- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Nedudgi
aktív tag
Bocsi Lehet válaszoltak már rá mert nincs időm végigolvasni, de a 127.0.0.1 a Localhost saját belső IP és néha az explorer meglátogatja. Nekem a NetWatcher szólt érte mindíg... De ilyenkor nem mászik ki. (megjegyzem ha tudja valaki hogy ilyenkor mit csinál és miért az írja meg mer érdekel):)
-
Gamma
tag
akkor most egy kicsit ostorozom magam : hulye vagyok hulye vagyok ...... :O
ha megnezed a korabbi hozzaszolasod, akkor latszik, hogy befelejovo kapcsolatrol van szo (inbound)... => tehat HOZZAD akarnak kapcsolodni, es nem te mesz kifele... so nem vagy fertozott ....
tenyleg sorry ...ezt azonnal illett volna eszrevenni ...:O -
Gamma
tag
Ha winXP-d van akkor alabbol be van kapcsolva az automaikus frissites -> ez annyit tesz, hogy a rendszer megerdeklodi az M$-tol, hogy van-e valami fontos letoltendo frissites (alapertelmezesben asszem automatikusan leszedi es telepiti az osszeset... de ebben nem vagyok biztos)
hasznos ficsor tud lenni - lasd msblast/lovsan patkany... :D
ha pontosan meg tudod mondani, hogy mire sikoltozik a firewall-od akkor az sokat segitene....
megjegyzem: itt a forumban is tobbeknek nav-ja van es nekik nem volt ilyen gondjuk vele....so nem hiszem hogy Nalad maradt volna fertozes ...bar ki tudja ... -
Gamma
tag
Javasolnam hogy kuldd be valamelyik AV-cegnek az explorer.exe-det es ok megnezik, hogy tenyleg van-e rajta valami fertozes :)) ) ezert szerintem kezzelfekvo hogy ott probalkozz...
(ha minden igaz akkor a virus@vbuster.hu cimre lehet ilyen gyanus cumokat kuldeni ...)
Ezzel biztosan kiderul, hogy ott maradt-e valami ...
Illetve : nincs bekapcsolva veletlenul a windows update ?
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest