, de több fajta panellal és így valszeg vezérléssel is szerelték őket, nem mind, 14-esekkel nincs tapasztalatom, meg kell nézni, én a telefon kameráját használom rá
-
Chaser
legenda
válasz
adrian87 #88980 üzenetére
510-es fér bele ennyibe, de abból épkézláb is, 520-hoz már nagy mázli kellene, mivel 500-as után 16:9-re váltott a formula, így 1600x900-ast találsz
ha 1-es is jó könnyebb a helyzet, azoknak nem nagy áruk van, kifoghatsz egy 420-ast
a hp-t konfigtól függően 15-20k körül tudod eladni kb
540-es kicsit drágább ( : minőségben 510 biztos sokkal jobb, elég strapa gépek -
Chaser
legenda
válasz
Thomas1 #88772 üzenetére
ha halott az gond, mintha benne se lenne, ott a probléma
szerk: az akku tartalék kraftnak van töltő szempontjából, ha előfordulna pillanatnyi nagy energiafelvétel amit a táp esetleg nem tudna kiszolgálni, ezért az akku is ott van, nem hülyeség egyébként, valahol érthető is, ha nincs akku akkor visszavesz a cpu a teljesítményből, kár h nem standard eljárás
szerk: beherit elfelejtettem mondani, esetleg tűnhet úgy h fixen rajta van, de nem, pillanatok alatt lejön ha az ember megtalálja a megfelelő pontot..de rájöttél
-
-
Chaser
legenda
válasz
totron #88708 üzenetére
hp-nál sok pwm mentes, de figyelgetni kell, 40-es óta szérián belül is keverik melyik az és melyik nem
mivel nekem is kifejezetten érzékeny rá a szemem ezért mondtam pl a 8540-et, egész nap bámulom akkor sincs gond
most beesett egy kis hp 12,5, fhd csilli ips kijelzővel, nem az a brutál színvilág, inkább olyasmi amiről te beszélsz és szintén pwm mentes, de ő nagyon nem t60 árkategóriamondjuk azt nemrég(?) kifejezetten jó áron láttam egy darabot aprón, de már ritka mint a vega holló
árulnak páran 8460/70-et, érdemes rákérdezni pwm free verziók-e, azokkal nincs tapasztalatom csak 15"-osokkal jellemzően, viszont 14-esek meg pocsékok színhűségben -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #88692 üzenetére
nekem mindkettő tetszett, a numpadosból van egy új a szekrényben, de elhasználni sajnálom, eladni is...:d
-
Chaser
legenda
válasz
WaterWave #88669 üzenetére
oké, majd ha elszáll az alaplap nem reklámozod tovább ( : pláne ha más is száll vele
aprón 4-5k-ért simán van használt gyári töltő, de néha akár új is
azok is meg tudnak halni, de nem szokásuk magukkal vinni alkatrészeketszerk: Petrikent újra kell flashelni a biost, de ahhoz kell hw is, ki kell venni a chipet, van itt aki foglalkozik vele, most passzolom, többiek majd megmondják
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
w530-at se ritkán látni, de ebben a konfigban ez nagyon drága sztem, 120-130k körül érhet max, csak érdekességképp
-
Chaser
legenda
powermanager felismeri, mit lát?
van amikor az elektronika úgy meghülyül h pwm szerint teljesen hibátlanaprón kell keresni gyári panasonic cellásat, lehet nem minden bokorban van de állapottól, cellaszámtól függően 5-10k-ért van
truz ez neked is szól, kméten ha jársz tudok adni próbára akkut
jut eszembe lehet van egy eladóm is, majd megnézem -
Chaser
legenda
válasz
FireKeeper #88566 üzenetére
az még ér, a 8470-é viszont vicc, abból is gyenge
-
Chaser
legenda
válasz
FireKeeper #88564 üzenetére
tp tp jah, csak pl a 430 sincs a régiek közelében sem
összességében jobb a 8470, backlit bill nincs hozzá -
Chaser
legenda
x200zal pseztem elég sokat, 8gb rammal és ssdvel el voltam vele, persze nem mind1 mi a munka
Ibm logós akku finom lehet, mivel évek óta kiszálltak a buliból
A gyártó pedig nem csinálhat ugy. akkut, hiszen azt külső cég csinálja, azért ugy. és nem gyári.
Apron érdemes keresni gyári panasonic cellas az
ha újabb gepben gondolkodású és Lenovo sztem t520, bőven megvan 100k alatt -
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #88509 üzenetére
korrekt, mert nem lett volna kötelessége
telefontokot akartam venni az arénában, kérdezem a gyerektől szépen, ha nem jó vissza veszi? nincs nálam a telefon, ajándék lenne
vissza lehet hozni
de vissza veszed?
vissza lehet hozni
de vissza veszed?
le lehet vásárolni
kérdem egyértelműen, ha nem lesz jó a telefonhoz visszaadod az árát?
le lehet vásárolni
rendben, nézek máshol, szia -
Chaser
legenda
válasz
scream #88449 üzenetére
ha nem kaptál erről írásos dokumentumot, akkor nem
sztem menj be, beszélj velük, hátha, ha nem veszik vissza max fogyvédhez mehetsz, nem feltétlen éri meg vesződni ilyen tételnél vele, utána is kétséges a kimenetel, ha a panel működik, de első körben próbáld megbeszélni velük -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #88407 üzenetére
valamennyivel én is gyorsabbnak éreztem a 9400-est, de felhasználás függő...9600-osnál azért van +400mhz és dupla cache, még ha a p8600-ot nem is lehet eladni csak 1-2k-ért akkor is megéri, mondjuk már kinőttem ezekből, core i alá nem adnám már, asztaliban új genes 3g-s pentium volt, az gurult rendesen, teljesen más világ mint a c2d-k
-
-
Chaser
legenda
válasz
Kalandor #88232 üzenetére
info innen
ccfl-nél sem kellett vacakolni, valszeg kevered az x201-gyel, ami már ledes volt de trükkel mehetett bele ccfl, az hogy ips nem lényeges, csati szempontból nem mérvadó
csak veszel egyet és átcseréled, majd biztos előkerül kukac, ő szokott mókolni ilyesmi gépekkel is, biztos tudja melyik ips 100%-ra -
Chaser
legenda
válasz
bacsis #88210 üzenetére
ha már retro, van egy 15-16 éves tp-m, úgysincs időm rendbe rakni, valszeg elküldöm majd neked ha kell, működik, akku döglött, egyik zsanér kiszakadt, billzetből pár gomb hiányzik, talán p2-es, meglepően jó állapotú a fentebbieken kívül, naggyon komoly, a hangerő gombja tekerős
valami rémlik az elmászkálós csiklóval kapcsolatban, elviekben nem kéne neki, de már passz -
Chaser
legenda
válasz
bacsis #88207 üzenetére
valszeg w7 lesz a barátod, vagy 10-re próbáld feltenni a 7-es tablet funkció sw-ét, eszközkezelő azt nyilván nem jelzi ki
nincs giro, te forgatod el gombbal a kijelzőt, nekem x200t-m volt, másik kettő gomb már passz
alapesetben nem kéne elmásznia, ott valami zizi van, vagy sw v hw, valszeg érzékeli a nyomást valamiért, talán tracksapi miatt v feszül valami v passz
nincs thinklight, ugyanaz a billzetük mint a normál verzióknak, csak rajta van a pilács jel de hw hiányában nem elérhető -
Chaser
legenda
Igen, összességében nagyon jó töltő, nyilvan nem boltban kell venni 25e-ert egy fejjel
tartaléka raktam el egyet, sose tudni lesz-e rá szükség, ha beesne egy x220 ips-sel jo áron talon gepnek nem tiltakoznek ellene
szerk: ccfles, idővel csökken a fenyerejuk, cső cserében nem érdemes gondolkodni, komplett panel oke, de ahhoz tudni kell az aktuális fényerejét
egyebkent jah, kb 7 felé panellel szerelték, fenyerovel nem volt baj -
Chaser
legenda
válasz
Gondwana #88181 üzenetére
Terfogatban, tömegben a 90wos ultra slim sem nagyobb/nehezebb sztem. A normál slim az igen. En szeretem a multit, 16os fejjel az osszes régi tpt is tölti, 19essel még a kommersz lenovokat. Csak a legujabbakhoz nem jó, bár fej lehet megoldás ott is. 5a-s usb sem rossz rajta.
Őrök kedvenc a tp feliratos régi 90es amin ps2 szerű autós töltő csati van, az nagy dög de tp feeling -
Chaser
legenda
válasz
Bluesummers #88146 üzenetére
Garnal elvileg ott a típus, lenovot már rég neztem, hpnal soknal már beleirtak a max javítási időtartamot is amit garantálnak, ez mind annak fuggvenye h vette meg a nagyker vagy közvetlenül a ceg
-
Chaser
legenda
válasz
Kalandor #87995 üzenetére
nyilvan meleg lenne nap végére, kis gép, viszonylag erős cpu, átlagos hűtéssel
az i7ek valamivel többet esznek mint az i5ok, hiába 2magosak
winben cpu órajelet %osan lehet állítani, beállító, 2,2 v 2,4gre fixen, aztán úgy mehet egész nap, ha nincs terhelés nelkul alig eszik úgy többet mint 1600mhzen, ha terhelést kap akkor meg biztos nem turbozik így és egész napos használattal sem lesz gond -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #87742 üzenetére
nemrég telepítettem, nem volt semmi gond
pwm-et és driverét a régit rakd fel és nincs semmi gond
én kiléptem a múltkori gépből, nincs időm fejlesztgetni most, belegondoltam úgyse tudnám használni semmire csak állna, a kijelző nélküli "vékony kliens" is csak áll, aztán elég sok időt elmókáztam vele -
Chaser
legenda
válasz
dreizwanzig #87621 üzenetére
örülj neki, h már nem drágább mint a 2,5"-os és van belőle értelmes
-
Chaser
legenda
válasz
dreizwanzig #87618 üzenetére
nálam most nincs, aprón biztos van valakinél
jah tényleg, mehet bele msata ssd is, az csak sata2-t tud, de ha nem zavar egyszerűbb megoldás -
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #87616 üzenetére
a 60-as szériánál mindegyik ati elég hullósra sikerült, nem is értem h tehették bele...intelesek ellenben nagyon jól produkálnak, pár lappal kellett már bevizsgálnom és csak néhány %-nyi gond volt
tp-ből eddig 510 az aminél legkevesebb elhullás volt, zerohoz konvergál, dedikált optimus nélküli vga ide v oda -
Chaser
legenda
válasz
dreizwanzig #87613 üzenetére
12,7-es sata, dvd-hez olcsóbb dvd-usb kábel, ha bayről veszed keress olyat ami direkt 420-hoz való, csapott előlapos
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #87593 üzenetére
képesek, van ddr5 verziója nyilván drágábban, sőt, k2000 is ddr3 de dupla számolóval
k3000-nél kezdődik az élet, az már 256 bit és ddr5 -
Chaser
legenda
nem megyek bele most fáradt vagyok
ha csörtézünk kard nélkül lehetőleg, kéz és láb használattal, kézzel csak testre, lábbal fejre is mehetnewmoonlight akkor annyi, mai akkuk ilyenek, van itt most pár lg is, még 500 ciklussal is 85%-os, nem is mai kiadás
pwm-ben állítsd 80-90%-ra, ennyi a max amit tehetsz érte
Grafirka igen az, vagy hagyod, működést nem befolyásol
-
Chaser
legenda
ott van, elég tényszerűen, de a kedvedért újra, nem utaltam semmilyen alulfeszre:
annyira nem random a tdp osztály, hogy a cel 420 65w-tal kezdte, fél év múlva 35 lett belőle, ezért jött fel, semmi másért, hogy te mit képzelsz bele egy másik dolog
az egy osztály, annyit jelent több biztos nem lehet a fogyasztás, hq mobil i5 esetében nyilván közelebb van a megadotthoz mint annak feléhez
a csoda ulv-re mai gépeket értettem, mert legtöbben az van...csak már más nevük vanén arra válaszoltam neked h szted nincs 4 magos mobil i5, ami nem meglepő, még sok hivatásos sem tud róluk, de léteznek már
a "kitalált" tp pont annyira kapcsolódik a témához mint bármi sztem
mivel nem létezik és nem is fog
de ez már tényleg off és én befejeztem
-
Chaser
legenda
c2d azért nem p3 és a lényeg, h megadnak egy tdp-t, ami oké, ha változtatnak rajta az is oké
15-ös tp is gondban van 45w-talén skylake 4 magos i5-tel fogok új gépet venni ha veszek, nem pedig egy bohóc mutatványra van szükségem
alulfeszről szó nem volt, bármelyik cpu órajelét winben le lehet venni és akkor bizony a csoda ulv se fog dupla üzemidőt futni
volt alkalmam legutolsó c2d-től core i összes 3. genen át sok gépet tesztelni, már befutott pár csoda haswell is, nem hasonlítgatok 8 évvel ezelőtti dolgokhoz semmit, tdp egy dolog, valós fogyasztás megint egy másik -
Chaser
legenda
valóban nem random módszerrel
anno a cel 420 65w tdpvel kezdte, eltelt fél év és 35 lett, de nem random amúgy jahnekem nem kell álom thinkpad, az már sose lesz, de vannak értelmes gépek, ezért mondtam megfelelő gép kérdése
parkasz ne bonyolítsd túl, 420 szerintem, ahhoz akkut is kényelmesen találsz, s-hez neccesebb
usb3 csak akkor van bennük ha i7-es modellek, kicsinél legalábbis úgy van
ezeket már olcsón adják, 14" és alatti gépeknek nem nagy ára vanGrafirka panel típus környékén nézelődnék én is
-
Chaser
legenda
a 45w nem azt jelenti, hogy annyit eszik kötelezően, csak ehet max, egyébként kicsit mást jelent
a kérdés pedig annyi volt, létezik v sem, te azt mondtad nem, pedig már egy ideje léteznek ilyenek is
és jah, simán venném olyannal...érdekes, eddig is volt 4 magos i7 + ht és megfelelő gépben eddig is le lehetett hűteni..na majd innentől egy only 4 magost nem lehet?akarás kérdése, ahogy eddig is
üzemidő? ne már...winben ugyanúgy be lehet állítani pitsa órajelre mint egy gyárilag 2ghz-s csodát...persze max órajelen videokonvertálásnál nem lesz nagy üzemideje, de bőven végez azzal 2 óra alatt amivel egy ulv-s 2mag+2ht-s csoda 4 óra alatt sem -
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #87383 üzenetére
kár kivenni, a burkolat a hőleadó felület, mintha hűtőbordája lenne
newmoonlight 70%-a ennek kb meg is valósítható
Tim82 de van már 4 magos mobil i5 skylake óta, talán tavaly év végi v idén év eleji történet, pl i5-6300hq
ha új gépet vennék akkor ezzel v vmelyik testvérével
Gondwana ameddig gyári gar vana gépen addig lenovohoz tartozik akkor is, ha valaki másodkézből és nem újan vette a gépét
-
Chaser
legenda
válasz
newmoonlight #87279 üzenetére
nem véletlenül mondtam, h egy döglött kijelzőn célszerű először próbálkozni
szerk: kipolírozod az egészet, rá egy matt fólia és kész
vagy csak ahogy van matt fólia, ha úgy látszik akkor oké
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged