- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Nem sok mindent tennék bele. Mivel van hdd dvd recorderem, tévécsatornám meg már nincs, tuner nem kell. Szóval kéne egy flex-atx vagy itx alaplap, proci. Sajnos fontos, hogy s-video kimenetem legyen*, mert csak egy sony crt tévém van... és nem akarok egyelőre másikat. Notebook hdd vagy ssd (egyre olcsóbbak). Geexbox oprendszer vagy valami más linux. Baromi izgalmas, hogy elvileg tudom majd használni a DVD távirányítóját, meg kis LCD kijelzőt is szerelhetek be, ami jól jön, ha erről hallgatok zenét. Nyammm.
Kb ennyi. Egyébként még nem tudom, hogy ki és hol fog segíteni a vágással meg az elektronikai cuccokkal, de amit látom, megoldható, én meg könnyen tanulok.* vagy scart csatlakozó - némelyik VIA alaplapon van, de azok sajnos horror árú cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Béta iOS-t használók topikja
- Mikrotik routerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- NVIDIA® driverek topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Black Week Akció!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő