- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Sok-sok éve használom, hibátlan. Voltak apró hibák, de javítva lettek. Keresőmotornak a ducduckgo-t használom. Mobilon is ezt van fent, ott is jól működik, mondjuk én szinkronizálást nem használok. A pajzsot csak ilyen netes focimanagernél kapcsoltam ki, mert nem dobott be pár linket. A többi 1000 oldal hibátlanul megy pajzzsal is.
-
AssAssynn
addikt
Kb. ugyanaz mint a chrome érzetre, csak kevesebbet zabál.
Mi a helyzet az állandóra belépett oldalakkal, pl gmail, facebook, stb.. ezeket attól még megjegyzi?
Igen.Megállja a helyét ma már elsődleges böngészőként is?
Én is így használom.viszont ugyan úgy a Google keresőjét használjátok, vagy a Brave search a nyerő?
Nekem google van megadva.
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs