- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
timi0506 #210 üzenetére
Az akku kisütés már régen nem igaz! éppen a T-ben voltam, amikor a mellettem lévő ügyintéző ezt ecsetelte a kedves vásárlónak, ami totális hülyeség!
Régen, amikor Ni-Mh akku volt, azoknál kellett ilyet csinálni!
A mai Li-Ion vagy Li-Polymer akuknál pont hogy tönkre teszed, ha lemeríted!
Ha feltöltött, akkor onnantól már nincs tovább töltés, az elektronikai védelem ki is kapcsolja a töltést!ha nem lépsz ki valamiből megfelelően akkor tovább fut az alkalmazás és csak azt fogod észrevenni hogy felzabálja az aksit
ez sem teljesen igaz, lehet olyan, hogy beragad egy program és az feleslegesen terheli a rendszert és a memótiát és így elfogy az akku, de az Android elég jól kezeli a programokat, ha valamit nem használsz egy ideig akkor a háttérben "áll" a program és ha kell neki a memória, akkor szépen bezárja az alkalmazásokat, hogy legyen helye az új programnak.
Valahogy így van, biztosan van itt nálam okosabb is, aki értelmesebben letudja írni!
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest