- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Fotók, videók mobillal
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
nem vagyok benne biztos, h ezzel megoldom a problémád, mer nem értem teljesen, de a HwB egy igen jó oldal (még akkor is ha régi...)
[L]http://www.hardwarebook.net/[/L] szóval itt keresgélj sztem.
[L]http://www.hardwarebook.net/connector/av/vga15.html[/L] maga a monitorcsatlakozó pediglen ez. sok sikert.
(szóval most az a pálya, h az eredeti kábel, ami gondolom bele van forrasztva, annak a male vége szétment, és van egy másik olyan kábeled, jó male véggel, csak nem tudod őket összekötni, mert nem tudod a kábelek összekötését? mert akkor sztem ezzel meg kell tudnod oldani. szedd le a kábelekről a szigetelést, nézd meg h az egyik kábelen mondjuk az első likba melyik színű megy, a másikon uabba a lyukba melyik színű, és kösd össze. aztán rakd rá szigetelést/borítást ) sok sikert
Aktív témák
- AOC C24G1 144Hz NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GQ950-B 4K 160 Hz - Használt Monitor (2024)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest