Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
igmetall
csendes tag
válasz
ricsko72 #1749 üzenetére
Ezen én már nem rugózom ennyit. Volt hogy igen, de rájöttem hogy nincs értelme...
Amúgy meg ha utána olvasol ez a zsírégető tartományban végzett futás hatékonysága (zsírbontási szempontból) megdőlni látszik. Mindent összevetve egy intervall tréninggel többet lehet fogyni/hatékonyabban lehet fejlődni.
Kivéve ha a zsírégető zónát egészségügyi okból vagy jelentős súlytöbblettel rendelkező személy alkalmazza.
Ha pontosat akarsz, vegyél pántosat, pl Polart... -
-
igmetall
csendes tag
válasz
ricsko72 #1742 üzenetére
Szia!
A Bip óra pulzusmérési funkcióját nem tudod a Stravaban használni.
Kizárólag a Notify&Fitness for Amazfit alkalmazás Pro vezriójával lehet Stravaba, Runkeeperbe szinkronizálni.(690-1680 Ft)
Én futáshoz és a mindennapokhoz vettem.
Nekem a fő szempont volt a hosszú üzemidő futás alatt (GPS-el), elfogadható minőségű pulzusmérés, és az okoskütyű funkciói.Korábban egy Polar RC3 GPS-em volt, annál valóban pontosabb volt a pulzusmonitorozás. Értsd realisztikusabban vette fel a pulzusgörbét.
Ez érzésre 10-15 bpm-mel kevesebbet mér teljes terhelés alatt.
Amazfit GPS-e nálam jobb mint a Polarnál, lehet hogy csak azért, mert abban nem volt Glonass, vagy ez sűrűbben veszi a pontokat.Összességében én elégedett vagyok, főleg az ár/érték arányával, üzemidejével.
Itt egy példa:
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest