Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
A ház előlapját miből lenne érdemes vágatni, aluból vagy acéllemezből?
Ezt a kérdést anno én is feltettem a gányolós topikban , kb. ezeket a válaszokat kaptam.
Azóta sincs se alu ,se acél előlapom.Tehát az ídézetek és gazdáik:
3.Aragorn
Az alut még mindig könnyebb megmunkálni, mint a rezet vagy az acélt. Ha nem túl vastag, komoly gépek nélkül is megoldható. Bár attól függ, mennyire akarsz profi munkát végezni.
Pista0001
Ja igen... és aluból is csináltam már ezt-azt. Elég nehéz megválasztani hogy mégis milyen alapanyagot használj. Vannak különböző ötvözetek, amiknek teljesen mások a fizikai tulajdonságai. Például amelyik több magnéziumot tartalmaz, annak nagyobb a szilárdsága, jobban tart, viszont nehezebb megmunkálni mert nagyon rideg. A hajlítást például nehezen viseli, könnyen elreped. A tiszta (asszem 99,5 %-os a legtisztább) alut nagyon könnyű alakítani, de szinte semmi tartása nincs.
TESCO-Zsömle
Alumínium megmunkálása célszerszám nélkül rémálom. A flex fröcsköli, mint állat, köszörüt eltömíti, és zabálja a dremel-korongot, illetve megfogja. Azt kell, hogy mondjam, érdemesebb kéziszerszámokat haszálni.
De ,ha valami profi műhelyre bízod a dolgot ,akkor mindegy csak tud megfízetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest