- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
bitpork #67415 üzenetére
De akkor az hogy van hogy nálam minden gépen működött/működik?
Vagy nem jó verziót tesztek fel, vagy nem jól állítjátok be, vagy kicsi a cpu fesz, vagy ezek kombinációja.
SL9300-tól T9600-ig használtam.
Megy chrome, benne YT, PS, webszerk, office, van amikor HD filmek, minden vacak és nincs gond.
Lenovo managementet hanyagolni kell teljesen, még TS nélkül is csinál érdekeseket. Win séma teljesítmény centrikus, TS beállításait meg linkeltem.
Beállítod, nyomsz neki egy prime95 torture tesztet, menjen közben youtube, hd film, ha negyed óra alatt nem dob hibát utána se fog semmi hibázni. -
Chaser
legenda
válasz
buvartacsko #67387 üzenetére
Privát.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #67291 üzenetére
Jól mutatna az x200 mellett
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #67222 üzenetére
"Rezonálás minden keretnél előfordulhat géptől függően"
-
Chaser
legenda
válasz
aclandiae #67219 üzenetére
Hungaroszivacsot rádobsz a hdd tetejére, de ne vastagot, mert kivételkor probléma lesz, ennyi. Rezonálás minden keretnél előfordulhat géptől függően, de az orvosláshoz nem kell műszerészi végzettség.
Én az enyémet a belső caddyvel használom olyanban van a hdd. így csavarozni se kell a hdd-t. Ha kell véletlen külső hdd-nek csak kikapom a keretből, megy rá hdd-usb kábel, és rezonálás sincs -
Chaser
legenda
Ha van vkinek 16:9-es TP gépe patika állapotú, magyar billzetes és szeretné viszont látni egy lassan induló weboldalon - és tud stúdió minőségű vagy ahhoz közelítő képet lőni róla profilból -, küldjön privátot
Ilyen profilú fénykép kell a gépről.
szerk: link lemaradt
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #67005 üzenetére
Tény. De ez eddig is így volt. 15.6" most a standard, van bele panel dögivel.
-
Chaser
legenda
válasz
donjohnson #66961 üzenetére
Jah azt nem mondták hogy a cpu-t kell pasztázni? A TP-t ne
-
Chaser
legenda
válasz
Kristof9094 #66918 üzenetére
Ne szórakozz vele sztem...teljesítmény növekedés úgy se lesz. FHD YT/mkv így is megy, más meg tuning után sem fog.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66866 üzenetére
Matt
Ha jó a feketéje első reves LG-P. Pár T61-nél találkoztam vele. -
Chaser
legenda
westlake "kollegával" ha valaki jót akar magának szóba se álljon...
A kb fél éve nála levő alkatrészeimet mivel bejelentettem hajlandó lenne visszaszolgáltatni, úgy, hogy moderátor kereste meg... Hirtelen megjavult a látása. De elnézést se kért, és szerinte evidens hogy én majd elmegyek valahová átvenni az alkatrészeket. Persze mint kiderült két fillért nem érnek a szavai, de fél éve azt ígérte postázza, ezért is küldtem hozzá az alkatrészeket. Szerinte ezzel le van zárva. sztem meg majd a rendőrség eldönti ez minek minősül. sajnos a privátjainkat nem másolhatom be, de aki ismer tudja hogy nem szoktam fantáziálni...szóval csak óvatosan.szerk: Elírtam a nevét
-
Chaser
legenda
válasz
bitpork #66812 üzenetére
Van ám, nekem meg modemem is van
szerk: jah hogy te magát a modemet kérded, az nincs, előkészítés van, csak bele kell dobni a gépbe
Tim82 Mindegy melyik verziója van, modemet opciósan adom, nem kérte, lehet akkor nem is volt modemem. De egyébként nem is volt alapból egyikben sem.
-
Chaser
legenda
Sztem ezt a gépet hirdették régen 50-ért. x200s 120-as ssd-vel+ultrabase. elég gyorsan eltűnt a hirdetés, már lehet a lakatlan szigeten használja
Mekkora kötsög az usb ultranav billzet...mindig be akarom vele kapcsolni a pilácsot megszokásból, fél úton veszem észre hogy nincs hozzá gombgamereknek is kitűnő, win gomb sincs
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66770 üzenetére
Megyek oda is délután
kv már megvolt, csak az Íze kedvéért
egyébként nincs rám hatással, megihatok egy litert is
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66766 üzenetére
Hú b+....
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #66761 üzenetére
A lilás
sokkal homogénebb, feketéje is jobb. Hasonló mint a T60 IPS-é. A másik verziónak szürkés-foltos dolga van a lila elyett. Bekapcskor egymás mellett a két verziót egyből látszik mekkora a különbség bootnál. Feketében sokkal gyengébb az a verzió, színekben azért nem vészes. Gondolom más fajta csövet használhatnak enne, vagy passz. Típusra ugyanazt írja minden. A legelső kiadás 2008.12. havi, abban még a lilás volt. És a "szokásos" 2x1GB ram helyett 1x2. Utána kezdték elkutyulni a dolgokat.
csubuka Igen ezt jól látod. Cső cserével éppen lehet foglalkozni, csak nem érdemes és nem is kifizetődő.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66753 üzenetére
Láttál már jó áron de nem fontoltad meg, más igen
ég és föld...
scarbantia 50db 500-asból van kb 7-10 LG-P paneles, annak fele se a jobbik verzió, mert abból is két fajta van ugyanazzal a típus számmal. De asszem rájöttem hol a trükk. T61p/W500-ból meg konkrétan eggyel se találkoztam, persze nyilván van. Ha az ember tudja melyik kiadást kell keresni akkor könnyebben. T500-aknál már tudom
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #66748 üzenetére
Valszeg azért mert még nem volt hozzá szerencsém. Sem T61p-ben, sem W500-ban
-
Chaser
legenda
x200 vs AFFS tapasztalat. Az enyém a csilli verzió, de valami nagyon jó fényelnyelő bevonat van rajta. Full napsütésben persze nem sokat látni belőle, de most borús időben kinn vissza se tükröződött
Sötét lilás árnyalatú kikapcsolva. Nem ülnék többet gyári paneles x200 elé az biztos...20-25k-t is simán megér.
Fullextrás a gépem, cam, 3g, BT, de a nyomik wlanhoz csak két antennát raktak
Mondjuk túlélem.
Viszont kell nekem egy másik wlan bele az 5100 helyett, ami tud szórni is, nem csak venni. Gondolom mod briós kell hozzá, de mit érdemes venni? Sajnos a routerek telóhoz nem tudják áthidalni a távolságot, de az 5100 is szépen veszi a jelet, gépről már tudom adni telónak is.Ha vkinek van eladó FPR-es palmrestje rikkantson privátban. Csak újszerű érdekel, az még hiányzik belőle.
-
-
Chaser
legenda
Nekem havonta kell, igaz hogy értelme semmi de kell. Win alatt is csinál érdekeseket, szóval nem erőltetném linuxon semmiképp
így is mehetek be ahogy lesz időm, nem engedi úgy kitölteni ahogy kellene..mondjuk még nem szóltak. Biztos várnak pár hónapot akkor jön a fél millás ajándékcsomag
szerk: soldi3r Ez komoly. Nyilván más mikor ott van nálad a teló és más mikor a csomagtérben egy bőröndben berobban. Elég csúnya dolog lehetett tavaly csájnában'. Elvileg már itthonról sem lehet kiküldeni akkut. Egyik tag mondta mikor defektes akkuval vette a gépet, de a posta nem engedte kiküldeni.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66671 üzenetére
Mondom megnyugtatom magam...csssssssssssss
egyébként tényleg nem szórakozok vele, valami bekavar akkor szopacs. Majd talán a 22. században már nem java alapú lesz, mondjuk az engem már nem fog érinteni
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #66666 üzenetére
Az biztos morgósabb, toshinak is azért van hangja.
Tim82
Java meg bevallásokhoz kell, mert persze java alapú a drága
Szóval céges dolgokra linux inkább kilőve. Legalább megnyugtatom magam hogy ha akarnék se lehetne linux
soldi3r Akkus bazárhoz külön tűzálló konténer kell. Ami érthető is, nem túl szerencsés ha egy repülőn felgyullad valami...tavaly volt egy ilyen, csájnában' is akkor volt akku stop jó darabig. Lehet most UK-ban is volt egy defektes szállítás.
-
Chaser
legenda
válasz
atesss #66663 üzenetére
BIOS-ban kb semmit nem kell állítanod, winben is meg lehet oldani. Ha nem akarsz külső sw-t akkor energiagazdálkodás cpu részleg. Tedd 95%-ra a cpu-t min és max értéknél. Turbo akkor már nem megy de max órajelen fog menni mindig. Ilyen kis cpu-nál nem is árt.
Akku ha gyorsan kell hát passz, UK sellert meg lehet próbálni, de a legtöbb kötsög...
Nyomi wlan+wwan antenna is 5-7k szokott lenni, ezeknek ilyen ára van. Be is kell spájzolnom mindenből mint T500-hoz -
Chaser
legenda
válasz
atesss #66658 üzenetére
Nem tudom hol nyíródik el, de valszeg nem ott, szalagkábelen van a pilács kijelzővel, kamerával együtt. De ez x200/x200s betegség ahogy láttam topikból.
Nano BT..hátha
Ment reszerk: Francia91 Most 250-es black van az x200-ban amíg nincs SSD, annyira nem is vészes hangban. A toshi hangosabb, igaz az több tányéros.
-
Chaser
legenda
válasz
atesss #66654 üzenetére
Elnyíródott a pilács kábele.
Valszeg eddig is volt magasfrekvenciás hang, csak nem hallottad. Vagy az SSD váltotta ki, előfordul.
Próbálj kikapcsolni minden cpu energiagazdálkodást és turbot, hátha.
Akkut leginkább bayről, aprón mostanában kb nincs semmi. Gyári 6 cellás 7-8k, persze nem panasonic, 6-osból elvileg nincs is.
Az a matrica jónak tűnik, de passz. Ha érdekel van magyar x200 billzetemkamerám is.
-
Chaser
legenda
válasz
scarbantia #66650 üzenetére
5k4 vs 7k2 téma sztem az újaknál már nem annyira mérvadó. Van egy lassan 3 éves toshibám, 5k4 750GB, sok 7k2-est ver. Meg ahogy mondod a régi 7k2-sek viccnek is rossznak
Enyém 100MBps körül tud. Viszont nem halk.
SATA1/2/3-at minden briós kezel alapból, max a sebességet nem tudja. T61 mod tud S2 sebességet, persze 2.5" HDD azt nem éri el, S1-et is csak a legjobbak.
Van egy 500-as hitachim, nagyon halk. Ha érdekel megnézem a típust. S3 elvileg, új szériás.Tegnap mekkorát koppantam
x200-at beraktam ultraasebe, mindjárt stereoban szólt
valahol már olvastam hogy stereo hangszóró van benne, de most tudatosult is. DP-n megy neki 1920x1200 a csóri kis intellel.
-
Chaser
legenda
válasz
Pszihonaranc #66645 üzenetére
Ha eddig pilácsolt az előző és az új nem hiába keresel drivert...
Ha nem lenne fenn drivere estközkezelőben látnád mert rosszallaná,. x200t-nél direkt nem raktam fel, látszott is. A döglött T500 FPR-esnél nem látszik semmi. Nálad meg még világítania is kellene. Telefon nekik aztán majd lesz valami. Nem tudom pontosan milyen garancia vonatkozik a cserélt alkatrészre. -
Chaser
legenda
válasz
Pszihonaranc #66635 üzenetére
Itt nincs FPR..nem is lehet ha világítania kell alapból és nem világít. DOA röviden gyári döglött, pont mint az enyém ami jött nemrég T500-ba...
Touch rész ott is megy. Nálam anno egy dell szervizes 1525-ben cserélt pár cuccot. Azon érintős led sor van, bekapcskor nyomat egy knight rider effektet
de jó pofa, mai napig működik. Bekapcsolta, pilács nem volt. Mondom neki mester nagy a baj. Nem látom KIT-et. Nem értette
Mondom ennek itt pilácsolnia kellene effektben..kiverte a víz egyből
elfelejtette becsatlakoztatni az érzékelőjét
-
Chaser
legenda
válasz
Pszihonaranc #66633 üzenetére
Ha csatlakoztatva van és nincs életjel, eszközkezelőben se látszik akkor DOA. Most gonosz leszek, találd ki mit jelent
Egyébként egyszerű, dobd fel az FPR driverét, ha nincs benne sztem telepíteni se engedi, legalábbis érdekes lenne ha engedné. Ha defektes volt akkor értelemszerűen ki kell cserélniük megint. Ez amolyan orákulum szervizes lehetett, még próba előtt látta hogy jó lesz
vagy kipróbálta előtte amit kb kötve hiszek...meg hát akkor menne. Beszerelés után gondolom bekapcsoltátok, nem tűnt fel hogy előtte még pilácsolt valami?
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #66617 üzenetére
Rá kellett jönnöm hogy nem. Volt két x200 LG-vel kevés ciklussal és lassan végüket járják. Egy volt ami 50 ciklussal 100%-os volt, de az fiatal akku volt. 510-ben is láttam belőle nagyon hitványat már. Hangyaf@sznyival jobb mint a sanyo/sony..tavaly még nem járt nálam annyi hogy tudjam, már igen. Panasonic a best, de a mostaniak már abból se úgy muzsikálnak mint a régiek. Persze még így is klasszisokkal jobbak a fentebbieknél.
szerk: Pszihonaranc Régebbieknél FPR együtt volt a touch résszel, lehet ezeknél már másképp van és külön kell csatlakoztatni, akkor elfelejtette. Ha egyben van és nincs pilács akkor gyári defektes a cucc. Én belenéznék
Nem jár garvesztéssel.
Ha működik eszközkezelőben látnod kell. -
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #66613 üzenetére
Én még nem találkoztam vele, persze nem kizárt.
soldi3r Mix ide-oda, azt hittem jó az LG is, de sajnos az sincs pana közelében
mostanában elég sokat láttam pár éveset kevés ciklussal és elég kopottasak. Demálesz@rom', ha x200-ba veszek egy új sanyot 2-3 évet elmegy, valszeg a kicsi se megy már tovább. Ha 3 évet menne még tökéletesen elégedett is lennék vele.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #66596 üzenetére
Volt régen, már kiöregedtek szegények
nagyítóval lehet már csak találni olyat aminél még a fehér valóban fehér, vagy valamennyire közelíti. És persze foltos se legyen, erre hajlamosak az LG kijelzők. De a maga idejében és utána még sok évig vert kb mindent az biztos
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #66590 üzenetére
x200 AFFS vs T500 LG-P rev1..hát pofám leszakad, nagyon IPS közeli az LG panel. Persze élethűbb az AFFS, és pl zöldben sokkal élethűbb, de grat az LG-nek, jó panelt hoztak össze.
Gyárihoz képest az x200 kijelző egy csoda...és nekem nem is a legsz@rabb volt benne, a 7-8 változat közül kifejezetten jó példány volt benne. De az ég és föld enyhe kifejezés az AFFS javára.
Tükrös az AFFS, de majd egy matt fólia megoldja...szerencsére nem olyan szörnyen tükröződik. -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66574 üzenetére
Fogalmam nincs, de azért írj pm-et hátha...
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #66543 üzenetére
Chrome az tényleg zabál, de amennyi extrát nyújt nálam belefér. Úgyis kb az az egyik legfontosabb munka sw-em, extrának még free is
Tim82: Ő az áldozat, van demo persze, különben nem venném meg ha nem lettem volna elégedett vele. Ha megnézed köszi
Eredménytől függetlenül azért nem hiszem hogy átállok linre, egy gépem lesz, van egy licenszem, pont jó.
Hogy on is legyen. Ha valakinek van vagy találna T60-ról legalább 2xxx - de lehetőség szerint minél nagyobb - felbontású képet privátba küldje már el
Olyasmi kép érdekel ahol nyitva van, de stock foto szerű, nem kopott, nem koszos, nem poros stb, mint az új.
-
Chaser
legenda
A program által támogatott operációs rendszerek:
- Microsoft Windows XP,
- Microsoft Windows Vista (32 / 64 bit),
- Microsoft Windows 7 (32 / 64 bit),
- Microsoft Windows 8 (32 / 64 bit),
- valamint az ezeknek megfelelő Microsoft kiszolgálótermékek (pl. Windows Server 2003, Windows Server 2008, stb.)Számlázó sw-rel nem szórakozunk
Meg régebbi gépem nincs, ha lenne egy T60 IPS pl csak úgy alapon filmezni azon elférne linux is.
De no more off, lassan megfejelnek érte a modikjogosan
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #66534 üzenetére
Akkor ez opreában is jó
Tim82 Számlázó progi miatt akkor is kilőve a linux. Valahogy soha nem is jött be úh. mindegy. Licenszem is van, mi kell még?
droidos telóm is csak úgy lesz hogy xiaomi MIUI-s lesz, azt már el tudom viselni.
Nagyon cool ez a chrome plugin, egész új életet kapott tőle a youtube. Tele van effektekkel meg beállításokkal.
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #66532 üzenetére
Jó, számlázó programmal nem hülyülünk. Amúgy is szeretem a wint, a 7-est. Játékból Q3 ami hozzáköt
sztem az nem megy lin alatt. Chrome+gmail nekem mindent amit kel, sőt egyre többet..üzleti levelezést is onnan tolom már, tökéletesen beimportálja a külső fiókokból a leveleket és az üzleti címmel tudok válaszolni rajta keresztül. Sokkal jobban testreszabhatóbb benne minden, felülettől kezdve beállításig, aláírásig. És sokkal jobban átlátható + vannak névjegyek, lassan több ficsör' lesz mint a f@szbookban, bár olyanom még nincs, de egy céges lesz. Chrome megjegyzi a kedvenceket meg kb minden beállítást, akármelyik gépről nézek fel, csak be kell lépni, bár ezt lehet már tudja a többi böngészde is. Gmailen akár chat is megy, vagy videohívás..nálam kb kiváltja a skypeot, vibert. Szóval nekem mindenre jó. Első időkben idegenkedtem tőle, de hamar megszoktam, már nehezen lennék meg ezek nélkül.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66525 üzenetére
Jaja
soldi3r Nekem muszáj a win könyvelő progi miatt, ha eddig nem is volt az. Chrome meg a gmailes és saját szolgáltatások miatt, nehezen élnék már nélküle.
-
Chaser
legenda
válasz
tothjozsi96 #66522 üzenetére
Ezt, és force playernél flasht. Eddig html5 ment az biztos. Épp csinálgatjuk a weblapomat. srác azt mondja nem lesz reszponzív ha rakunk be vidit mert flash nem követi le a méretezést. de nálam követte, meg YT vidi is követte mindig. Akkor néztem html5-ben fut. de most flashnél is követi
szerk: most két vidi is megy és nincs akadás..b+
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #66514 üzenetére
Megy a YT vidi, közben böngészgetsz máshol, pl ph, de egyéb oldalnál is előfordul, és egy micro akadás YT-ban, pillanatra megakad a hang..gondolom kép is, de azt ugye nem látom. Nem sávszél kérdése, ha már ramban van a video akkor is csinálja. SSD-vel is. i5-ös géppel HDD-vel sem. Állítólag csak chromenál, de b@szhatom..én csak azt használok.
-
Chaser
legenda
válasz
bitpork #66512 üzenetére
Nekem 70-et se éri el stressz alatt...
fordulat meg nagyon nem mindegy hogy 2k rpm vagy 4.5-5 vagy közte valahol. No mind1, úgy néz ki átnyergelek 12"-ra, 500-ból mindent kihoztam amit ésszerűen lehet, a csúcson kell kiszállni. Bosszant ez a YT dolog, akkor ennyi erővel pattogjon be a P8600-on az x200-ban, valakinek meg lesz fullos gépe
-
Chaser
legenda
válasz
Kristof9094 #66486 üzenetére
Hidden verzióra gondoltam persze, bár az nem hiszem hogy elférne. Non-hidden EC cuccok nem érdekelnek.
-
Chaser
legenda
válasz
Kristof9094 #66482 üzenetére
HDMI-set még nem láttam. Link? De akár 3g modem megoldás is van, bár beépített modem mellett annak nem sok jelentősége van.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66435 üzenetére
Akkor tényleg ne
Tökéletes megoldásért fizetek, félmegoldásért nem...de grátsiz jöhet
-
Chaser
legenda
válasz
bitpork #66430 üzenetére
Jah én is, gmail nélkül pl nehezen tudnék már élni, azésehasználokmást'
Megjött usánkából a cpu 7 nap alatt, na kíváncsi vagyok hungarisztánból mennyi idő alatt jut el hozzám.
Úgy alul fogom feszelni a 9600-ost hogy termelni fogja az energytdying_star Mondtam hogy dobj árat.
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r #66405 üzenetére
Nem az elkokat szokta feltétlen kinyírni. Épp elég döglött gépet láttam kompresszorozás után 1-2 nappal vagy azonnal behalni, nyilván nem véletlen egybeesés...sok marha benzinkúthoz is kiviszi aztán tolja neki
egy hajszárító bőven jó ilyenre, sőt, van amikor inkább kiporszívózom a gépet
-
Chaser
legenda
válasz
#90933760 #66374 üzenetére
Ha ez neked használható...
haswell pentium apróról 8-10k, új lap 15k - ezért nyilván használtan garival max 10k -, ram sokkal olcsóbb bele, dobjunk bele egy 5670 ddr5-öst 7-8k-ért és lőn világosság. Csőgázon se fog enni 100W-ot, idle meg 35-40W környéke. Cpu teljesítmény prescotthoz képest brutál, vga kicsit megrángatva valszeg erősebb is 3870-nél. És bővíthető...
-
Chaser
legenda
válasz
#90933760 #66369 üzenetére
De az egyik leghalkabb TP-hez akarsz vizet?
Beállítod a ventit 1-es fokozatra, cpu nyugodtan mehet maxon, ha nem használod az ati-t lehűti hangtalanul....
"Egy fasza Prescott rendszeren gondolkoztam, de sajnos az egy frankó csúcs HD3870-nel ütne igazán AGP portos legerősebb kari, csak épp soha nem kapni régen is keretem már. Meg marha nehéz 4x1GB egyforma ramot is találni a dual channelhez." paksi atomerőmű a tied?egy mai pentium szénné alázza negyed annyi fogyasztással...én nem látom csak hol a poén? retrozni nem ilyennel kell sztem.
-
Chaser
legenda
válasz
#90933760 #66357 üzenetére
Eddig is érdekesen néztem szerencsétlen géppel mit művelsz, ez a vízhűtés azért kicsit sokkolt
fan error lenne, de épp meg lehet oldani..csak kb netto hülyeséget csinálnál...ha billzetet se raknád vissza, úgy már keyboard error miatt valszeg nem menne hiába van a dokkon bekapcs.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #66345 üzenetére
Ettől még magamnak vehetek egyet
YumeD IPS van persze. FHD. Bayen találsz egy kalappal. Az igazán jók 30k fölött kezdődnek. Nem kell hack hozzá, csati stimeljen és megy.
szerk:
Ez nem is rossz és UK-ből jön, nincs tréfa és gyorsan itt van. 26-27k. Igaz ez csilli panel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest