-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #7599 üzenetére
Szia aki bedől neki azt nem tudod sajnálni, annak úgy kell.
Én csak kintről rendelek mert miért vegyen meg a kapzsi magyar kereskedőtől 200-500% többért ugyan azt a terméket amit Ő is onnan rendel.
És a visszafizetés terén sokkal korrektebbek, mint a kapzsi magyar.
Nem kell messze menni csak a neked rendelt tok, árban csak egy kicsit különbözik.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
szemesi69 #7599 üzenetére
Én a múltkor kb 15 percig magyaráztam neki hogy miért nem szabad a wish-ről rendelni, de hasonló a joom is.
Van amelyiknél a képeknél ott van a benne leve soc...
Pl Mtk 6750....
Aki ért hozzá az tudja hogy a huawei mate 30-ban nem mediatek chipset van.Én betiltanám az ilyen áruházakat...
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #7575 üzenetére
Szia
Ja hallottam, ( most hívott a volt kollégám, és mondta) mikor mentek a Tűzoltók, meg a rendőrség is ilyen sajnos nálunk elég sűrűn van mert Barcsról kiéve Darányig szinte erdők között megy. Mondjuk ez pont a Horvát határ felé menő elkerülnél van a Barcs-Felső után Darány felé. -
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #7521 üzenetére
Á dehogy ti lesztek azok, tudsz venni ott nálatok Kunát (mert itt nálunk nem messze a határtól van egy valuta váltó) eurot nem szabed mert azt sz@rul váltják.
Sajnos most megszünt a piaci forrás, ahol olcsóbban tudtam volna venni, akkor volt nagy biznisz mikor kijártunk tankolni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #7519 üzenetére
Ha meg jön a tokod akkor szólók. Átakartok menni majd horvátba? Lehet menni mert nincsennek migráncsok.
Hallgassátok meg a dumát de 100%-ban igaza van kiosztotta Update Norbit
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #7419 üzenetére
Ja azt hittem az e-bayról kellene megrendelni ott is van és amit te itt veszel 8000 Ft az 99% hogy onnan való.
Itt nézegesd ha valamelyik tetszik akkor merendelem neked.
-
Cunaja
addikt
válasz
szemesi69 #7418 üzenetére
USB hibakeresés engedélyez, majd adb mappába belépsz és jöhet a parancs. Persze legyen gépre kötve.
adb logcat -d > logcat.txt
Ezután az adb mappába(vagy ahogy hívod ahol az adb cuccok vannak)kimenti a log fájlt.
Ebben aztán lehet csemegézni, de szerintem egy sima felhasználó csak elveszik benne.
Lehet látni mikor ébredtem és mikor kapcsoltam be.Bubus:
Ugye ez csak hátul védi, előre üveg kell. Várom a szilikon tokot, hogy megkapd. -
Cunaja
addikt
válasz
szemesi69 #7410 üzenetére
Szia!
Igen, az okos,mert a mágnes is benne van. A tükör az soha nem lesz teljesen okos, mert a felülete nem olyan. Ha a mágnes benne is van, akkor mutatni fog mindent amit a fiadnál, de vezérelni elég nehezen fogja tudni, vagy éppen sehogy.
A fiad tokjánál, a jobb oldali sáv direkt érintés támogató felületet kapott, azért lehet felvenni, elutasítani a hívást és a zenét vezérelni. -
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #7323 üzenetére
Dehogynem legyek türelemmel meg készüléket akar állítani mit kérdezem miköze van a készülék beállításnak ehez.
Kérdezem, hogy nem lehetne a petchet mellőzni
Válasz
Rendben, köszönjük a visszajelzést, továbbítom megfelelő részleg felé, hogy ezt tapasztalod, remélhetőleg miahamarbb sikerül megoldást találni. -
Cunaja
addikt
válasz
szemesi69 #7252 üzenetére
Ezek érdekes dolgok, de kB január végén legkésőbb csak kiderül.
Már így én is kíváncsi lettem volna.
A Huawei mondta, hogy januárban várható a további Novákra.
Mondjátok már olyan Bill-t, amin a magyar ékezetes betűk megvannak és a Raiffeisen Bank is elfogadja.
Egyszerűen csak a Gboard (nem szeretem) és a SwiftKey amit elfogad.
Utóbbi a kikapcsolás után is átírja a szöveget, az ékezetes betűk meg a sor végén vannak a betűkön. Pl. á.
-
Cunaja
addikt
válasz
szemesi69 #7246 üzenetére
A gyártó amikor kiadja a frissítést, összedolgozza a gyártói patch részekkel. Így a telefon egy egyedi Cust támogatást kap. Az én telefonom is C431, de mivel jött az egyedi patch C150-es, ezért a T-mobiltól kell várnom a frissítést és nem a globális frissítés jön.
Nekem is jött a 9.1, de amikor beraktam a SIM-kártyát, jött a T-s update, ami az FR után se tűnik el. Így valójában globál a telefon, de mégsem az. Viszont Indiában most jött egy új verzió ami szintén 4.6GB vagyis full. Lehet ezért tökölnek. Tojom le a az Android 10-ét ha nem akarja kiadni, de legalább egy szerencsétlen biztonsági frissítést küldjön már. Naponta bankolok a telefonon és nem tetszik, hogy nem küld semmit. Mondjuk a Blokadaa fent van és minden idegen domain szűrve van.
Összegezve, kaki van a levesben.
Amíg nincs végleges EMUI, addig nem érdemes mókolni sem. -
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #7232 üzenetére
Szia megjött a másik ezt nem hiszem el különben, hogyha nem csinál fr akkor minden hibátlanul működik. Ha meg az app hibás azt meg reseteli elég érdekes felfogása van.
-
Cunaja
addikt
válasz
szemesi69 #7216 üzenetére
Szia! Te még ilyenekkel foglalkozol? Kiröhögöm és kész.
Jó reggelt Mindenkinek!
Csocsó gyors jobbulást!
Bubus, csajszikra sincs időm, hogy meglessem őket.
Most jöttem haza, ágy és alvás, majd vissza meló.
Egy darabig ezt csinálom, ami elég fárasztó.
A lábujjam is fájdogál. Viszont mikor jön az utalás, ugrálok és egyből elfelejtek mindent. Jól esik a 3 Nova 5T ára.
Legyen szép napotok! -
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #7216 üzenetére
Szia mikor mondtam én már neked, hogy az okosokkal nem kell foglakozni, előbb fog az tőled segítséget kérni, mint te Ő töle.
Azért írtam multkor a P30 Lite topikba is a "Téma Összefogalóval" kapcsolatba, mikor kérdezte, hogy nem, lesz. "Neki ugyan annyiban telik meg csinálni mint nekünk". Nem is haragudott, meg az user.
Ahogy elnézem elég jó elkanyarodott a szakmaiságtól is a fórum.
Hagyd őket megoldjak igaz egy kettőbe bele olvasvam elég gyér tudással rendelkeznek.
-
Cunaja
addikt
válasz
szemesi69 #7189 üzenetére
Jó döntés és jó meglepi
. Nekem nem volt rá kedvezmény az elő fizumban és így drága.
A Honor 20 és a Nova 5T úgyis P30 kopi, ezekre volt és egyforma árban.
A fiamnak 26-án van a szülinapja és ami kiszúrás, hogy karácsony, névnap, szülinap egyben.
Ádámnak hívják.
Decemberben 4 ajándék a télapóval együtt.
Karácsonykor a májamat szoktam meglepni egy kis piával, mert egész évben nem iszom egy kortyot sem. -
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #6044 üzenetére
Igen ez így van a kútba lévő elhunytért már nem kell lemenni, egyszerűbb a kutat feltölteni, feljön kiszedni, kiszívatni, 1-2 lapát oltott mész és kész.
Hát igen jutott, főleg mikor a sógornőm öcsét szedtem ki az autóból, és nekem kellett közölni a szüleivel, hogy kómás állapotba a kaposvári kórházba vitték ahol 13 nap múlva elhunyt. Az akkori barcsi rendőr kapitány volt a nagybátya. (Kiss Elemér)
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #6040 üzenetére
Gondolom, hogy az ilyen bennünk egy életen át nyomot hagy, és nem is kicsit. Főleg benned(tek) akik aztán megjártátok a hadak útját, erre is születni kell amit te csináltál, minden tiszteletem a helyszínelőké, mi tűzoltók kis miskák vagyunk mellettetek!!! Siófokon vontat-busznál remélem nem voltál?
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #6037 üzenetére
Igen senkinek nem szabadna videózni és fényképezni a helyszínen, ahoz csak ti voltatok a kivétel a helyszínelők. Nem irigyelek azért mert te sokkal több ilyen tragédiát láttál mint én.
Igen köszönöm hát nem tűrne nyomda festéket, ha rajtam múlna, meg amit kapna az illető...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest