- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chaser
legenda
válasz
diobioesz1 #77111 üzenetére
Aida64 stressz teszt.
-
Chaser
legenda
válasz
diobioesz1 #77106 üzenetére
Stressz teszt alatt nézted mit produkál a gép?
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
tothjozsi96 #77061 üzenetére
Be kell állítani, win séma max teljesítményen legyen. Aztán berakod start menübe és indul magától.
-
Chaser
legenda
válasz
szektamokus #77039 üzenetére
Nem cseréltek abban ventit? Ugy. ventik szoktak általában kevesebb fordulatot tudni. Ha újrapasztázod és nem esik lentebb a hőmérséklet, esélyes, hogy már nem a legjobb a hűtő. Egy kis repedés a csövön és a hatékonysága jóval kisebb.
szerk: Gondwana Már rég megszűnt, sokan dedóztak vele
Néhány topikban meghagyták amibe tényleg kell. Ki se tudtam próbálni
-
Chaser
legenda
14" panel megint más, bár abból még szépet nem láttam samsung terén. Volt egy LG ilyen felbontással, az szép volt, de a 15,6-os verzió szebb.
dying_star Fényerő leginkább használat kérdése.
xcds Azzzzz
Nincs több.
metal01 Bayen néztem, jó árak vannak. Kicsit lassabb mint itthonról. T9600-tal szemezgetek.
-
Chaser
legenda
Saját szemmel kell látni
Az 510-es fhd kijelzője is szép, de elég hidegek a színek, mint kb az összes led-es kijelzőnél. Fényképen az se jön vissza. Lehet csinálok egy videot samsung vs lg panelről. Van néhány samsung ami kifejezetten szép, lg szintű képet ad. Azokat saját szemmel isjól meg kell nézzem, hogy mégis melyik. És volt már hogy becsapott a samsung
Ilyen samsungból is nagyon kevés van.
-
Chaser
legenda
Micsoda kupakolás folyik itt
-
Chaser
legenda
válasz
yodamastah #76936 üzenetére
Gyari uj akkunal elofordul. Ha nem volt benne ciklus semmi gond nincs belole.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #76869 üzenetére
Elég sokaknak választási szempont
Samsungból is van jobb paneles, az is igaz. Ezeket akkor látod ha egymás mellett vannak a különböző panelek.
Beszereztem végre egy olyan 510-est amit régóta akarok, FHD/FPR, de az 500-as az LG kijelzője miatt marad. -
Chaser
legenda
válasz
Freeman007 #76860 üzenetére
Átmenetileg javítható, nem éri meg vele foglalkozni. Vegyél váltásnak egy T500-ast, sok alkatrész kompatibilis vele a T61-ből. Sokat úgyse kapnál érte ha tökéletesen működne akkor sem.
-
Chaser
legenda
válasz
Freeman007 #76856 üzenetére
nagy eséllyel vga, nem éri meg javíttatni, nvs140 a vga?
-
Chaser
legenda
válasz
sketchifun #76607 üzenetére
Jelszó kell hozzá, azt tárolja a sw is, azzal léptet be. De neked beállítás után már nem kell pötyögni, csak az fpr-t használni.
-
Chaser
legenda
válasz
sketchifun #76602 üzenetére
Több éve használtam w7-en, chrome alatt működött gond nélkül. A password manager biztos kell hozzá, ha az nem elég nézd meg a többi fpr-es sw-t is.
-
Chaser
legenda
válasz
barnam_ #76084 üzenetére
most hogy mondod anno én is belefutottam ilyenbe
de normál módon lemezről telepítek mióta eszemet tudom, ott meg ilyen nem volt, max leáll az egész ha karcos
soldi3r én csak beírtam, elfogadta
tp-tp
egyébként meg telefon az ms-nek, régi gép meghalt, erre cserélték, aktiválják már, de nem volt még rá szükségem, üzletek is árulják a win licenszeket
-
Chaser
legenda
pedig fontosak,ha nincsenek megfelelő betekintési szögek és színek az agy erőlködik, persze egyéni hogy mennyire, + a pwm, valszeg a 24"-os monitorod non-pwm volt
régen is volt ips, és a 15" T60 üzemideje kb semmivel nem volt rosszabb a 14-esénél, méretbeli különbséget leszámítva
régen volt mindenrevaló' gép, aztán történt valami, hm..talán a levono az ibm utódja másként gondolkozott? most megint ott tartunk hogy van, csak a minőség lehuppantkellemes nyulat mindenkibe
szerk: tothjozsi96 lg egy fokkal jobb mint sanyo/sony, x10 szériától kezdve talán kicsit jobban
-
Chaser
legenda
válasz
Orionhilles #75815 üzenetére
nem itt, a főmenüben, ahol írja a pontos típust is, dvd-hez nem kell külön driver, mikor bootolsz semmilyen driver nincs, ez gubancos lehet, esetleg nem jól érintkezik, húzd ki, érintkezőket fújd át, tedd vissza, hátha
-
Chaser
legenda
válasz
Orionhilles #75812 üzenetére
dvd-hez winben van a driver, bootolni tuddsz róla? eszközkezelőben ott van?
-
Chaser
legenda
válasz
beloadjoker #75710 üzenetére
nem olyan öreg, ciklus se vészes, 1-2 év még benne van
szerk: dvd-hez biztos nem kell driver, ha nem megy akkor halott, illetve kell valami, de az be van építve a winbe
-
Chaser
legenda
válasz
beloadjoker #75678 üzenetére
65W töltő gyakorlatban jó hozzá, tán' 90-est ír, de megy róla a dp is
akku nagyon egyszerű, powermanagerben megnézed mikor gyártották, mennyi ciklus van benne és ki a gyártó, /-os elhasználtságot aidaban könnyebben ki tudod olvasni, ha nem panasonic az akku és sok ciklusos, több éves, az egész biztos hogy már nem sokáig lesz jó, ha nem-kilógós 6 cellás akkor biztos nem panasonic, ha 9 cellás van rá némi esély
tesztelni mint minden notebookot, portokat amit csak tudsz, aida stressz, hdd ha van sentinellel, pixelhibák keresése, jól átnézni nem repedt/törött, gombokat kipróbálni, mindet, mert tud mókás lenni mikor 5-6 gomb döglött, wifi/bt megy-e, stbstb
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #75665 üzenetére
nekem volt egy turtle beach santa cruzom is
w7 alá nem volt driver, utána álltam át only alaplapi kártyákra
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD #75497 üzenetére
kb ua. tudja mind a két vga, max az nvs5100 fejlettebb lehet és több a vramja, bárminél lehet fontos a sávszél, főleg játéknál és egyéb 3d igényes alkalmazásnál, T510 cpu-ban előrelépés, másban nem sajnos, eggyel újabb modell, plusz a zsanért javították és valamivel jobb a hangzása, a diszkrét vga lekapcsolása is kiesik, de az nv vga szerencsére nem sokat fűt terheletlenül
-
Chaser
legenda
válasz
tothjozsi96 #75454 üzenetére
9 cellás új gyári, csak valszeg az ára nem tetszene
szerk: Francia91 T500-s megy dvi-ről, de ha atis akkor csak arról, ott is a megoldás biosban atit ki kell kapcsolni
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #75236 üzenetére
Hát T9400-gyel, dokkal, 3g modemmel, 2x2GB rammal, w7 licensszel simán
valszeg csak inverter, de ha kijelző az is max 10k, de esetenként jóval olcsóbb, főleg ha csak 1280-as kell cserének is.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #75173 üzenetére
azért zsanérok is kilazulnak, de ennyi belefér
-
Chaser
legenda
válasz
tothjozsi96 #75090 üzenetére
Akkor csapj rá
-
Chaser
legenda
válasz
tothjozsi96 #75086 üzenetére
Lehet szállítás miatt kukázták a dobozt, attól még lehet eredeti. Nálam 5k postával a gyári használt töltő ha van, ha érdekel megnézem.
-
Chaser
legenda
válasz
zsizsef #75061 üzenetére
Ha olyat keresel ami 2x8 chipes 99% menni fog benne, órajeltől függetlenül. De a próba a biztos. Megegyezel az eladóval, ha nem oké a gépben visszaküldöd, kb ennyi. Bele lehet núlni néha, volt olyan ram egyik gépben gond nélkül ment, másik ugyanolyanban meg se nyikkant.
-
Chaser
legenda
1600-osok általában simán mennek benne, csak 1066-on kezeli a chipset. Ha nem tévedek nagyot nekem is 1600-asok vannak az x200-ban. Az oldalankénti 4 chipes ram kezelése meg próba függő. Volt nálam ami ment, van olyan is ami 510-ben sem megy, sandys gépben már igen...
szerk: Tim82 Sztem a chipkiosztás miatt. Azt elég sűrűn nem díjazzák 4 gigás modulnál c2d chipsetek. Eddigi saját tapasztalatok alapján.
-
Chaser
legenda
Alattuk ott voltak a kis pöttyök, esélyes hogy tényleg ragasztó. Melyik nem normális találta ki a szöggel vert padot?
főleg ilyen megoldással.
Wyll Vennék egy 420-ast, bele egy 250-es értelmesebb SSD, ha nagyon kell tárhely akkor valami terás hdd,2x8GB ram ha kell, még akkor is jóval 200k alatt megvan.
-
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #74941 üzenetére
Mivel muszáj volt
Valami tisztítószerrel meg szivaccsal. Pár tüske le volt mállva, meg úgy nézett ki mintha kosz lenne a rücskök közt. Nos nem kosz volt, hanem a rücskök szépen málltak le, le is jött mind. Simább lett mint az 500-as padja.
-
Chaser
legenda
Teljesen más infókat ír, nem sanyo/sony/lg/pana, hanem valami mást ír cellagyártónak. Tegyél az akkuba pár ciklust, majd akkor írja a helyes értéket. Elég sok pár ciklusos több éves akku járt már nálam, nem feltétlen használják sokan akkuról a gépet, pl lehetett céges benti gép.
-
Chaser
legenda
válasz
peteracs #74913 üzenetére
Valószínűleg nem volt még szétszedve, azért agárkodik. Esetleg nagyon pici kis kétoldalú ragasztó is lehet alatta. Szűz gépet azért nem lehet feltétlen olyan gyorsan szétkapni mint sok videóban látni, pláne, ha első alkalommal találkozol olyannal.
szerk: Dhampir Tartalékgép teljesen jogos, attól független azért elvárja jogosan mindenki, hogy ne hónapokat kelljen várni egy szervizre, legyen szó akár 100k-s konzumerről is. A baj azokkal van, akik 100k-ért elvárják hogy másnapra kész legyen a gép ha gond van, mert "munkára kell"...
-
Chaser
legenda
Eddig ami ugy. akkut láttam, bármilyen volt kívül, elektronikánál bebukott. Nyilván gépben néztem pm-ben, kívülről nem látszik. Mivel szökő évtizedente veszek bayről akkut így 99%-ban csak gyárival van tapasztalatom, de innen-onnan esett be pár ugy. akku. Bayről is szerencsére eredetit fogtam ki x200-ba.
-
Chaser
legenda
válasz
tothjozsi96 #74697 üzenetére
Nem tudom hányszor kérdezted már, de ezek szerint nem unod
Gyári ha meg is hal nem fogja bántani a gépet, legalábbis minimilás %-ban, ugy. akár hazavághatja az egészet. Igaz akkura és töltőre is.
-
Chaser
legenda
Ezt az eladót ismeri valaki?
szerk: A W700-at hogy hogy nem vette meg senki még?
-
Chaser
legenda
válasz
Játékos #73999 üzenetére
Alapból adnia kell hangot ha dokkban van, valami gond van a dokkal eszerint. Ha a dokk audioba van eszköz csatlakoztatva akkor annak kell szólnia állítgatás nélkül.
Taoharcos Kezel 2x4-et. A chipsetnek nem gond 1600mhz sem, de 1066-on fogja hajtani. Lehet olyan ram amit nem szeret, ki kell próbálni.
-
Chaser
legenda
válasz
tothjozsi96 #73983 üzenetére
Ezt mintha már kérdezted volna. Igazából biztos nem tesz jót neki...
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
-
-
Chaser
legenda
válasz
skoda12 #73836 üzenetére
Nálam akkor esik le tesztben a sebesség, ha valamit csinálok a gépen. Anélkül rendben van. De használat során meg semmi. Azért néztem meg mert láttam a tesztet. Cpu meg csak 2ghz-en megy, P8600.
szerk:
Barcsik Sztem ott lesz a gond hogy nincs akkud. Valaki árul akkukat aprón, aszongyák' korrekt
Akku nélkül elvileg cpu órajeled is 1,5Ghz környéke egyébként. Kernel power passz, lehet épp azt jelenti hogy energia ellátási probléma van.
-
Chaser
legenda
válasz
Barcsik #73828 üzenetére
Táp hő rendben, bírnia is kell. Akku van a gépben? Néha előfordulhatnak nagyobb energia felvételek, de olyankor besegít az akku. Bár 90W-ot sztem nem tud elérni csőgázon se. T9900 azért tud enni, de ha nincs alulfeszelve még akkor sem vészes. Nyilván ha minden más rendben valónak tűnik meg kell nézni másik táppal is.
Nekem a hírhedt 840 tlc-s van. Kap a pofájába rendesen. Megnéztem teszttel jól belassult
Viszont semmit nem vettem észre a gyakorlatban.
161 nap üzemidő, 2TB írás, 100/99 ahogy volt először is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest