- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRinyo
aktív tag
Ha meglévő 478-as lapot szeretnél fejleszteni, akkor jó lépés lehet egy 3.4(max 20e) körüli proci. Ha kiszámolod, mennyivel kerülne többe egy pci-e kártya, 775-ös lap, ddr2 memó és a proci, pláne megéri. Ha viszont most vennél bármit is, akkor olcsón (~70-80e) kijössz egy alap asus/abit/asrock 945 lappal és egy d820-szal, nameg 2db 512-es ddr2-667 memóval és egy akármilyen pci-e karival. Teljesítményben biztos jobb a d820. Nekem volt anno p4-650-em és jobb volt nála a d820. Meg még húzni is jobban lehetett. Csak az 533-as ram-ok fogták vissza a procit 233-as fsb-nél (~3,3GHz)....
-
csizs
aktív tag
az én álláspontom szerint ebben a procban is, hogy kipróbáltam annyi tartalék van, hogy nem tudom kihasználni.Ezért marad ez!
-
Rover623
félisten
Már miért ne kellene elméletileg sokkal lassabbnak lennie...?
A kétmagos prociban KÉT DARAB TELJES PROCI VAN...a HT pedig az éppen nem használt utasításfeldolgozó egységekből csinál egy második procinak látszó tárgyat...mivel soha nincsen minden egységből szabad készlet, ez a második proci soha nem lesz teljes értékű...ergo lassabb lesz...
Attól még igen jól használható a gyakorlatban... -
csizs
aktív tag
már leegyeztem, de miér fűtene egy 512-es norti?
-
csizs
aktív tag
és mit szóltok ehez a procihoz?Jól megy?Megéri megvenni?
-
ANT
őstag
Nekem ilyen processzorom van. Milyen konvertálási eredmény érdekelne? Ha az össz.időre vagy kíváncsi: nálam 2pass tömörítés aviba Gordian Knot-tal kb. annyi ideig tart, mint a film hossza. (De majd estefelé írhatok pontosabb értéket is, ha érdekel!)
#4-re: a 3,4 GHz-es 478-as nem Northwood, hanem Prescott!
[Szerkesztve] -
csizs
aktív tag
pedig elméletileg nem kellene sokkal lassabnak lennie tösszálas futtatási környezetben.Ennek mi az oka? Egy kicsit elkeserített a dolog, hogy nem is olyan yóóóó ez a 3.4-es, de a 478-asok csúcsa, ha jól emlékszem ugyebár.És ráadásul noorti magos nem is prescott. Van még egy kérdésem a jövőre debütáló 3.6os cerka 512 kessel sokkal lassabb lesz, mint ez az intel, vagy hasonló szinten lesznek. yóó persze az prescoot, dez meg norti, de 512 kesss az már szép.
-
csizs
aktív tag
köszi
-
csizs
aktív tag
Szóval:
Én most veszek egy 478-as 3.4-es intelt. Arra lennék kíváncsi a virtuális szál feldolgozoás sokban lassabb.-e, mint maga a dual magos procik.Persze azonos órajelre és hasonló tulajdonságok alapján kérdezem, nem pedig, hogy van-e gyorsabb nála. Persze fejlettebb technika, de és nagyon kíváncsi vagyok rá.Tudom még nem sok többszálon futó program van, de pl film konvertálásra már használható. Pl az ottnai eredmények érdekelnének. és a többi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Asztrofotózás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Packeta
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest