Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
Sokszor volt kérdés a vízállóság,most jöttem haza két hét termálvizes/medencés mindennapos használatot tökéletesen bírta
-
Arween
senior tag
Nagyon köszi,ezt nem is hozta fel a kereső akkor innen rendelem
A hívás értesítések jönnek rendesen nincs gond? (miband sokszor elfelejtett híváskor értesíteni)
Tiger. Köszönöm ha nekem ajánlottad,de inkább maradok ennél a típusnál.
-
Arween
senior tag
sziasztok.Eddig Miband lelkes használó voltam de kb. egy hónapja meghalt a Miband2-es ,és mivel ismerősök körében is volt ilyen eset 3-4 is nem akarok újra mibandot rendelni,azért hogy pár hónap múlva esetleg menjen az is a kukába.A Bip-et nézegetem kicsit tartok tőle hogy női kézen ormótlan lesz (nincs vékonyka csuklóm),esetleg valakinek van hölgy felhasználó ismerőse ,mennyire áll jól ez rajta?Mindenképp a szürke változatot venném,az talán csajosabb kicsit
Ami fontos lenne hogy pöpecül működjön az a hívás jelzés,azon belül is főleg whatsapp mivel ezen kommunikálok a legtöbbet.Ezzel nincs gond,működik rendesen?Illetve nézegettem Kína/hazai beszerzést ,és nekem úgy tűnik jelenleg a speedshop-ban érdemes megvenni,bár 25e ft de haza garancia van rá ,és itt van 2 nap alatt. Kínai webshopban sajnos a szürke nincs eu-s raktárban ,és mire ideér a vám+áfa miatt kb. ennyi lenne szerintem..De ha van jobb beszerzési forrás érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth hangszórók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest