Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Valami van a mifittel?
Ki jelentkeztem, csináltam a telefonon egy gyári vissza allitast, utána letoltottem, és nem tudok bejelentkezni. -
Tiger.
nagyúr
válasz
darthsmoke #4324 üzenetére
Itt meg jó.
-
Tiger.
nagyúr
Nálatok egy nap hányszor szakad meg a kapcsolat az órával?
-
Tiger.
nagyúr
Ez az, tegnap csináltam meg pont. Mifit, notify megy. A szetcsatlakozast a notify jelzi. Régebben a mifit jelezte, de egy ideje az ilyen téren nem 100%-os. Amikor szét csatlakozik,majd ismét össze, és feloldom a telefont akkor látom amint a mifit szinkronizál, mintha elinditotta volna magától.
-
Tiger.
nagyúr
Amikor újra csatlakozik az óra, akkor hol lehet beallitani, hogy ne induljon el a mifit?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
sunnyboy123 #3992 üzenetére
Nem olyan rossz az, a g-shockom sem jobb, sőt ott érdemes előre kalibrálni, ha olyan helyre megyek, pedig az egy 80eft-os óra.
-
Tiger.
nagyúr
Az óránál a hold jel mikor szokott megjelenni?
Autó smart dnd-n van.
Máskor ha sokáig nem értem hozzá akkor megjelent.
-
Tiger.
nagyúr
Működik már rendesen a notifyben az, hogy egy beállított időben hiába jönnek értesítések akkor az óra nem rezeg?
-
Tiger.
nagyúr
Látom sikerült ezt is elbaszniuk, eddig ha simán ki kapcsoltam a Bluetooth akkor egyből rezgett, most vagy jóval később rezeg, vagy egyáltalán nem. Másnál is ilyen?
-
Tiger.
nagyúr
Sima ügy volt.
-
Tiger.
nagyúr
Szurkoljatok, jelenleg az u11 el van párosítva, tegnap frissült az sw is, viszont szeretném az s9 el is párosítani, nyilván egyszere egy eszközzel lesz használva. Remélem sima ügy lesz.
-
Tiger.
nagyúr
Míg simán le merul kb 80nap.
Talan meg lehet megoldás egy régebbi firmware gadgettel feltéve, talán. Én anno azzal szenvedtem fel, pedig csak annyi történt megvettem az órát, a srác előtte Hard resetet csinált, én parositottam mifit frissített, és ott lettem ahol most jelenleg te is. De a gadget megmentett, azóta jó az órám. A többiek tanusithatjak mennyit szenvedtem én is.
-
Tiger.
nagyúr
Frissítettem most már jó.
-
Tiger.
nagyúr
Flottás vagyok.
-
Tiger.
nagyúr
Sokáig nem használtam az órát, most újra használom, de ha hívnak nem jelzi ki a nevet, ötlet?
-
Tiger.
nagyúr
Neked ajánlanám a pebble timet, fehérben.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
bedrockvfr #2749 üzenetére
A mifitet 😁
-
Tiger.
nagyúr
Hogy lehet beállítani a notifynél, ha volt egy hívásom, és épp nem volt össze kapcsolva az óra, amint újra össze kapcsolódtak, egyből jelezze a nem fogadott hívást.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
sergibrian #2426 üzenetére
Ha jól tudom át kell állítani angolra telefont. vagy ott van a badage ami kijelzi a hívó félt vagy a notify de az fizetős, persze akinek egy ilyen telefonja van 1000ft meg sem kell, hogy kottyanjon.
-
Tiger.
nagyúr
Engem sem zavar, ez a hőmérséklet dolog.
-
Tiger.
nagyúr
Ma elég sokat szakadt meg a kapcsolat az óránál, másnál is?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
nyzoli72 #2307 üzenetére
Nem tudom jelenleg most milyen de amikor én használtam, akkor számomra nem volt jó, bosszantó volt, hogy jött egy üzenet és nem volt a mondat teljes, mit kellett volna rajta állítani, azon kívül, hogy jelezze az üzeneteket? Notifinál nem voltak ilyen gondok.
Huberpe: azt a részét a mifit kezeli, csak a vissza kapcsolódást jelzi a notify, igaz nem egyből, be is írtam neki mikor vissza kapcsolódott, hogy kapcsolódtam csak picit későn, és ezt ki is írja nekem.
Bl4ze, egyébként még kérhetsz sztem vissza térítést a badage app miatt. -
Tiger.
nagyúr
Vagy ugyan ezt ebayen hol találom meg?
-
Tiger.
nagyúr
Mi a különbség a hd film és a tpu screen között?
Ez érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest