- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dexter68 #3740 üzenetére
Nem lehet mellé, csak egy Mifit alkalmazás lehet fent.
A gyárit fogja frissíteni és onnan nem fog Playről frissülni, hanem majd az ide feltett linkről tudod majd mindig frissíteni.
Két fajta moddolt van, amiben van firm (con verzió) vagy amiben nincs (sin verzió). A sin meghagyja a fent lévő firmet, a con pedig felteszi az aktuálisat, viszont ha neked éppen az van fent, semmit nem tesz fel az sem. Ha régi firmed van, akkor (ebben nem vagyok biztos), akkor ugye frissül az újra, de pl a feltelepített ékezetes betűid nem vesznek el. Vagy az egyéb beállítások is megmaradnak. -
válasz
detroitrw #3732 üzenetére
Na azt hiszem vágom.
A kalória legyen zöld, a pulzus világos piros, ha van olyan szín.
A %-os töltöttség helyére kellene egy színváltós akkutöltöttség jelző (olyan színekkel, ahogy írtam), elé lehetne fehérrel a számos %. Ha kiférnek egymás elé, mögé.
A vasárnapot elvileg meg lehet oldani pirossal. Ha nem, maradjon fehér.
A napi max hőmérséklet piros, a minimum kék. Az aktuális hőmérséklet maradhat fehér. (ha jól értettem, az is kivitelezhetetlen, hogy a színe változzon)
A csatlakozva felirat lehetne világos kék, a nincs csatlakozva maradhat fehér.
Így meg tudod csinálni? -
válasz
detroitrw #3732 üzenetére
Akkor pl a % maradhat fehér, de a számokat megváltoztathatod, ugyanez igaz a 31 fokra is pl. A fok fehér, de a számokat meg lehet változtatni. Vagy a különböző hőmérsékleti értékeknél is a 0 fok felett lehet piros, alatta kék?
Vagy pl a vasárnapot meg lehet oldani pirosra, a többi meg maradna fehéren? -
válasz
detroitrw #3730 üzenetére
Nagyjából erre gondoltam. A jobb oldali. Nem tökéletes, de ezt kellene összehozni.
Annyi, hogy a töltöttségnél a 70% felettiek zöldek, a 30% és 70% közöttiek sárgák, a 30% alattiak pirosak.
Az időjárásnál pedig az aktuális hőmérséklet, ha 0 feletti, akkor pirosas, ha alatti, kékes legyen.
A min hőm. kék, a max. piros.
A napoknál csak a vasárnap legyen piros, a többi maradhat.
A többi szín egyértelmű, a kalória zöld, a pulzus halvány piros. -
válasz
batai15 #3680 üzenetére
Nekem simán moddolt Mifit-el kiírja a hívó nevét és az sms-eket is. Sőt ha beállítom az appok üzeneteit is kiírja. Pl az időképet már beállítottam.
Itt találod a legutolsót: [link]Annyi, hogy nem frissül a Playről. De itt a fórumban általában valamilyen formában megtalálhatóak majd a frissítések.
Persze, ha azt akarod, hogy az ékezetes betűket is kiírja, telepíteni kell őket, az viszont benne van az összefoglalóban. -
Pedig akár a teló esetében is történhetett volna probléma. Egy alapszoftver frissítése elég komoly beavatkozás az eszköz működésébe és mint minden, egy telefon is elromolhat, főleg ha frissítik. Ez olyan, mint amikor egy villanykörte kiég. Nem szabadna megtörténnie, mégis egyszer egyik pillanatban még jó, lekapcsolod és többet nem tudod felkapcsolni. Ez ugyan így van bármi más esetében is. Sőt, bármi más bonyolultabb, mint egy égő. Én azt javaslom, hogy bárminek a bios-át, firmware-ét, alapszoftverét frissíted, változtatod, ezen túl legyen benned a félsz, a tartás attól, hogy meghal. Benne van a pakliban. Főleg akkor, ha nem a gyári metódussal (mint amit most is csináltál) frissítesz vagy nem gyári alapszoftvert teszel fel (pl mókolt biosok, firmware-k). Ez elektromosság, 0 és 1 és nem atombiztos hidd el.
-
Örülök, hogy sikerült, gratulálok!
Megszenvedtél érte.
De ha lesz új firmware, mostantól csak MiFit-el frissítsd!
Utólag könnyű okoskodnom, de én, ha bármit veszek, minden esetben előtte olvasok. Főleg olyan esetekben, ahol az adott eszköz működésképességét kockáztatom. Egy bios vagy firmware csere tipikusan ilyen, legyen az óra, tv, alaplap, bármi.
Ja és nincs olyan, hogy nincs idő. Legyen. Mert ha megtörténik a baj, sokkal több időt és pénzt veszíthetsz, mintha előtte olvastál volna. -
Ezerszer le lett írva már, hogy csak a gyári MiFittel szabad frissíteni. Bármi mással csinálod, tégla lesz az órából.
Illetve van megoldás, csak vissza kell olvasni a fórumban. Ha jól emlékszem, az egyik, hogy megvárod, míg lemerül.Témaösszefoglaló idézet:
"K: Firmware-t cseréltem, beragadt az óra a frissitésnél! Mi a teendő?
V: Első körben érdemes mindig a gyári app-al firmware-t frissíteni! Ha beragad, akkor próbáljátok meg az alkalmazást újraindítani! Ha ez nem segít: Mivel az órán nincs reset gomb, ilyenkor a legjobb amit tehetünk, hogy megvárjuk amíg lemerül... Ez teljesen feltöltött óránál nagyon hosszú idő is lehet!" -
válasz
mistvan68 #3569 üzenetére
Nem vicceltem, bár kicsit morbid volt ahogy írtam az Apple-ről. Viszont ez a véleményem. Nem mindenki engedhet magának több egyszerre működő komolyabb telefont. Nem rég egy volt Iphone-os kollégám mondta nekem, hogy ha Iphone-od van, akkor soha többé nem is lesz más telefonod, mert ha "meghal", akkor viszi magával a telefonszámokat is. Képtelenség kinyerni belőle, ami benne maradt.
De tudnék még érdekeseket mesélni, régebbi Iphone tulajdonosokról.
A lassú android meg már nem igaz. Most is egy teljesen középkategóriás 2Gb ramos tabletről írok. Egy röccenésem sincs, soha. Android 7.0. -
A környezetemben is soknak van alma telefonja, villognak vele, meg leszólják az androidot, de amikor vesznek valamit, amit nem az apple gyártott vagy egy egyszerű telefonkönyv lementésről van szó pl, mert átköltöznének másik nem apple telefonra, már jönnek a problémák. Túlbonyolított, túlárazott, ha nem az alma jel lenne rajta a kutyának sem kellene.
Lépten nyomon látom milyen egyszerű műveleteket, dolgokat nem lehet megcsinálni egy ilyen Ios-es telefonnal és nem értem miért nehezítik az emberek az életüket. Ráadásul irreális áron. -
válasz
somi 72 #3541 üzenetére
MiFit app, alul profil fül, középen Amazfit Bip-re böksz, alkalmazás értesítések, alkalmazás értesítések bekapcsolása, majd alul középen alkalmazások kezelése, bepipálod az időkép alkalmazást, majd visszamész és az értesítésre kijelölt alkalmazások között ott lesz az Időkép.
Ezután, ha jön értesítés az Időképtől, megjelenik az órádon is, mint egy sms pl. Kitől jött (Időkép) és alatta a szöveg. Meg persze lehet törölni is, mint egy sms-t. -
Valaki el tudná nekem mondani, hogy az iránytű funkciónál, mikor azt kéri kalibráljam, meddig kell a ferde nyolcas alakot leírni? Meddig kell azt a mozdulatot csinálni, hogy bekalibrálódjon. Mert mozgatom, mozgatom, körözgetek, de semmi sem történik.
Ha meg tovább megyek, ott ahol a négy értéket (hosszúság, szélesség, tengerszint feletti magasság és légnyomás) mutatná, ott csak a légnyomást írja ki kisvártatva. A többi loading és ennyi...
Valaki elmagyarázná, mit csinálok rosszul? -
Én az előző verzióból a con-t töltöttem le. Egyikben benne van a firmware, másikban nincs. Con-ban benne van.
Jól mondom?
De mit jelent az, hogy benne van? Az egyik frissíti a firm-et, a másik nem? A con frissít? vagy mást jelentenek a jelölések?Na fentebb leírtad, amit kérdeztem, de még mindig nem világos. A con-ost teszem fel, az mit is csinál? Frissíti a legfrissebb firm-re azonnal? Én a con-t tettem fel, de semmit sem vettem észre. Megmaradtak a beállításaim , az ékezetes betűk stb...
-
válasz
kisdobos0111 #3409 üzenetére
Témaösszefoglaló...
-
válasz
detroitrw #3399 üzenetére
Nagyjából semmit. A másodperc mutató eltüntetése, a hőmérséklet ráaplikálása, a dátumsorrend és a magyarítás túl sok nekem. Végülis nem valaminek a színét akarom megváltoztatni. Megvárlak téged, nem hajt a tatár. Láttam, másnak is segítettél, majd nekem is, amikor módod lesz. Előre is köszönöm!
-
válasz
detroitrw #3393 üzenetére
Sajnos megnéztem. Letöltöttem a progit, meg notepad+-t meg paint, kibontottam a json-t, de a négy változtatás nekem túl sok. Azt sem tudom hogy kezdjem, te meg gyakorlott vagy. Mindig is utáltam programozni.
Inkább megkérlek, hogy szólj, ha megoldható. Nagyon megköszönném. -
Én nem rég vettem az órát és gyári Playes Mifit nem írta ki a nevet, csak, hogy incomming call. Bejövő hívás. 3.3.6 ha jól emlékszem. Aztán feltettem a modolt verziót, amit Upo szokott ajánlani, a 3.3.2-t és láss csodát működik. Sőt azóta rátetelepítettem a modolt 3.3.6-t és ugyanúgy kiírja. Nem frissül Playről, de ez nem gond. Az a kérdés, ha megjelenik a modolt 3.4.0-s, az is ki fogja e írni, ha rátelepítem. Majd kiderül. De az is lehet, hogy megtartom ezt a verziót. Végülis kiírja a nevet, az sms-t, üzeneteket ékezetes betűkkel, egy szóval ami nekem kell, azt tudja.
-
Ha szépen megkérem, ezt valaki meg tudná nekem csinálni úgy, hogy
1. Ne am/pm legyen, hanem 24h-s
2. Magyarítaná, magyar nap nevekkel és helyes dátumsorrenddel
3. Egy időjárás aktuális hőmérséklettel jobb vagy bal oldalra?Ez a watchface nagyon tetszik, ha valaki megcsinálná, mostantól ezt használnám. Nagyon jól mutat, de a fentiekkel együtt lenne igazán jó.
Előre is hatalmas köszönet, ha valaki veszi a fáradságot.
-
Sziasztok.
Az értesítéseket (pl sms-ek) már tudom hogyan, hol lehet visszanézni, illetve törölni. A nem fogadott hívásoknál nincs ilyen lehetőség valamilyen formában? Visszanézni, ki hívott, esetleg mikor?
-
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy megrendeltem az órát, nem sokára meg is jön. Mi az a legjobb megoldás telefonra, melyik a legjobb app, amiért még nem kell fizetni, de a leginkább használható az órához, pl esetleg megjeleníti az sms-ek szövegét. Azért kérdezem, mert a google play-en jelenleg meg vagyok lőve, olyan szempontból, hogy amióta nem rég sim kártyát cseréltettem a telekomnál, nem tudok vásárolni a számlámra. Hibával elszáll. Nem tud a telekom sem segíteni, a googlenál van gond. De nem tudok vele semmit csinálni. Megvenném az appokat amik kellenek, de nem tudom. A bankkártyám meg nem olyan, amivel lehet vásárolni a playen. Szóval valaki tudna segíteni, hogy melyik appot használjam?
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest