Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martean
csendes tag
Sziasztok! Ennél a watchfacenél meg lehetne oldani azt, hogy bal felül a dátumot úgy mutassa, hogy hónap és nap? Szőrszálhasogatásnak tűnhet, de engem nagyon zavar, hogy a legtöbb face fordítva írja a dátumot.
-
Martean
csendes tag
Akkor most töltsem fel vagy merítsem le?
-
Martean
csendes tag
Ma megjött az óra. 67 % körül volt, mikor bekapcsoltam, csatlakoztattam a mifithez, frissített és 51 % lett az akksi. Ez normális?
Estére töltsem fel 100%ra vagy használjam így, míg le nem merül?
-
Martean
csendes tag
Ha minden igaz holnap megjön az óra.
Eddig a MiBand2-höz a MiFit-et használtam, ehhez az órához is használhatom azt vagy inkább az Amazfit-et?
Más:
ezt a watch face-t honnan tudom letölteni? -
Martean
csendes tag
Sziasztok újra! Emagon meg lehet venni most 21.990 Ft-ért a BIP-et 24 hónap garanciával. Erre megéri lecsapni? Ha 2 éven belül leesik a kijelző, akkor be vagyok védve a garival, ha meg kibírja a 2 évet, akkor boldog lehetek, mert megérte. Jól gondolom? Lecsapjak rá?
-
Martean
csendes tag
Tehát akkor azt mondjátok, hogy vegyem meg nyugodtan ezt az órát? Ha megvenném honnan ajánljátok a vételt? Ahogy néztem csak 1 év garanciát adnak rá, nincs esetleg olyan hely, ahol 2 év van rá?
-
Martean
csendes tag
Sziasztok! A Mi Band 2 megérett a cserére. Árban és tudásban (legalábbis amire nekem kell) ez az óra lenne az arany középút. Átnéztem a fórumot és ami miatt nem merem megvenni ezt az órát az a leeső kijelző. Meg az is érdekes, hogy a Xiaomi.hu nem árulja ezt az órát. Mondjuk a Mi Band 3t sem, szóval lehet azért nem árulja, mert kifutott?
Írtak itt a fórumon olyat, hogy az újabb Bip-eknek javítottak a ragasztásán, ez igaz? Vagy ugyanúgy zsákbamacska? Egyébként csak arra használnám, hogy az időt nézem rajta és számolja a napi megtett lépéseket, amit néha telefonon visszanézek. Tudom, erre megteszi egy Mi Band 4, de ez jobban bejön.
Ami még szóba jöhetne és árban is oké az a Mi Band 4, de azzal meg az a bajom, ami a Mi Band 2 vel is, hogy nem látható mindig a kijelzője és ez baromira idegesít, mert a Mi Band 2 is sokszor olyankor nem mutatja az időt, amikor nagyon kéne.
Esetleg tudnátok ajánlani más aktivitásmérőt a Bip-en kívül hasonló árban? A Verge Liteot is nézegetem, de az már árban húzós nekem, nem szívesen adnék ki érte annyit, főleg, hogy ki sem használnám meg elég csúnyácska is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth hangszórók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Keresünk dokkolókat
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest