- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Most kezdtem el használni a Brave böngészőt az asztali gépemen és lenne rögtön két kérdésem. Az egyik hogy ha bele kattintok az url sávban, pl. a firefox (amit eddig használtam) rögtön kinyitott egy listát a gyakran használt url-ek listáját amire simán csak rákattintottam és megjelent az oldal. Viszont ebbe a Brave böngészőbe ha a felső url sávba kattintok, nem jelenik meg semmi, kikell törölni az adott linket és kézzel elkezdeni bepötyögni, ez így kicsit kényelmetlen nekem. Nem lehet valahogy előcsalogatni azt az opciót, hogy ha az url sávba kattintok, akkor behozza a gyakran látogatott oldalak listáját?
Másik kérdésem hogy ha csinálok profilt, akkor a böngésző beállításait is elmenti a felhőbe, ha netán újra telepítem a gépet? Vagy hogyan tudom a jelenlegi beállításokat lementeni? (Könyvjelzőket is bele értve és a böngésző beállításait)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest