Hirdetés
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Poco F7
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
BGergo84
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném a segítségeteket kérni a köv. problémában, hátha már találkozott vele valaki:
Egy HP 8530w laptopról van szó, Windows 7 32bit Enterprise Edition fut rajta.
Pár hónappal ezelőtt be lett konfigurálva az újlenyomat leolvasó a HP Protect Tools , Credential Manager-en belül.
Szépen működött is egészen mostanáig, amikor is se az újlenyomattal , sem jelszavas módszerrel nem tudtunk belépni a windwosba (could not connect to credential manager server - hibaüzenettel), így maradt a credential manager kikerülése, a windows hagyományos belépését használva.
Letöröltem a Protect Tools-t (minden egyéb segédprogramjával együtt), újraindítás után pedig visszatelepítettem. Mikor szerettem volna beállítani az újlenyomatot újra, láttam hogy a Credential manager hiányzik a protect tools-ból (telepítés közben kiírja, hogy telepíti).
Hiányzik az a rész ahol a "My Identity"-t lehet managelni.
Próbáltam több verziót is, fingerprint drivert telepíteni, több user alól megpróbálni, de egyelőre nem sikerült megoldanom.Remélem valakinek sikerült.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest