- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Essentials #6 üzenetére
Nem, nem vagyok végsőkig kitartó fanboy. Bár mindegy is, még akkoris azt fogod írni rám, ha épp egy Almát használnék.
Nyilván követem a gyártó helyzetét, de tisztában vagyok azzal, hogy a telefon, amit jelenleg használok, Mate50Pro, az volt az utolsó a gyártó részéről EU-ban (P60Pro már csak Kelet-EU-ban, nyugati részre már be se jött). A cikkben említett modell pedig már csak egy belengetés hogy "helló, még létezek, de már nem fogtok látni sehol, csak otthon" telefon lesz. -
Essentials
aktív tag
Ha tovább görgetek, akkor elfelejtem megnézni, a téma viszont érdekel! Ezért "leszúrtam egy gombostűt", hogy ha következőleg belépek ide, legyen egy Aryon típusú válasz egy végsőkig kitartó fanboytól, aki emlékeztet még minket erre a telefonsorozatra, és a feltett kérdésemre is! Így visszatérve meg is érkezett a válasz a cikk alatti kommentek számából, és tartalmából kifolyólag.
-
Aryon87
félisten
válasz
Essentials #2 üzenetére
Ettől függetlenül csak nem okoz fájdalmat egy ilyen cikk olvasása, max továbbgörgetsz rajta.
Nyilván ez se fog már jönni EU-ba, ahogy a Mate60 család sem.
Aki Huawei-s annak elegendő idő állt rendelkezésre, hogy megtalálja az utódot, ha meg nem, akkor érdemes erősen ráfeküdni, de elég egyértelmű: Honor Magic 5Pro, vagy ha vár, akkor érkezik a Magic 6Pro. -
lolal
senior tag
válasz
Essentials #2 üzenetére
Lőtéri kutyát se már szvsz.
-
Greentea
senior tag
Menő
Remélem elhozzák az EU-ba is, csak a biztonsági frissítéseket is hozzák mellé.. khm khm 7 éves támogatások.
-
Essentials
aktív tag
Ez még érdekel bárkit is ebben a formájában? Mármint a hazai lakossági jelenlétük is folyamatosan hátra arcban van, "pakolnak haza", már a HWB Blogos Huawei fan Ádám sem látja az európai jövőt a Huawei telefonjainak, pedig ő az elmúlt években "kiemelten pozitív, és lelkes" VOLT. Így látatlanba nehéz megtippelni is, hogy a Huawei csúcsmobilok után érdeklődők száma szerényebb, vagy a jelenleg még rétegtermékeket forgalmazó Nothing-é.
-
spect80
senior tag
De ha nem fog Android alkalmazásokat futtatni akkor mindegy is, mert ide akkor nem jön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest