- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
a kábel egyik végén van egy nagy dudor? ha nincs, akkor sztem ez lehet azért. ha jól emlékszem, az egy ferrit-gyűrű (na erre nem tenném az életem...), ami bizony eléggé fontos a külső zajok miatt. ha jól tudom, lehet szerezni külön is, odakint meg tuti.
-
eper-fa
aktív tag
nem vagyok benne biztos, h ezzel megoldom a problémád, mer nem értem teljesen, de a HwB egy igen jó oldal (még akkor is ha régi...)
[L]http://www.hardwarebook.net/[/L] szóval itt keresgélj sztem.
[L]http://www.hardwarebook.net/connector/av/vga15.html[/L] maga a monitorcsatlakozó pediglen ez. sok sikert.
(szóval most az a pálya, h az eredeti kábel, ami gondolom bele van forrasztva, annak a male vége szétment, és van egy másik olyan kábeled, jó male véggel, csak nem tudod őket összekötni, mert nem tudod a kábelek összekötését? mert akkor sztem ezzel meg kell tudnod oldani. szedd le a kábelekről a szigetelést, nézd meg h az egyik kábelen mondjuk az első likba melyik színű megy, a másikon uabba a lyukba melyik színű, és kösd össze. aztán rakd rá szigetelést/borítást ) sok sikert
Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest