- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Apollyon #39824 üzenetére
Ez szerintem abszolut munkakör és megszokás kérdése. Én sokáig numpad nélkül nem tudtam volna létezni, egyszerűen nem bírtam elviselni hogy nincs, ezért lett numpad a notin is. Aztán ahogy apránként veszített a fontosságából, rájöttem hogy nekem nagyságrendekkel kényelmesebb hogy mindenem a képernyő előtt középen lehet, nem kell eltolva ülnöm, vagy tartanom a kezeimet. Ez egyénenként változhat, hogy kinek mi jön be. Mondjuk szerencsére business kategóriában is van alternatíva, ha valaki ragaszkodik a teljes billentyűzethez, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. (tökéletes gép sose lesz, sajnos
)
Gondwana: Nincs virtuális numpad a 30-as szérián.
-
Gondwana
addikt
válasz
Apollyon #39824 üzenetére
Az altos billentyűkòdokat én is hasznàlom, nàlam màr bejàròdott az előtte-utàna Fn+Num. Mivel a touchpad nàlam csak ùri huncutsàg, ezért a T60-on is és az X201-en is a négy sarok "Tap Zones" numerikus +-*/-re van programozva, a zònàk pedig a touchpad 1/4-ére megnövelve (illetve az egész felület single-finger scroll is, ha zabàlok olvasàskor, ujjperccel szépen görget és nem lesz utàna dzsuvàs a gép) filemanager appokban aranyatérő (FAR Manager).
Szòval igaz, hogy a kicsit àtlòs numpad megszokàst igényel, de szerintem vàllalhatò (aki meg T#30-at vesz, az ìgy jàrt - ha jòl néztem, ott màr nincs virtuàlis numpad) -
rgeorge
addikt
válasz
Apollyon #39811 üzenetére
Na de ez egy 17" W700, oda befér. A 15.x" modellekbe ez sehogy se férne be. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen billentyűzet annak jó, aki megszokta, én pl. nem tudnék hozzászokni olyan billentyűzethez, ahol az entertől jobbra vannak még billentyűk. Egyszerűen azért, mert megszoktam, hogy a fő billentyűzet a képernyűhöz képest középen van, így kényelmes. Pont nemrég volt szerencsém installálni egy Dell Latitude 5530-at, aminek van numerikus billzete, elég nehéz volt kezelnem. BTW most egy darabig nem engedem bántani a mi System Update-nket, amit a Dell ebben nyújt, az egy kalap... Pl. mindenáron frissíteni akarta a BIOS-t, holott a legfrissebb volt fent, mert nem bírta észrevenni, hogy a proci nem vPro-s.
És amikor vissza-visszaültem ettől a Dell-től az én FHD-s W520-m elé, akkor láttam, milyen piszok jó is ez a panel. Most pedig, hogy megvan a szemüvegem is (öregszem, na) még jobban is látom, milyen jó. -
mustang28
tag
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon #39679 üzenetére
Jah és azt még elfelejtettem hogy GPU-Z-ben látszik mindkét videokártya, viszont a GPU-Z indulása előtt ezt írja ki:
Mondjuk nem néztem utána hogy ez a cucc tudja-e az OpenCL-t, gondolom nem
Amúgy ha a telepítő mappájából elindítom a tray-t, akkor elindul az Intel Graphics beállítás cirógatója, csak azt az előző hsz-emben lévő üzenetet nem értem, meg hogy miért nem tudom állítani windowsban a fényerőt.
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
Apollyon #39194 üzenetére
Szerintem normális a hőmérséklet. A portalanításhoz elég kivenned a billentyűzetet (~4 csavar) Az akkut rakd vissza nyugodtan, power managerben be tudod állítani, hogy pl ha 30% alá merül, akkor töltse fel pl 70%-ig.
Tim82: Én is ezt vettem észre elsőnek. És van rá system update, thinkpad driverek kellenek rá...
-
brekiisti
tag
válasz
Apollyon #39194 üzenetére
Az nem magas hőfok
A billt kb 5 csavar tartja utána ki tudod óvatosan fújni mert látod a ventit.
Az alján "veszi a levegőt" ha teheted ne tömítsd el az alját !Jó tanács USB portokra vigyázz mivel merőlegesek és ha felborítod valamiért a notit és be van dugva relatív könnyen ki lehet törni a belső műanyag lapot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest