- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz
^Clown #23856 üzenetére
Én is gondoltam rá, hogy ez egy kicsit sok. 650MB-t szedett le, és még mindig talált ezt-azt, amit telepítene, frissítene.
Nagyon ügyes, okos voltam, és magam megtaláltam a wwan-hoz a sim helyét - legalábbis belepasszolt a lyukba- de valamiért nem akar menni. Mondjuk még csak ubin próbáltam, mert az alapból felismerte a modemet, de nem tud csatlakozni. Elképzelhető, hogy rosszul tettem be a simet? Felfelé néz a chip rajta.
Az gondolom nem annyira normális dolog, hogy ha kikapcsolom a vezeték nélküli hálózatokat - alt+f5 vagy a fizikai kapcsoló -, majd újra be, akkor a a wifi nagyon nehezen éled fel. A wwan és a blúcucc egyből felizzik, de a wifire várni kell. A FuSi-n egyből kapcsolt. -
Novics
senior tag
Frissítettem a biost, és nem tettem tönkre a gépemet!
A ThinkVantage által felajánlott mindenféle progit felraktam, és most szelektálok.A Client Security Solution mennyire hatékony? Érdemes használni? A netes bankolás biztonságosabb lesz tőle?
-
Novics
senior tag
Köszi a válaszokat, akkor azért majd megpróbálkozok egy bios frissítéssel.
Innét miket érdemes letölteni? Nem akarom felesleges progikkal telepakolni a rendszeremet. -
Novics
senior tag
Mint újdonsült T60-as tulaj - és láma - érdeklődnék, hogy szerintetek érdemes e a bios-t frissítenem a 2.01-es verzióról - 2006-os - az újra? Még biost sem frissítettem soha életemben, de egyszer el kell kezdeni.
-
Novics
senior tag
Ma megjött a T60-asom! Végre én is tudok egeret pöcögtetni.
Ez a billentyűzetvilágítás... áááááá, ez nagyon üt!
Köszi mindenkinek a türelmet, szükségetek lesz majd most is rá, mert azt hiszem rátok szabadultam. -
Novics
senior tag
válasz
Chaser #23652 üzenetére
Tőled nem is vártam mást.
Na igen, most utánanéztem, hogy mennyi is egy aksi. Még szerencse, hogy ültem.A felbontást lehet, csak elfelejtette írni, ez talán nem olyan nagy gond. De akkor itt van még a 6 hónap gari a 60-asra. Tetetek még bele 1 giga ramot és akkor szerintem ő lesz a befutó.
-
Novics
senior tag
válasz
szacsee #23617 üzenetére
Köszönöm a választ. Én is úgy gondolom, hogy hozza azt a tudást bármelyik, de én amióta meg ez a fusi, azóta egyáltalán nem követem a hardver piacot, és fogalmam sincs, hogy mi rejlik a sok-sok szám mögött tudásban.
A szériahiba lehetősége miatt kerülném a NV kártyákat, a döntőbe már nem is került be olyan gép.Chaser: Az 1024x768 nekem is szemet szúrt, de első blikkre nem tudtam, hogy van e másfajta. Aztán egy kis keresgélés után lett.
Le is tettem róla.
Biztosan nagyon jó a géped, de én most valamiért 14"-os gépet akarok. Ne kérdezze senki, hogy miért! Magam sem tudom.Úgy döntöttem, hogy ha még nem vitték el, akkor ő lesz a befutó. A gépnek jónak, az eladó is korrektnek tűnik, és az a 6 hónap garancia megnyugtató. Esetleg ellenvélemény?
-
Novics
senior tag
Na jó, most már biztosan sok belőlem, de mint említettem, nagyon rácuppantam a témára.
Azt hiszem, hogy sikerült leszűkítenem a kört.
T61 A kedvenc. Azt hiszem ő lesz a nyerő, amennyiben nem viszik el az orrom elől.
T60
Persze csak abban az esetben érdekel a vásárlás, ha a fentebb írt követelményeknek eleget tudnak tenni. Sajnos hiába nézegetem az adatokat, az esetleges teszteket, nem sokat mondanak nekem.Ezt a gépet kellene leköröznie teljesítményben - de legalább hozni ezt a szintet. És a kijelző... a t410-es tesztjében olvastam, hogy nem a legjobb. Persze ez nem jelenti azt, hogy ezekben sem az, de ki tudja. Ezért szeretnék felhasználói véleményeket, hogy mennyire "multimédiás" a kijelző, mennyire lehet rajta filmeket nézni, esetleg játszani - a már említett ősöreg játékokkal.
És ígérem most már lelövöm magamat, és hagyok időt válaszolni.Csak egy kicsit türelmetlen típus vagyok, és most eléggé rápörögtem a témára.
-
Novics
senior tag
Csak nem hagy nyugodni ez a Thinkpad dolog.
Belebotlottam ebbe a hirdetésbe, és megint rápörögtem a témára. Érdekelne a véleményetek, hogy meddig érdemes elmenni a licittel, mennyit adnátok ti érte.
De vannak még másik versenyzők is!Ezekkel kapcsolatban is ki szeretném kérni a véleményeteket.
Ez itt az extrák nélkül érdekelne. Bár talán az az új vinyó nem lenne bele rossz. Sajnos nem nagyon értem mit is jelent a 100/70%.
Esetleg innét valamelyik?
Végül egy itteni hirdetés.
Olvastam itt valahol, hogy valamelyik NV kártya típushibás, de már nem tudom sajnos, hogy hol említettétek. Érintheti valamelyik általam linkelt gépet? Feltételezem igen.
Na igen, a keret a lehet legkevesebb, a felhasználási terület pedig főleg net. Néha film, és pár régi játék. Ezt vigye maxon, ez a lényeg.Ennél komolyabb játékkal nem játszok.
Ezer bocs az amatőrködésem miatt! -
Novics
senior tag
Lenne egy hülye kérdésem.
Mi az a kis piros gomb a billentyűzet közepén? Lehet, hogy más is megkérdezte már, de csak átfutottam a beszélgetést, és nem találtam választ.
Mostanában nézegettem 14"-os notikat, és több helyen is ThinkPad Edge-eket dobott ki. Ezek mennyire linux kompatibilisek, illetve mennyire melegszenek, hangosak? Összepakolás minősége? (Nem várok azért csodát az elérhető kategóriában.) Van valami tapasztalás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest