- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
na ne már, senki nem használ ujjlenyomat olvasót? tudom, hogy nem fontos, de azért mégis jó kis dolog az.
-
Ice&Lime
veterán
Remélem azért lesz valaki aki használ fingerprintet hp-n.
-
Ice&Lime
veterán
Uhh, jó régen nem írtatok ebbe a topikba pedig nekem most kellene ez a téma.
Hp laptopom van. Validaty Sensor driver-t feltettem.
(alapból nem volt a win7 pro x64-ben biometric device).
Azt szeretném, hogy ne keljen feltennem a HP protectools programot, hanem azt kikerülve simán a windowsban beállítani a ujjlenyomat olvasót.
Ki lehet kerülni a hp protectools-t? -
moonman
titán
válasz
énvagyokAdam #3 üzenetére
olyan, hogy beépített fingerprint beléptetés nincs, biometric framework van, de mindenképpen kell a leolvasóhoz való szoftver. annyi igaz, hogy az Authentec-es TrueSuite Starter-t leszedi tudommal Windows Update-ről is.
-
kraftxld
félisten
válasz
énvagyokAdam #3 üzenetére
Jaja, ha tamogatja az ujlenyomat olvasot a win7 mindenkepp erdemes leszedni ezt a HP mocskot, mert lassu, es csak megborulni tud. Nekem is volt mar dolgom par tajtekzo ugyfellel miutan nem tudtak belepni
-
énvagyokAdam
tag
Hali!
Csak a fingerprintes beléptetés miatt kell a protecttools?
Nekem a 8530p-ben sem nem akart műküdni az újlenyomat olvasó, majd a következő Windows installnál már fel sem tettem a protecttools-t mert rájöttem a beépített Win7 fingerprint beléptetés tökéletesen működik. És még gyorsabb is...
-
BGergo84
csendes tag
Senkinek nem volt még ilyen problémája? Nekem már több gépen is.
-
BGergo84
csendes tag
Sziasztok,
Szeretném a segítségeteket kérni a köv. problémában, hátha már találkozott vele valaki:
Egy HP 8530w laptopról van szó, Windows 7 32bit Enterprise Edition fut rajta.
Pár hónappal ezelőtt be lett konfigurálva az újlenyomat leolvasó a HP Protect Tools , Credential Manager-en belül.
Szépen működött is egészen mostanáig, amikor is se az újlenyomattal , sem jelszavas módszerrel nem tudtunk belépni a windwosba (could not connect to credential manager server - hibaüzenettel), így maradt a credential manager kikerülése, a windows hagyományos belépését használva.
Letöröltem a Protect Tools-t (minden egyéb segédprogramjával együtt), újraindítás után pedig visszatelepítettem. Mikor szerettem volna beállítani az újlenyomatot újra, láttam hogy a Credential manager hiányzik a protect tools-ból (telepítés közben kiírja, hogy telepíti).
Hiányzik az a rész ahol a "My Identity"-t lehet managelni.
Próbáltam több verziót is, fingerprint drivert telepíteni, több user alól megpróbálni, de egyelőre nem sikerült megoldanom.Remélem valakinek sikerült.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest