- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Eltéve KINKY_007-nek.
Ha megtörtént az üzlet, záratom. -
Lortech
addikt
Pont azt papolom, hogy ez egy gyárilag összerakott cucc, és semmi nem kell hozzá az égvilágon, csak egy darab usb (a gyári vinyójával). De ha esetleg másik, nagyobb fogyasztású vinyót teszel bele, akkor nyilván kell plusz táp, amit itt adapterrel tudsz megoldani. Erről nem ez a szerkezet tehet, hanem az usb szabvány. Ha tudsz szerezni y kábelt mini usb-re, akkor úgyis menne biztosan adapter nélkül. (még nem találkoztam ilyennnel
) Vagy esetleg olyan usb kábelt, aminek adapter a vége (ilyennel sem
).
-
-
Lortech
addikt
Nem jól. Összesen 1 darab mini usb csatlakozó van a házon +1 nem usb csatlakozó az adapternek, egy usb-ről való működésre van tervezve a gyárilag belerakott vinyóval (aminek leírtam a típusát) , külső táp nélkül. Viszont van lehetőség adni neki külső tápot is (amit én sem kaptam hozzá, de sima 5V adapter elvileg rámegy). Pl ha olyan vinyót teszel bele, amit már nem visz el egy usb-ről, akkor ezzel működtethető.
[Szerkesztve] -
KINKY_007
aktív tag
Itt egy ajánlat: 3e.
-
Lortech
addikt
Eladó egy IBM 2.5'' USB vinyó ház (vinyó nélkül). így néz ki:
A vinyó felől mini usb-vel csatlakozik a kábel, nem sima usb-vel! Van rajta egy csatlakozó plusz tápnak, (adapternek).
Eredetileg nem kaptam hozzá kábelt, saját kezűleg gyártottam hozzá egyet egy hosszabb kábelből (le kellett vágni belőle, mivel túl hosszú kábellel nem működik), ezt oda tudom adni hozzá. Külső táp nélkül egy darab usb-ről egy MHT2040AT 4200-es vincsivel (ez volt benne) garantálan hibátlanul működik, itt a specifikációja a vinyónak, benne az áramfelvételről, csakhogy legyen mihez viszonyítani. [link]
Winme, XP alatt driver nélkül, azonnal használható.
Szép, újszerű állapotban van, egy-két alig látható karccal.
Tehát vinyótok+kábel, más nincs.
Posta játszik, ajánlatokat várok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motoros topic
- Temu
- BestBuy topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged