- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magyarított Android alkalmazások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Ez igazából nem az óra, vagy a mobil hibája, hanem az autó kihangosító hülyesége. Nem minden autónál jön ez elő. Én speciel soha nem találkoztam vele.
Az óra és a mobil kapcsolatánál meg szintén nem találkoztam ilyesmivel. Ha jön hívás mindkét eszköz jelzi és az aktiválódik, amin fogadom a hívást.
--
A GT 3 Pro és a GT 4 között az alapján válassz, hogy mi fontosabb neked.
Ha az EKG és az érfal merevség teszt, a minőségi anyagok (titán burkolat, zafírüveg kijelző védelem, kerámia hátlap) fontos, akkor a GT 3 Pro a te órád, ha az újabb rendszer, a fejlettebb üzenetkezelés és továbbfejlesztett szenzorok, akkor a GT 4. Üzemidő mindkettőnél kb. 2 hét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged