Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Köszi ,kitartó segítségnyújtásod,de most tényleg nem a 20mp-es regisztrációval van a próblémám,h anem,hogy nem értek az elektronikához,mint már említettem. Azt sem tudom mi micsoda az ilyen rajzokon.
Szóval,ha lennél olyan rendes és letöltenél egy kapcsolási rajzot, analóg műszerekhez való sztereo kivezérlésjező készítéséhez akkor sem tudnám megépíteni. Van egy ismerősőm aki megígérte,hogy összedobja nekem,ha szerzek neki egy kapcsolási rajzot a panelről. Ennyit kértem segítség képpen az első hozzászólásomba ill. egy bolt linket,ha valaki látott ilyett kit-ben,hogy ne kelljen az ismerősömnek még az alkatrészek után is rohangálnia.
Így,ha te értesz ehhez a témához és megtennéd,hogy küldesz priviben egy kapcsolási rajzot ,azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest