- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
szultan
csendes tag
Eddig nem volt időm olvasgatni, most rákerestem a "hívás"-ra és ilyeneket dobott fel:
"A hívás indításakor nem a BT fülhallgatón, hanem a telefonon lehet beszélni, és kézzel kell a hívóképernyőn BT gombbal átkapcsolni a fülesre. Ugyanezt tapasztalom az autós kihangosítóval is.
Bizonyos kihangosítókkal az is előfordul, hogy az órán akarja a beszélgetést.
Megjegyzem, ez nem csak Huawei watch GT2Pro vel GT3 Pro-val van így, hanem egyén noname kínai órákkal is hozza a hibát.
Tehát ha az óra csatlakoztatva van a telefonhoz , akkor minden egyes hívásnál kézzel állítgatom, hogy a fülesen akarok beszélni.
Ha a felépült hívás közben csatlakoztatom a BT fülest, akkor szépen automatikusan átkapcsol a fülesre, de ha a hívás előtt össze vannak csatolva, akkor kézzel kell kapcsolni."Illetve ezt:
"Az órán is jelzi a hívást, én úgy szoktam, ránézek az órára hogy ki hív és felveszem a mobilon. Nincs olyan hogy kötelező az órán fogadni a hívást. Használtam OnePlus 8Tvel és most Honorral"Szóval ezek alapján nekem akár jó is lehet, mert se BT füles se autó kihangosító nem játszik nálam.
Csak ez a 46 mm ne lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged