Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- IFA 2025: Az állóképesség bajnoka lenne az új T-Rex
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilozsul
aktív tag
Na jah, ezen agyaltam én is, hogy mennyire fogja bírni a kiképzést lakk nélkül, de eddig minden ok. Csak majd a jövőbeni próbálkozásaimhoz kellene venni egy olyan cuccost ami az airbrushnál nagyobb felületet fúj, de a pisztolynál lényegesen kisebbet... (tényleg, nem tud valaki ilyet?
)
A konfig:
[Alaplap] és egy Athlon 5400-as.
Tervezek majd bele infrát, de vagy várok még és veszek egy komolyabbat (amit majd hurcolhatok az új dobozba) vagy egyelőre belebarkácsolok egy usb-set. kijelzőn filózok, hogy ér-e az nekem annyit... Vagy olyan infra modult veszek amihez eleve van, vagy lehet nem lesz... ha valamiből bele lehetne barkácsolni úgy érdekelne, de tartok tőle ez nem olyan egyszerű
Azért sem akarok most nagyon belemerülni ebbe, mert úgy érzem, hogy építek én még HTPC házat, de azt már olyanra csinálom, hogy a gyáriak elbújhassanak. (anyagára, kinézetére értem)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest