- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
köszönöm ez tartalmasvolt!!! A vgaa 8800gt vagy gts512lesz. ezt még nemtudom majd meglátjuk h alakulnak az árak. Alaplapot végképp nemtudom, várok valami jobbra.
A proci valamelyik 8as c2d lesz. A táp szerintem jo lesz ott ahol van. Ugyis egy márkás lesz. Ez afféle tartalék itthon. A vga ventis hütés nem hangos, azért cseréltem le mert a zalman passziv feltartotta a fedlapot. Plirozni festeni fogok majd, csak majd a végére hagyom.
Egyenlőre most egy előlapipanel+ egy slim dvd író beszerzésén vagyok mert ez a legfontosabb a hátlap megcsinálásán kivül!!! Gammer gép lesz nem igazán használom majd htpcnek. De az Imon softvere nekem tökéletes. Meg még szereznemkell 2db ledet ami passzol az elejébe mert a mostanit csak átdugtam a lukakon. Ja meg az infra érzékelőt lekell forrasztanom mert most nincsen jo helyen de ez gyerekjáték lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő