- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilozsul
aktív tag
Na jah, ezen agyaltam én is, hogy mennyire fogja bírni a kiképzést lakk nélkül, de eddig minden ok. Csak majd a jövőbeni próbálkozásaimhoz kellene venni egy olyan cuccost ami az airbrushnál nagyobb felületet fúj, de a pisztolynál lényegesen kisebbet... (tényleg, nem tud valaki ilyet?
)
A konfig:
[Alaplap] és egy Athlon 5400-as.
Tervezek majd bele infrát, de vagy várok még és veszek egy komolyabbat (amit majd hurcolhatok az új dobozba) vagy egyelőre belebarkácsolok egy usb-set. kijelzőn filózok, hogy ér-e az nekem annyit... Vagy olyan infra modult veszek amihez eleve van, vagy lehet nem lesz... ha valamiből bele lehetne barkácsolni úgy érdekelne, de tartok tőle ez nem olyan egyszerű
Azért sem akarok most nagyon belemerülni ebbe, mert úgy érzem, hogy építek én még HTPC házat, de azt már olyanra csinálom, hogy a gyáriak elbújhassanak. (anyagára, kinézetére értem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Nyaralás topik
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő