- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
a kábel egyik végén van egy nagy dudor? ha nincs, akkor sztem ez lehet azért. ha jól emlékszem, az egy ferrit-gyűrű (na erre nem tenném az életem...), ami bizony eléggé fontos a külső zajok miatt. ha jól tudom, lehet szerezni külön is, odakint meg tuti.
-
Vaze
őstag
UP
-
Vaze
őstag
semi otlet? :(
-
Vaze
őstag
Na kaptam egy kabelt a Monitorhoz,beis tettem jo is let a Monitor,de van egy kis gaz!
megpedig az hogy a Moncsi szine elvan mosodva!
meg ha irok akor a betu olyan mintha a betunek arnyeka lenne valaki nemtudja mitol lehet ez?talan rosz zsinort kaptam? -
eper-fa
aktív tag
nem vagyok benne biztos, h ezzel megoldom a problémád, mer nem értem teljesen, de a HwB egy igen jó oldal (még akkor is ha régi...)
[L]http://www.hardwarebook.net/[/L] szóval itt keresgélj sztem.
[L]http://www.hardwarebook.net/connector/av/vga15.html[/L] maga a monitorcsatlakozó pediglen ez. sok sikert.
(szóval most az a pálya, h az eredeti kábel, ami gondolom bele van forrasztva, annak a male vége szétment, és van egy másik olyan kábeled, jó male véggel, csak nem tudod őket összekötni, mert nem tudod a kábelek összekötését? mert akkor sztem ezzel meg kell tudnod oldani. szedd le a kábelekről a szigetelést, nézd meg h az egyik kábelen mondjuk az első likba melyik színű megy, a másikon uabba a lyukba melyik színű, és kösd össze. aztán rakd rá szigetelést/borítást ) sok sikert -
Vaze
őstag
Up
-
Vaze
őstag
UP :) csak kitartoan... hehe
-
MLaca
őstag
UP! :)
-
Vaze
őstag
yap
-
Vaze
őstag
UP UP
-
Vaze
őstag
up up up up up!!!!
-
Vaze
őstag
UP!!
-
Vaze
őstag
up
-
Vaze
őstag
UP:((
-
Vaze
őstag
Udv mindenkinek...
Nemreg a Monitorom zsinorja feladta magat es leszakadt par szall a dugoban ami belemegy a video kariba...
Ehez szeretnek segitseget kerni mitevo legyek most?:((
Boltokban kerestem zsinort de eben a Fene Varosban nincs zsinor megaztan nemis foglalkoznak nagyon Monitor szerelesel:(
Szoval van masik zsinorom marmint dugom de nemtom oket ossze kotni mert nemtudom hogy melyik szal hova megy mert nem egyformak a szinek..
Valaki esetleg tudna segiteni hogy melyik szinut hova hogyan mere kellene osszekosem vagy esetleg mas tanacsot tudna adni valaki?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest