Hirdetés
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
a kábel egyik végén van egy nagy dudor? ha nincs, akkor sztem ez lehet azért. ha jól emlékszem, az egy ferrit-gyűrű (na erre nem tenném az életem...), ami bizony eléggé fontos a külső zajok miatt. ha jól tudom, lehet szerezni külön is, odakint meg tuti.
-
eper-fa
aktív tag
nem vagyok benne biztos, h ezzel megoldom a problémád, mer nem értem teljesen, de a HwB egy igen jó oldal (még akkor is ha régi...)
[L]http://www.hardwarebook.net/[/L] szóval itt keresgélj sztem.
[L]http://www.hardwarebook.net/connector/av/vga15.html[/L] maga a monitorcsatlakozó pediglen ez. sok sikert.
(szóval most az a pálya, h az eredeti kábel, ami gondolom bele van forrasztva, annak a male vége szétment, és van egy másik olyan kábeled, jó male véggel, csak nem tudod őket összekötni, mert nem tudod a kábelek összekötését? mert akkor sztem ezzel meg kell tudnod oldani. szedd le a kábelekről a szigetelést, nézd meg h az egyik kábelen mondjuk az első likba melyik színű megy, a másikon uabba a lyukba melyik színű, és kösd össze. aztán rakd rá szigetelést/borítást ) sok sikert
Aktív témák
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- ASUS VG248 165Hz 24
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest