Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galopp
tag
válasz
szelim74 #13429 üzenetére
Gondolom az a-GPS frissítést szeretné beletolni az órába. Úgy valóban valamivel gyorsabb lesz a fix jelfogás.
Én a MiFit appot használom. Az elején (mikor nagyon-nagyon régen megvettem) volt néha frissítés után szinkronizálási prücök, de újabban mindig gond nélkül együttműködnek.
Igaz, nekem nem kellenek értesítések és egyebek, csak a tevékenységadatokat mentse le, másra nem használom.
-
Galopp
tag
Neked legalább mutat alvást... :-)
Én úgy két hete teszteltem 3 napig éjszaka is (Mert amúgy csak akkor használom, ha edzem), de minhárom alkalommal azzal fogadott reggel, hogy se alvásadat nincs, se nyugalmi pulzus, amit ugyancsak éjszaka mérne.
Mindez annak ellenére történt így, hogy a pulzust ugyanúgy mérte perces közökkel, és szépen meg is mutatta a grafikonon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth hangszórók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest