Keresés

Aktív témák

• Bagoly

senior tag

válasz zez-zez #15 üzenetére

Igazad van, játszunk nyílt kártyákkal.
    Tekintettel arra, hogy a cucc jelentősen ára alatt van, a licit még tart, de ami a fontos, mindenképpen értékesítésre kerül a fórumba felajánlott áron!
    A licit zárása: 2005.11.30, azaz most szerda.

Hogy ne csak az utolsó félórába tartson a licit (és ne azon múljon, hogy akkor épp ki van gép elött) a következő szabályokat hirdetem ki:
    - A minimális emelés 500 Ft.
    - Minden nap kihirdetem a licit aznap győztesét, a cucc vásárlási jogát alapvetően legalább 2 napi győzelem határozza meg. (mivel ugye 3 nap van, 2 győzelem után behozhatatlan az illető előnye)
    - A 2 napi győzelemmel rendelkező licitálló akkor is megveheti a cuccot az általa kínált áron, ha valaki más közben ráígért!(Ez alól a szabály alól annyi kivételt teszek, ha valaki 15%-al ráígér a napi győztes által felajánlott árra, ezzel elnyerheti a vételi jogot.)
    - Amennyiben nem lesz 2* ugyanaz a napi győztes, akkor a licit végén a legtöbbet ajánló viheti el a cuccot.

Remélem nem bonyolultak a szabályok, és mindnyájan jól szórakozunk az üzlet lebonyolítása közben. Próbáltam úgy megállapítani a szabályokat, hogy izgalmas és korrekt legyen az értékesítés. Fontos, hogy alapvetően a licit napi győztese veheti meg a cuccot, akár olcsóbban is, mint a legmagasabb kínált ár!

[Szerkesztve]

• Bagoly

senior tag

válasz zez-zez #11 üzenetére

Rendben, jelenleg a tiéd 23K-ért........de a licit tart még! :C

Aktív témák