- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Eltéve KINKY_007-nek.
Ha megtörtént az üzlet, záratom. -
Lortech
addikt
Pont azt papolom, hogy ez egy gyárilag összerakott cucc, és semmi nem kell hozzá az égvilágon, csak egy darab usb (a gyári vinyójával). De ha esetleg másik, nagyobb fogyasztású vinyót teszel bele, akkor nyilván kell plusz táp, amit itt adapterrel tudsz megoldani. Erről nem ez a szerkezet tehet, hanem az usb szabvány. Ha tudsz szerezni y kábelt mini usb-re, akkor úgyis menne biztosan adapter nélkül. (még nem találkoztam ilyennnel
) Vagy esetleg olyan usb kábelt, aminek adapter a vége (ilyennel sem
).
-
Lortech
addikt
Nem jól. Összesen 1 darab mini usb csatlakozó van a házon +1 nem usb csatlakozó az adapternek, egy usb-ről való működésre van tervezve a gyárilag belerakott vinyóval (aminek leírtam a típusát) , külső táp nélkül. Viszont van lehetőség adni neki külső tápot is (amit én sem kaptam hozzá, de sima 5V adapter elvileg rámegy). Pl ha olyan vinyót teszel bele, amit már nem visz el egy usb-ről, akkor ezzel működtethető.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Eladó egy IBM 2.5'' USB vinyó ház (vinyó nélkül). így néz ki:
A vinyó felől mini usb-vel csatlakozik a kábel, nem sima usb-vel! Van rajta egy csatlakozó plusz tápnak, (adapternek).
Eredetileg nem kaptam hozzá kábelt, saját kezűleg gyártottam hozzá egyet egy hosszabb kábelből (le kellett vágni belőle, mivel túl hosszú kábellel nem működik), ezt oda tudom adni hozzá. Külső táp nélkül egy darab usb-ről egy MHT2040AT 4200-es vincsivel (ez volt benne) garantálan hibátlanul működik, itt a specifikációja a vinyónak, benne az áramfelvételről, csakhogy legyen mihez viszonyítani. [link]
Winme, XP alatt driver nélkül, azonnal használható.
Szép, újszerű állapotban van, egy-két alig látható karccal.
Tehát vinyótok+kábel, más nincs.
Posta játszik, ajánlatokat várok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Interactive Brokers társalgó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest