- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Addig szerencsére nincs gáz, ameddig népszerű a Bip és vannak rá 3rd party fejlesztők. Sok jó kínai okosóra pont a semmilyen külső, de szar gyári alkalmazásával vérzik el. Pedig hardveresen lehetnek jók.
A MiFitbe is bekerülne pár dolog és simán jó lenne. Például az egzotikus (ékezetes) karakterek átalakítása is alap dolognak kellene lennie.
-
Fall-N
veterán
A semminél több. Viszont sajnos az Amazfit Bip inkább sportóra, mint okosóra, így szándékosan nincs gyárilag erre lehetőség. Az hogy a külső fejlesztők erre létrehoztak lehetőséget az pozitívum. Magam részéről én sem használom, előbb használnám a fülhallgató gombjait vezérlésére, mint a Bipet.
Az még sajnos jellemző a Huami/Xiaomi párosra, hogy sokkal többet is ki lehetne hozni szoftveresen belőlük, amit ők a MiFittel nem lépnek meg.
-
Fall-N
veterán
válasz
bajtokarpi #8899 üzenetére
Nekem is A1 van, Huawei EMUI-ja Ami bekavarhat.
-
Fall-N
veterán
válasz
bajtokarpi #8897 üzenetére
Elvileg működnie kell bármilyen telefonnal, amelyikben szoftveresen elég stabil a BT kapcsolat. Sok helyen olvasom, hogy működik a telefonoddal.
Arra viszont figyelned kell, hogy engedd az EMUI alatt, hogy a háttérben tudjon futni a MiFit és esetleg ha használni fogsz mellette más programot Pl. Notify and Fitness for Amazfit vagy Mi Bandage, akkor azokat se lője ki szintén a rendszer. Az akkumulátor optimalizálásnál is legyen a kivételek között.
Mondjuk ajánlott is segédprogramot tenni a MiFit mellé, mert a magyar ékezetes karaktereket ezek át tudják alakítani ékezet nélkülivé, így nem ? lesz helyette.
Ezenkívül lehet még más hibaforrás, amiről sem a telefon sem az óra nem tehet. Ha nagyon terhelve van a környéked sok 2,4 GHz-s cuccal ("n"-es WiFi, különböző vezeték nélküli billentyűzet/egér, BT eszközök) akkor előfordulhat, hogy meg fog szakadni a kapcsolat a telefon és az óra között. Így jártam régebben is más okosórával, ekkor váltottam át a routert otthon 5 GHz-s "ac"-s WiFire.
-
Fall-N
veterán
Én a hivatalos MiFitet. Úgyis csak azért van fent, hogy csatlakozzon folyamatosan a telefonnal a Bip. Persze óra számlapot is szoktam vele váltani, de minden másra a Notify and Fitness for Amazfit van használva.
Szóval a módosítatlan MiFiten nem tűnnek el a "helyi témák".
-
Fall-N
veterán
válasz
toto0569 #8879 üzenetére
Köszi, kicsit zsúfolt a felépítése a programnak. Főleg elsőre.
Egyébként nem nagyon van jó leírás, de a Sleep as Android integráció mit takar? Az ébresztés, amit be lehet állítani csak az órára, vagy az alvás- és pulzust adatokat is valahogy át lehet vinni vele? Nekem nem sikerül oda az alvás adatokat szinkronizálni.
Egyébként nekem elég pontos az alvás elemzése.
-
Fall-N
veterán
Mostmár fölösleges mókolni. Tegnap frissült a My WatchFaces és mostmár be lehet importálni a MiFit alá az óralapokat. Csak be kell tallózni a bin fájlt és mellé az előnézeti képet. Utána már ott lesz az offline, helyiek között a MiFitben. Működik rendesen, tegnap egy csomót így raktam be. Hibás bin fájlnál jelez, ezt is teszteltem!
Nektek frissül az időjárás MiFit-tel? Nekem ma nem akar. Vagy a Notify alatt hol van az időjárás? Nem találtam meg.
-
Fall-N
veterán
Notifyt tesztelgetem, de kicsit túl van bonyolítva, ezért is vettem meg a Mi Bandage-t.
Egyként nem találtam semmi infót róla, a Tools and Amazfit az támogatja a tranliterációt és esetleg a nagybetűs szöveg átalakítást?
-
Fall-N
veterán
Igazság szerint én az Amazfit Bip & Cor WF-t és a My Watchfacet preferálom, mert minden trükk nélkül a letöltött számlapokat beteszi a MiFit offline témái közé. Így az órában lévő +1 egy tárhelyet cseréli az ember, mintha a MiFit-tel lett volna letöltve. Természetesen az sem baj, hogy nem működik a MiFit szervere Mióta megvettem az órát azóta nem is jó. Szokásos Xiaomi. Gondolom a következő MiFit frissítéssel javítják.
Ezért ha nem nagy kérés akkor légyszi oda (is) töltsétek fel ha lehetséges, sokkal egyszerűbb, mint weboldalról .bin fájlokkal vacakolni.
-
Fall-N
veterán
Két programot használok és mindkettőt meg is vettem. Az említett Amazfit Bip & Cor WF-t és a My Watchfacet.
-
Fall-N
veterán
Ellenben a Xiaomi/Huami is rendbe tehetné a Mi Fitnél a szervert. Igaz más forrásból már letöltöttem egy szakajtó óralapot.
-
Fall-N
veterán
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen jó kis órát, csak a Mi Fit alkalmazással van bajom. Megvettem a Mi Bandage alkalmazást, azzal megy is minden rendben. Egyedül a Mi Fitet kellene használnom az óralap letöltése miatt. Ha rámegyek a menüpontra akkor nem jönnek be a számlapok az online fülön, sem a helyin. Az online fülön egyedül egy világítótorony jön be, alatta meg kínaiul a "no dial" felirat (G translate szerint). Elvileg ez azt jelenti, hogy nem kap internetet Mi Fit? Vagy ez valami bug a Mi Fitnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest