Aktív témák
-
belahege
aktív tag
28.5 k
megy lefele is a licit?? -
tov
csendes tag
Kár, hogy nem néztem be hamarabb
Azt hittem 24 óráig megy a licit pedig beszáltam volna a mai licitbe is
-
Bagoly
senior tag
Nos uraim a licit lezárult. Az utolsó értékelhető ajánlat EasyR 30K-s ajánlata volt, Fercsa utolsó ajánlata 16 másodpercet késett.....
A vételi jog így EasyR-é (30K)
A cucc Budapesten vehető át a héten..(Postázást vinyó esetén nem vállalok, mert a posta nem bánik vele kesztyűs kézzel, de ''ismerős átveszi pesten'' dolog megoldható)..Kérem a nyertest, hogy ezügyben keressen telefonon, vagy levélben!
QwerG-től külön elnézést kérek, sajnos azt nem láttam, hogy nála is időkorlátos a netelérés lehetősége, legközelebb igyekszem ezt is figyelembe venni.
Uraim, köszönöm a téteket és csupa ilyen jó üzleteket kívánok! -
Fercsa
senior tag
31k
-
EasyR
aktív tag
Legyen kerek: 30k
-
Bagoly
senior tag
A licitáló uraknak egy nagy
, és sok sikert!
A verseny tisztasága megkívánja, hogy figyelembe vegyük EasyR aláírását (csak 16:00-ig tud netezni) ezért a licit hivatalos záróidőpontja: ma 15:00
Mivel hétfőn és kedden a licit napi nyertese két különböző személy volt, a ma 15:00-ig legmagasabb összeget ajánló licitáló viheti el a lemezt.
Uraim: Hajrá a finishben!
[Szerkesztve] -
EasyR
aktív tag
29k
-
QwerG
tag
28,5K
-
EasyR
aktív tag
28k
Szerk:
Kár, hogy csak most vettem észre a topicot!
[Szerkesztve] -
Bagoly
senior tag
QwerG: Ha ma 24:00-ig tied a legmagasabb licit (akár 500-al magasabb, mint az aktuális), akkor a tied a cucc, egyéb esetben lesz még egy ''napi licit nyertesünk'' és ''csak'' szerdán dől el az üzlet.
Persze nem szeretnék részlehajlónak látszani: hajrá mindenkinek!
[Szerkesztve] -
tov
csendes tag
Hát akkor én is csatlakoznék a licithez 27k
-
Bagoly
senior tag
26K
Senki többet? -
Bagoly
senior tag
A licit 28.-ai napi győztese: QwerG, 26K-s ajánlattal!
Amennyiben a mai nap nem érkezik magasabb ajánlat, illetve ma 24:00-ig szintén az ő nevéhez fűződik a legmagasabb ajánlat, akkor a lcit már a mai nappal véget érhet és QwerG megvásárolhatja a merevlemezt az általa utoljára kínált áron, még akkor is, ha valaki később ráígér!
Akit érdekel egy ilyen cucc és szeretné mélyen áron alul megvenni, ma még felébredhet! -
Bagoly
senior tag
Egy utolsó esély mára a későn kelőknek.............
Még 3 óra és lesz egy ''napi licit győztesünk''(A győzelem fele 3 órára...)
-
Bagoly
senior tag
Egy kis infó a lemezről nyálcsorgatáshoz:
Data transfer rate (max. Mbits/sec) 433 - 825 >> kb. 55-100 MB/sec
és ez nem az interface elméleti sebessége! -
Bagoly
senior tag
Igazad van, játszunk nyílt kártyákkal.
Tekintettel arra, hogy a cucc jelentősen ára alatt van, a licit még tart, de ami a fontos, mindenképpen értékesítésre kerül a fórumba felajánlott áron!
A licit zárása: 2005.11.30, azaz most szerda.
Hogy ne csak az utolsó félórába tartson a licit (és ne azon múljon, hogy akkor épp ki van gép elött) a következő szabályokat hirdetem ki:
- A minimális emelés 500 Ft.
- Minden nap kihirdetem a licit aznap győztesét, a cucc vásárlási jogát alapvetően legalább 2 napi győzelem határozza meg. (mivel ugye 3 nap van, 2 győzelem után behozhatatlan az illető előnye)
- A 2 napi győzelemmel rendelkező licitálló akkor is megveheti a cuccot az általa kínált áron, ha valaki más közben ráígért!(Ez alól a szabály alól annyi kivételt teszek, ha valaki 15%-al ráígér a napi győztes által felajánlott árra, ezzel elnyerheti a vételi jogot.)
- Amennyiben nem lesz 2* ugyanaz a napi győztes, akkor a licit végén a legtöbbet ajánló viheti el a cuccot.
Remélem nem bonyolultak a szabályok, és mindnyájan jól szórakozunk az üzlet lebonyolítása közben. Próbáltam úgy megállapítani a szabályokat, hogy izgalmas és korrekt legyen az értékesítés. Fontos, hogy alapvetően a licit napi győztese veheti meg a cuccot, akár olcsóbban is, mint a legmagasabb kínált ár!
[Szerkesztve] -
Fercsa
senior tag
25k
-
Bagoly
senior tag
Csak tessék, csak tessék....még tart a licit!
Ez nem hétköznapi vinyó, az biztos! -
Bagoly
senior tag
Közben érkezett egy 21K-s ajánlat a kollegámtól is, így egyenlőre az övé.
-
Bagoly
senior tag
válasz
kecsege666 #5 üzenetére
Na ezt az ajánlatot már jegyeztem!
De a licit persze még tart.......Akinek kell egy ilyen csoda, még ráajánlhat.
(Boltból ugyi 65k egy ilyen) -
Bagoly
senior tag
Szerverekbe (advanced usereknek desktopba)....
Adatok:
Model: IC35L146UCDY 10-0
(80P ULTRA320 SCSI-SSA DRIVE)
RPM: 10000
Még nem volt használva.
SSA (Serial Storage Architecture) panel van hozzá, ha valaki igényelné.
Az ár licit tárgyát képezi. Ha érdekel ajánlj érte valamit, max annyiért nem adom el....
A hirdetést feladtam az ''apró''-ban is, de nem nagyon láttam, hogy csinált volna hozzá topikot ide, így feladom itt is. Mea Culpa, ha nem így kéne, de SZVSZ a fórum felülete sokkal használhatóbb, mint az apróé.
Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged