Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
huphilko
csendes tag
Ezt nekem is rendszeresen csinálta Mi Bandage, szinte minden frissítés után eltünt valamelyik értesítés. Amikor rájöttem, hogy a frissítés az oka, azóta ha új verzió van, csinálok egy teljes mentés a Bandage-vel, aztán letörlöm és feltelepítem az új verziót,visszaállítom a mentésből a az összes adatot és összes beállítást. Nekem minden esetben működött. Az okát ne kérdezd.
Egy próbát talán megér. -
huphilko
csendes tag
Megpróbálkozom vele még egyszer, hátha valakinek könnyedén menne ennek a watchface-nek a magyarítása. Nagyon megköszönöm előre is.
Ez a link vezet a bin fájlhoz. https://amazfitwatchfaces.com/bip/view/16389, ezen belül:
[link] -
huphilko
csendes tag
Kérem szépen azokat a felhasználókat, akiknek nem okoz nagy erőfeszítést a mellékelt számlap magyarítása, segítsenek nekem.
https://amazfitwatchfaces.com/bip/view/16389
Ezen belül a 5c2ff4ebea272_05012019.bin fájlt használom.
Nagyon köszönöm. -
huphilko
csendes tag
A MIUI 10 update óta állandóan fagyott a Redmi 4X-em, kénytelen voltam hard resetet csinálni. Majdnem minden rendbe tudtam tenni, de a Bip-em sajnos nem akar csatlakozni. Fél napja minden létező cikket elolvastam a párosítási képernyő sem indul el, pedig a telefonom látja az órát "leválasztva" jelzéssel.
Nagyon szépen kérlek benneteket, segítsen, aki járt már így. Sajnos nem választottam le az órát a reset előtt, amúgy mindent igyekeztem jól csinálni.
MiBandage-t használok még, eddig inden remekül ment, fél éve már.
Előre is nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Apple MacBook
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest