Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
PROHARDVER! témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pista0001 addikt válasz  #25954560

üzenetére #25954560

üzenetéreNagyon csinos kis holmi, remélem jó gép lesz belőle  . Műanyagot kellő óvatossággal akár dekopírral is vághatsz. Ha kicsit ráhagysz és azt utólag csiszolod le akkor biztos szép lesz. Noti ODD ledjét elég húzós kivezetni mert az egész előlap nyílik. Inkább a HDD visszajelzést kösd szerintem a másik ledre. . Műanyagot kellő óvatossággal akár dekopírral is vághatsz. Ha kicsit ráhagysz és azt utólag csiszolod le akkor biztos szép lesz. Noti ODD ledjét elég húzós kivezetni mert az egész előlap nyílik. Inkább a HDD visszajelzést kösd szerintem a másik ledre.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sorozatok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.29
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Műanyagot kellő óvatossággal akár dekopírral is vághatsz. Ha kicsit ráhagysz és azt utólag csiszolod le akkor biztos szép lesz. Noti ODD ledjét elég húzós kivezetni mert az egész előlap nyílik. Inkább a HDD visszajelzést kösd szerintem a másik ledre.
 . Műanyagot kellő óvatossággal akár dekopírral is vághatsz. Ha kicsit ráhagysz és azt utólag csiszolod le akkor biztos szép lesz. Noti ODD ledjét elég húzós kivezetni mert az egész előlap nyílik. Inkább a HDD visszajelzést kösd szerintem a másik ledre.