- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizs
aktív tag
az én álláspontom szerint ebben a procban is, hogy kipróbáltam annyi tartalék van, hogy nem tudom kihasználni.Ezért marad ez!
-
csizs
aktív tag
már leegyeztem, de miér fűtene egy 512-es norti?
-
csizs
aktív tag
és mit szóltok ehez a procihoz?Jól megy?Megéri megvenni?
-
csizs
aktív tag
pedig elméletileg nem kellene sokkal lassabnak lennie tösszálas futtatási környezetben.Ennek mi az oka? Egy kicsit elkeserített a dolog, hogy nem is olyan yóóóó ez a 3.4-es, de a 478-asok csúcsa, ha jól emlékszem ugyebár.És ráadásul noorti magos nem is prescott. Van még egy kérdésem a jövőre debütáló 3.6os cerka 512 kessel sokkal lassabb lesz, mint ez az intel, vagy hasonló szinten lesznek. yóó persze az prescoot, dez meg norti, de 512 kesss az már szép.
-
csizs
aktív tag
köszi
-
csizs
aktív tag
Szóval:
Én most veszek egy 478-as 3.4-es intelt. Arra lennék kíváncsi a virtuális szál feldolgozoás sokban lassabb.-e, mint maga a dual magos procik.Persze azonos órajelre és hasonló tulajdonságok alapján kérdezem, nem pedig, hogy van-e gyorsabb nála. Persze fejlettebb technika, de és nagyon kíváncsi vagyok rá.Tudom még nem sok többszálon futó program van, de pl film konvertálásra már használható. Pl az ottnai eredmények érdekelnének. és a többi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- sziku69: Szólánc.
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Temu
- Béta iOS-t használók topikja
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 4 db érhető el (130/131/132/133) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest