Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Essentials
üzenetére
Nem, nem vagyok végsőkig kitartó fanboy. Bár mindegy is, még akkoris azt fogod írni rám, ha épp egy Almát használnék.
Nyilván követem a gyártó helyzetét, de tisztában vagyok azzal, hogy a telefon, amit jelenleg használok, Mate50Pro, az volt az utolsó a gyártó részéről EU-ban (P60Pro már csak Kelet-EU-ban, nyugati részre már be se jött). A cikkben említett modell pedig már csak egy belengetés hogy "helló, még létezek, de már nem fogtok látni sehol, csak otthon" telefon lesz. -
Essentials
aktív tag
Ha tovább görgetek, akkor elfelejtem megnézni, a téma viszont érdekel! Ezért "leszúrtam egy gombostűt", hogy ha következőleg belépek ide, legyen egy Aryon típusú válasz egy végsőkig kitartó fanboytól, aki emlékeztet még minket erre a telefonsorozatra, és a feltett kérdésemre is! Így visszatérve meg is érkezett a válasz a cikk alatti kommentek számából, és tartalmából kifolyólag.
-
Aryon87
félisten
válasz
Essentials
üzenetére
Ettől függetlenül csak nem okoz fájdalmat egy ilyen cikk olvasása, max továbbgörgetsz rajta.
Nyilván ez se fog már jönni EU-ba, ahogy a Mate60 család sem.
Aki Huawei-s annak elegendő idő állt rendelkezésre, hogy megtalálja az utódot, ha meg nem, akkor érdemes erősen ráfeküdni, de elég egyértelmű: Honor Magic 5Pro, vagy ha vár, akkor érkezik a Magic 6Pro. -
lolal
senior tag
válasz
Essentials
üzenetére
Lőtéri kutyát se már szvsz.
-
Greentea
senior tag
Menő
Remélem elhozzák az EU-ba is, csak a biztonsági frissítéseket is hozzák mellé.. khm khm 7 éves támogatások. -
Essentials
aktív tag
Ez még érdekel bárkit is ebben a formájában? Mármint a hazai lakossági jelenlétük is folyamatosan hátra arcban van, "pakolnak haza", már a HWB Blogos Huawei fan Ádám sem látja az európai jövőt a Huawei telefonjainak, pedig ő az elmúlt években "kiemelten pozitív, és lelkes" VOLT. Így látatlanba nehéz megtippelni is, hogy a Huawei csúcsmobilok után érdeklődők száma szerényebb, vagy a jelenleg még rétegtermékeket forgalmazó Nothing-é.

-
spect80
őstag
De ha nem fog Android alkalmazásokat futtatni akkor mindegy is, mert ide akkor nem jön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem elhozzák az EU-ba is, csak a biztonsági frissítéseket is hozzák mellé.. khm khm 7 éves támogatások.