- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zodo nagyúr válasz  urbanjozsi

üzenetére urbanjozsi

üzenetéreNagyon ügyes, mint mindig! 
 A "deluxe"-os pack lesz benne? 
- 

Pista0001 addikt válasz  urbanjozsi

üzenetére urbanjozsi

üzenetéreHa te egyszer neki állsz valaminek...  Nagyon jól haladsz! Azt ugye tudod hogy ha alut szépre akarsz festeni akkor alu alapozó ajánlott? Csak az vele a bibi hogy egy kicsit drága. A sima 400 ml-es spray-t 3200 forintért vettem  . Talán nem túl nagy veszteség hogy ha kész van szétfúrod az egészet és a darabokat eloxáltatod. Szerintem szebb mint a festés és tuti hogy nem jön le róla. Lehet kapni fekete (meg sok egyéb más színű) szegecset is, és azzal szépen össze lehet újra rakni. . Talán nem túl nagy veszteség hogy ha kész van szétfúrod az egészet és a darabokat eloxáltatod. Szerintem szebb mint a festés és tuti hogy nem jön le róla. Lehet kapni fekete (meg sok egyéb más színű) szegecset is, és azzal szépen össze lehet újra rakni.A következő projekt nekem is (újra) egy alu ház lesz. Az előzővel ellentétben ennek váza lesz és szerelhető oldallapjai mert máshogy nem lehetne hozzáférni a belsejéhez. Eredetileg rézből akartam csinálni de sajnos arra most nincs lehetőség úgyhogy marad az alu. Úgy terveztem hogy a vázat hegesztem majd (újra), mert akkor egyben lehet eloxáltatni. Nekem a váz 15*15*2-es szögalu lesz, a burkolat 2,5-es vagy 3-as alu lemez. Utóbbinak szeretnék valami ridegebb ötvözetet szerezni mert az Al 99,5-el abszolút nem voltam megelégedve és az AlMg3 se ridegebb ha jól tudom. Két szintes konstrukció lesz, alul táp, slim ODD, 3,5-es HDD, felül az alaplap meg amit abba kell szerelni. A felső felének a hátlap egy részét leszámítva plexi burkolata lesz hogy a lényeg látszódjon  . Ki fogok még alakítani a felső részen egy 2,5-es HDD helyet SSD-nek, remélem hamarosan sikerül szerezni belevalót is. . Ki fogok még alakítani a felső részen egy 2,5-es HDD helyet SSD-nek, remélem hamarosan sikerül szerezni belevalót is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Talán nem túl nagy veszteség hogy ha kész van szétfúrod az egészet és a darabokat eloxáltatod. Szerintem szebb mint a festés és tuti hogy nem jön le róla. Lehet kapni fekete (meg sok egyéb más színű) szegecset is, és azzal szépen össze lehet újra rakni.
 . Talán nem túl nagy veszteség hogy ha kész van szétfúrod az egészet és a darabokat eloxáltatod. Szerintem szebb mint a festés és tuti hogy nem jön le róla. Lehet kapni fekete (meg sok egyéb más színű) szegecset is, és azzal szépen össze lehet újra rakni. . Ki fogok még alakítani a felső részen egy 2,5-es HDD helyet SSD-nek, remélem hamarosan sikerül szerezni belevalót is.
 . Ki fogok még alakítani a felső részen egy 2,5-es HDD helyet SSD-nek, remélem hamarosan sikerül szerezni belevalót is.