- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
eladogeppc #1865 üzenetére
1: Nem, ez egy miband ezer másik funkcióval.
2: International
3: Alapvetően nem, de megoldható
4: Passz -
CHIPman
nagyúr
Kínai órán is működik a magyarítás playes mifittel? Gondoltam 3 hét után javították a kínai nyelvet a playes mifitben, de ezek szerint nem.
-
CHIPman
nagyúr
Na mivel beszart a Ticwatchom kijelzője, egy időre visszatérek. Van valami újabb mifit forced angol nyelvvel? A magyarítást vágom, de viszonylag régi lenne akkor az fw.
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz
julius666 #1649 üzenetére
"nem mindig írja ki a szöveget, van hogy 2x kapod meg"
Gyári fw-re az ékezetes karaktercsomagot felrakva SEMMI ilyesmit nem tapasztaltam. Akkor viszont igen, amikor még nem volt fenn, hanem az ékezeteket eltávolító félmegoldások valamelyikét használtam. Szóval ez nem az óra hibája elsősorban. -
CHIPman
nagyúr
válasz
XDAnonymus #1552 üzenetére
Nem lennék biztos benne, hogy komplett res fájlt újra lehet csomagolni.
-
CHIPman
nagyúr
Tudsz jobb fejlesztési platformot okosórára? Kíváncsi lennék a hozzáértő véleményedre, ha már egy nagy gyártó rengeteg emberének hosszantartó munkáját ilyen primitív szavakkal méltóztattál jellemezni.
Illetve visszamelékeznék arra a (nem is túl messzi) múltra, amikor"nagy kulának"tituláltad eme topic témájában szereplő eszközt, akkor gondolom van valami ultimate megoldásod a problémára, ha se ez, se a Wear nem felel meg. -
CHIPman
nagyúr
Nem, eggyel kevesebb, az "é"-t két karakternek számolva is. Azt írtad, hogy limitálva van, az pedig egyértelműen felső korlátot jelent, az általam írt pedig teljesíti azt.
(#1475) Tiger.: Igen, és ezt már harmadszor írtam le itt. Mondtam már, hogy ha nem csak írnál, hanem olvasnál is, akkor sokkal könnyebb lenne megoldanod minden problémát.
-
CHIPman
nagyúr
Ha már csinálunk valamit akkor ne mutatóba legyen hogy ilyet is tudunk, hanem normálisan, pl "Névj." ha már magyarul írunk. Amikor a magyar karaktereket megcsináltam, senki nem nyalta a s****m érte, mégis gondolj bele hányan használják, és a kiindulási alap még ocsmány is volt, ezért azt is át kellett szerkesztenem. Nem is néznek ki gányul.
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz
detroitrw #1148 üzenetére
Ja, nekem is. Gadgetbridge se tud nyelvet állítani rajta, az egyetlen megoldás a mifit uninstall, teló angolra állít, mifit reinstall, szinkron, és teló visszaállít magyarra. Bár én lehet inkább hagyom, mert a frissítés után attól függetlenül hogy kínai maradt, megmaradtak az ékezetes karaktereim.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
hardline #1035 üzenetére
Valamit elnézel, a mibandon kb 50db alkalmazás van támogatva natívan (ikonnal), plusz olyat is hozzá tudsz adni aminek nem ismeri az ikonját. Ez ugyanannyira támogatott ilyen szempontból, mint a miband mivel ugyanaz a program kezeli), csak ugye ki is írja az ikon mellett a szöveget is.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
hardline #1030 üzenetére
Mivel ékezetes latin karakterek helyett kérdőjeleket mutat, ezért alapvetően értesítések megjelenítésére iOS-en korlátozottan alkalmas. De elvileg ha a fentebb általam linkelt leírással egy androidos telefonról megcsinálod az ékezetes karaktereket, akkor működnie kéne utána iOS-en is amíg le nem frissíted, ha minden igaz tesztelem is a héten.
A GPS,es dolgokat az órán kell elindítani.
Üzemidő non plus ultra, legalább annyi várható tőle mint a mi bandtől, és ugye ez always on displayes.
Az értesítések itt sem jelennek meg túl hosszú ideig, de két mozdulattal a hívásokat kivéve minden előhozható és lapozható. -
CHIPman
nagyúr
3.2.7.2, és 0.1.0.66 a firmware, ez kellett a font cseréhez, és a moddolt gadget bridge->Mi Fit váltás rakta be a kínait, majd amikor visszaállítottam angolra a GB-ben, eltűnt a balra húzós menüm. Ekkor lecsatlakoztattam GB-ről, újrahúztam a Mi Fitet (mindegy melyiket, én hagytam a 3272-t), és szinkronizáltam. Megváltoztattam a menü sorrendjét, és visszajött a menü, és angol az óra (magyar karakterekkel is). A 0.1.0.70-et nem merem kipróbálni egyelőre, szerintem ki is lövöm a mifiten az auto updatet, majd ha Yener nyilatkozik róla, akor frissítek.
-
CHIPman
nagyúr
Én is feltettem. Mi Fitet használsz, vagy Gadgetbridge-et? Ha azzal a mi fittel akarom használni, amivel a fw-t kellett telepíteni, akkor kínai lesz, és mivel a font fájlban nincsenek kínai karakterek, kérdőjelek lesznek mindenhol. Így gadget bridge-zsel beállítottam az angol nyelvet, viszont a mifitet most nem tudom használni.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
gyemipapa #996 üzenetére
Akkor nézzük a másik oldalt:
1: miért akkora öröm és bódottá plusz egy akkuzabáló (és egyébként undorítóan bugos, ezt kifejtem ha esetleg nem lenne világos) programot feltelepíteni a telefonodra csak azért, hogy egy olyan funkciót kikerülj az okosórádon, amit annak alapból tudnia kéne?
2: mondj iOS-re ilyen programot. -
CHIPman
nagyúr
Yener berakta a magyar karaktereimet, az általam fentebb linkelt leírással feltehető a magyart is tartalmazó font file az órára.
-
CHIPman
nagyúr
Az itt található leírással elvileg az összess magyar ékezetes karaktert (kivéve őŐűŰ támogatni fogja az óra. Én egyelőre nem merem kipróbálni.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
robert.halsz #917 üzenetére
Köszi, ezt kerestem. iOS-re van valami alternatívája?
-
CHIPman
nagyúr
Az ékezetes karakterek átírására az egyetlen megoldás a fizetős notify&fitness? Ha igen akkor megveszem, csak láttam hogy többeteknek is meggyűlt már a baja vele.
-
CHIPman
nagyúr
Ideértek az órák, 2db Bip (egy international és egy kínai). Egy csomagban simán átjöttek, január 25-i rendelés.
Most épp olcsóbb is a fekete, ha valaki épp venni akarna: -
CHIPman
nagyúr
Ismét kérdezném, hogy van-e lehetőség arra, hogy ha értesítés jön, akkor rögtön felvillanjon (értsd: háttérvilágítás) a kijelző?
-
CHIPman
nagyúr
Rendeltem egy ilyet a Pace mellé, próba után kiderül melyik marad. Remélem a vámon azért átcsúszik.
-
CHIPman
nagyúr
Van lehetőség arra, hogy ha értesítés jön, akkor rögtön felvillanjon (értsd: háttérvilágítás) a kijelző?
-
CHIPman
nagyúr
Gondolkozott már valaki Bip és Cor között, és ha igen, mire jutott? December 27 óta elérhető utóbbira is az angol nyelv, és szinte ugyanazt nyújtja mindkettő, csak a Cor band méretű és bő 10$-al olcsóbb jelenleg.
-
CHIPman
nagyúr
Úgy, hogy ha nem EU raktárból rendeled, akkor a feladás helye nem EU ország, kivéve az EU express szállítás esetén (vagyis már annál sem, mert egyrészt eltörölték, másrészt Anglia). Ez GB-nél általánosan igaz, a te saját esetedet példának használva nem jelentheted ki, hogy általánosan esélytelen a vámolás, mert erre semmiféle garancia nincs (és a felvázolt eset elvileg nem is lehetséges, de én ettől függetlenül elhiszem).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest