- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz
Attipapa #2966 üzenetére
HTC 10 telefon, Android 8.0 : igen, mutatja a hívó nevét a telefonkönyvből, ha új szám akkor pedig a számot írja ki a +361xxxxxxx formátummal.
SMS üzenetkor pedig igen, a Mi Fit mutatja az üzenetet is, ha nagyon hosszú csak az első 40-80 karaktert kb, Nekem tökéletesen megfelel.
A banki alkalmazásaim üzeneteit is teljesen látom. (MKB app, Gránit Bank app)
Today Calendar üzeneteit, emlékeztetőit is.Egyetlen dolog amit nem tud, ezt a MiBandage tudta : az android óra ébresztőt nem hozza, azt nem veszi át.
-
bl4ze
veterán
válasz
maximilien88 #2849 üzenetére
b) az időjárásnál az aktuális hőmérséklet néha eltűnik, a min max mindig van. Redmi 4X-em van gyári MIUI-val, abban a gyári időjárás alkalmazást már visszaengedélyeztem, de időszakonként van, aztán nincs aktuális hőmérsékel. A legjobb az lenne hogy ezt az időképre lehetne kötni, de ez egy álom
a-b) dologra tud vki mondani vmit?
a b) ismert bug, sajnos. szokj hozzá.
-
bl4ze
veterán
Upo, melyik most a legjobb Mi Fit? Volt valami BT fix hozzá, egyszer régen kaptam tőled
egy APK-t, az van fent.
De ugyebár az nem frissül.
Sajnos még mindig nagyon rapszódikus, hogy mutatja-e az aktuális hőfokot vagy sem. (legtöbbször inkább nem)Ami most fent van az Mi Fit 3.3.1 - apk Tőled. Köszi.
-
-
-
bl4ze
veterán
válasz
lordwolf88 #2591 üzenetére
Nagy pacsi érte, köszi
-
bl4ze
veterán
válasz
lordwolf88 #2585 üzenetére
Köszönöm, rögtön teszem is fel.
Picit nagyobbnak látom, lehet a végig CAPS LOCK jobb lenne. De így is ezer köszi -
bl4ze
veterán
válasz
lordwolf88 #2583 üzenetére
Egy kérdés : ezen [link] a watchface-en meg tudod oldani, hogy a "nap" kijelzése nagyobb legyen? Kb hangya piszok nagyságú
Ha csak az megoldható, hogy végig NAGYBETŰVEL legyen - már az is segítene, jó a szemem, de totál olvashatatlan a napok kijelzése. Köszi
-
bl4ze
veterán
válasz
lordwolf88 #2555 üzenetére
-
bl4ze
veterán
válasz
AttilaMvh #2463 üzenetére
Nekem a Mi Fit kiválóan kezel minden értesítést, én már más programot nem is tettem mellé.
SMS, Messenger, Gmail, Banki Alkalmazások - mindent jól kezel, kivéve a Google Clock - az ébresztőt nem tudja kezelni, "átvinni".
A Mi Bandage tudta, de az meg egy frissítés után használhatatlanná vált.... -
bl4ze
veterán
Ezt [link] tudná valaki magyarosítani ?
-
bl4ze
veterán
A fenti watchface-t valaki ismeri esetleg ?
-
bl4ze
veterán
Ma nálam reggel hét óta egyáltalán nincsen akt. hőfok - tegnap még volt, ma reggeltől semmi.
Telefon az órától 30-50 centire -
bl4ze
veterán
Feltettem, köszönöm.
Sajnos semmi pozitív változás : a telefon a kezemben, használom, és eltűnik az aktuális hőmérséklet hosszú percekre a telefonról.
Ad-hoc módon jön vissza. Passzolom mi lehet ez, de több embernek is gondja van ezzel, lásd FB Bip csoport, nagyon sokan panaszkodnak erre.
-
bl4ze
veterán
válasz
gyemipapa #2386 üzenetére
Aktuális hőfokkal van gond : mással nem igen látom.
A BT "távolság" érdekes - nem kéne, hogy 3 méter után gond legyen vele.Megszabadulni nem fogok tőle, ennyi pénzért (14 E Ft) tökéletesen megfelel, van egy-két buta dolog, idegesítő dolog, de nem egy 60-70 ezres óra, szóval ezzel együtt tudok élni.
-
bl4ze
veterán
válasz
gyemipapa #2378 üzenetére
Ezt én is észleltem, nem is annyira tetszik. 3-4 méteren túl már nem "látja".
Ma nálam egész normálisan mutatja az akt. hőmérsékletet, mondjuk 1 méterre vagyok a telefontól, de múlt héten még úgy is folyamatosan "dobálta" el az akt. hőfokot....
Jó kis óra ez a Bip, de vannak azért dolgok vele... -
bl4ze
veterán
Urak, aki a Notify Amazfit-et használja, és nem vett PRO verziót, de megkapja értesítésként a teljes üzenetet, nem csak azt, hogy olvasd el a telefonon - le tudná írni mik a teljes, fullos beállítások ehhez ?
Már ketten is írták, hogy ez megoldható a "megfelelő" beállításokkal, ez gondolom több embert is érdekel.
Előre is köszönöm ha valaki leírja, megosztja, vagy betesz pár screenshot-ot a helyes, teljes beállításokról, hogy az üzenetek teljes infója látható legyen alkalmazásokról. (gmail, viber, stb.)
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
válasz
nyzoli72 #2303 üzenetére
Én is megvettem : elkapkodva, gondoltam támogatom a Magyar srácot.
Az üzenetek befagyása, bekapcsolás lehetetlensége, egyéb hibák miatt le is töröltem.
Notifiy Amazfit jó, de a PRO verzió nélkül elég kis béna - megint nem akarok egyelőre egy appot fizetni, így nem oldottam fel a PRO-t. (még?)
-
bl4ze
veterán
válasz
pusihusi #2299 üzenetére
A fent említett Mi Fit "A-GPS Update" óta nálam is tökéletes lett úgy nézem, eddig egyszer sem tűnt el a pillanatnyi hőmérséklet.
Úgy hiszem központi "bibi" lehetett, ezért is jött külön GPS update.Akinek továbbra is gondja van vele Mi Fit-ben az időjárás részt ki-be kapcsolva elvileg fel fogja dobni az A-GPS frissítést
-
bl4ze
veterán
Mi Fit-ben kikapcsoltam.
Telefon GPS "takarékos" beállításon van, a Notify írja is, hogy nem tud poziciót találni.
"Energiatakarékos" GPS módban is kéne látni a helyzetet wifi+mobil adat alapján, más app is meg tudja.
Lehet ez (is) a baja....
Most sem látszik az aktuális hőmérséklet, nagyon gáz. -
bl4ze
veterán
Feltettem a Notify-t. Jött értesítés (email) de a szöveget látom csak 990 Forintért hajlandó kiírni. (PRO)
Azonban sajnos Notify-t használva is eltűnik az aktuális hőmérséklet - 10 watchface-t próbáltam, nem watchface gond, ezt többen a FB csoportban is megerősítették.
Volt aki azt mondta a Nofify jól kezeli a weather-t, azaz látod folyamatosan (!) az aktuális hőfokot, nem tűnik el.Aki Notify & Fitness-es, milyen beállításokkal használja, működik ez jól Android alatt ?
Nálam többet NEM látszik az aktuális hőmérséklet, mint látszik - legtöbbször el van tűnveMi Fit+Notify beállítás érdekelne időjárásra, hogy akinek full jó - hogyan használja.
Remélem nem kell PRO fizetős a Weather-hez.... -
bl4ze
veterán
Urak, segítsetek.
Tegnap este tudatosult bennem, hogy napok óta SEMMILYEN értesítés nem érkezik meg az órára
Hétvégén (húsvét szombaton volt egy Mi Fit fw frissítés - ha jól rémlik talán azóta nem jön értesítés)Mi Fit
Mi BandageEzek vannak fent, és Gadgetbridge - de azt csak watchface cseréhez használom.
Megnéztem és a Mi Bandage-ot ahogy elindítom alul lent írja, hogy engedélyezzem az értesítéseket a telefon beállításainál - ENGEDÉLYEZVE VAN.
Ha belépek az értesítések menübe a Bandage-ban, ott a beállításoknál nem tudom bekapcsolni az "azonnali értesítések" kapcsolót, mert ott is írja, hogy engedélyezzem az értesítéseket a telefon beállításainál
PEDIG be van kapcsolva!
Bármit csinálok ki-be kapcsolva sem jó - egyszerűen nem lehet átkapcsolni, gondolom ezért nem jön semmi értesítés.
Volt már Nektek ilyen? Mi a teendő? Bandage törlés, újra felrakása ???Mi Fit 3.3.1 (Play)
FW v.0.1.1.14 -
bl4ze
veterán
válasz
RAMbo_3 #2274 üzenetére
Whoa
Én ezt [link] rendeltem 2 napja.
Remélem nem ez, mert ez tényleg elég ótvar. Melyik a másik amit rendeltél ?
MÁS : az aktuális hőmérséklet mutatása továbbra is inkább nincsen, mint van.
Többen is panaszkodnak a FB csoportban. Van ami azt mondja úgy működik 100%-ra, ha a Mi Fit-et törlöd és Notify-t használsz csak, úgy folyamatosan jó és kint van az aktuális hőmérséklet is.Nálam is folyamatosan eltűnik, többen panaszkodnak erre Mi Fit használók....
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
Gadgetbridge - Firmware csere, watchface csere, okos funkciók
Srácok, segítsetek. Fel akartam tenni ékezetes fontot, így az itteni tanács alapján leszedtem a
Gadgetbridge : V.025.1 (125) apk-t a linkelt F-Droid oldalról.
Két bajom van:1. ha hirtelen megmozdítom a karom bekapcsol a Bip kijelző.
Hogyan, hol lehet lekapcsolni? Nem kell, és idegesítő.
2. semmi menüt, lehetőséget nem látok az appban az összefoglalóban írt font csérhez, watchface cseréhez stb.
Hol lehet ezt megtenni, és hogyan tudom lekapcsolni a Bip képernyő bekapcsolást a kar mozdítására?
Fent van a telón:
Mi Fit
Mi BandageEddig nem volt ilyen, hogy bekapcsol a képernyő. A Gadgetbridge telepítése után kezdte el...
Elég kevés menüpont, lehetőség van az app-ban, de én sem FW csere, sem font cserét nem láttam, sőt watchface cserét sem. (arra a Mi Bandage-t már használtam)
Heeeelp
-
bl4ze
veterán
Gadgetbridge fent: hol, hogyan lehet ékezetes
karaktert felrakni? Nem látok ilyet. -
bl4ze
veterán
Szia,
A gyári Stock Google Clock (Óra) van fent, azzal ébresztek.
Annyi, hogy a telefon éjjel repülő módban van, így a BT nem megy - megnéztem a "Idő/ébresztő/jelzés telefon ébresztésekor" részt, be volt kapcsolva, de a BT nem - így most rányomtam, hogy BT bekapcsolása.
Ezzel remélem átveszi a Clock ébresztést majd -
bl4ze
veterán
Köszönöm, abban a részben mindent kikapcsoltam, így remélem csak az egyéni értesítések fognak működni.
MÁS : Egyéni értesítéshez felvettem, hogy az Android "Óra"-t is kezelje, azaz ha ébreszt az "Óra" alkalmazás - jelezzen a Bip. Nem jelez. Ez normális, nem fogja "kezelni" az óra riasztását, ébresztést ?
-
bl4ze
veterán
Urak, Mi Bandage-ot ki használ ?
Hol lehet beállítani, hogy minden vacak ne jelezzen, csak amit én akarok APP ?
Sok ilyen "pre configured" jelzése van : Waze, Messenger, stb. Nem szeretném ha mindenre jelezne, rezegne, csak az általam "kért" appokra, jelzésekre, notification-okra.
Valaki tudna ebben segíteni, aki használja a Mi Bandage-ot? Köszönöm.
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
válasz
pusihusi #2060 üzenetére
Na, sikerült megoldani úgy néz ki - kicsit furán van megoldva, de úgy látom működik.
Az ékezeteket most már nem váltja át "?"-é , azonban nincsenek ékezetek.
Mi Bandage-val lehet fontot cserélni, vagy azt csak más app-pal lehet? Watchface csere ment, azzal nincsen gond
Szeretnék egy ékezetes font készletet a telefonra, ha megoldható. Valaki ?
-
bl4ze
veterán
Felraktam a Mi Bandage-t , megvettem kifizettem a 627 Forintot érte (2 EUR gondolom), erre az értesítések rész nem igazán akar működni, vagy én vagyok béna, de minden feltett app csak egy ikont akar használni, ha egyet beállítok, mindennek azt akarja tenni.
Ékezet nincsen nálam, watchface csere volt, arra jó a Mi Bandage, de az értesítéseket nem tudtam még rendesen megcsinálni
Mi Band 2-őn minden apphoz tudtam külön ikont rendelni, itt ha a "+" adok hozzá egyéni értesítést, akkor mindenhez azt az ikont teszi, bármit is állítok be -
bl4ze
veterán
válasz
vonyarc #2044 üzenetére
Nekem felment a frissítés, most megy az "erőforrások frissítése"
Nagyon hamar, könnyen lehetett párosítani. (HTC 10 telefon)Mi Band Tools gondolom nem kezeli az órát, csak a Mi Fit.
Továbbra is kérdezném, hogy van aki az INTL verziót használja, és cserélt fontot úgy, hogy vannak benne ékezetek? Van ajánlott font, használja az órát valaki úgy? (gondolom...)
Egyelőre még nem kezdtem el mókolni, font csere-watch face - infókat gyűjtök, illetve tapasztalatot kinek mi, hogyan vált be.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest