- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Obyboy #14370 üzenetére
Nekem 14 menet van az órában, a régebbieket nem látom, szerintem ennyi fér az órába. Ezek átlagban 1,5-2 órásak. Gyanítom, hogy a tieid rövidebbek, így kevesebb adatato is kell rögzíteni és emiatt fér 40 menet (edzés) a te órádba.
Közben kipróbáltam: szinkronizálás után töröltem az órából egy menetet, majd utána megint szinkronizáltam a telefonos Zepp-be. És a Zeppben nem törlődött az a menet. És így van ez jól. A Zepp-ben manuálisan tudom törölni.
-
Rodzser Mór
senior tag
Megpróbálom érthetőbben írni:
Tehát van az óra, amiben 20 rögzített út van (amit az óra rögzített).
Ezeket, ahogy gyűlnek, felszinkronizálom a Zepp alkalmazásba, tehát a mobiltelefonomon, a Zepp alkalmazásban ott lesz ez a 20 út.De aztán - nem tudván, hogy mennyi rögzített út fér el az órában - a 20 útból pl a legrégebbi 5-öt kitörlöm. Azaz az órában marad 15 út.
A kérdés az, hogy miután 15 út maradt az órában és ezt követően szinkronizálom a telefon Zepp applikációval, akkor a telefonon nem törlődik-e az az 5 út, amit az órában már töröltem.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #14364 üzenetére
Helló!
Senki nem tudja a választ?
Pedig van jópár BIP felhasználó. -
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Ha az órában törlöm a rögzített track-eket, akkor a telefonon is törlődik, ha egy legközelebbi útvonallal szinkronizálom az órát a telefonnal, vagyis amikor átkerül az óráról az útvonal a telefonra?
És mennyi útvonal fér el az óra memóriájában?
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
BIP-ben a magasság értéket lehet korrigálni? Kb 50m-rel kevesebbet mutat a valóságosnál. Eddig a ZEPP appban sem találtam erre lehetőséget és az órában sem. De hátha mégis van és ti meg tudjátok mondani
-
Rodzser Mór
senior tag
Azóta használtam párszor az órát. És aktivitás méréskor (trackingkor) mutatja az időt a felső sávban baloldalt elég apró számokkal. Eddig valamiért nem vettem észre.
Viszont ami zavaró (mert másik órát egyébként is viszek magammal, azaz az időt máshonnan is le tudom olvasni), hogy aktivitásméréskor az akkutöltöttséget nem mutatja %-os értékben. Pedig alapállapotban mutatja a %-os értéket, de aktivitásméréskor eltűnik a szám, csak a piktogram marad.
-
Rodzser Mór
senior tag
Ezt az Autopause módot érdemes használni?
Ha nincs elmozdulás a mérés alatt, akkor ezt az időszakot nem méri bele az aktivitásmérésbe? Vagy hogy kell érteni?Úgy látom, nem lehet a főképernyőre menni mérés közben. Azaz marad a méréses képernyőn. Valamint nem lehet más funkciót indítani. nem lehet pl közben sem stoppert indítani, sem az iránytűt használni.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór #14340 üzenetére
Előzőhöz már nem tudtam hozzáírni.
Már nem csinálja a pulzusmérést. Pedig a telefonos applikációban ki is volt kapcsolva. Lehet, hogy nem szinronizálta ezt a beállítást korábban az órával, csak az imént, amikor beléptem megint a Zepp alkalmazásba. Másra per pillanat nem tudok gondolni.
-
Rodzser Mór
senior tag
Ez bíztatóan hangzik, köszi szépen.
Az óra hátlapján a zölden világító optikai cuccot mi aktiválja? Kb percenként világít pár mp-ig. Mert egyébként általam nincs elindítva semmilyen sporttevékenység. És nekem ilyenkor nincs szükségem a pulzus monitorozásra. Elég lesz csak túrázáskor (vagy még akor sem.)
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
1.
Vettem egy BIP-et. Ismerkedem a cuccal. Hogyan lehet az órán a Bluetooth-t és a GPS-t kikapcsolni, illetve bekapcsolni? Nem találtam erre semmilyen menüpontot.2.
Nekem leginkább csak az útvonalrögzítés fog kelleni túrák során. És majd erről az adatok, útvonal átküldése számítógépre, hogy ott egy Strava vagy hasonló programban el tudjam menteni. Hogyan lehet ezt megtenni?A Zepp [link] programot töltöttem le a telefonra és párosítottam az órával. Továbbra is ez a hivatalos program az órához? Mivel a Mi Fit (ami volt a hivatalos a leírás szerint) már nem létezik a Google Play-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest